Închide meniul

Chindia – Farul 1-1. Toni Petrea, egalul liderului din Liga 1! Momente incredibile, după ce sistemul VAR a cedat din nou

Viviana Moraru Publicat: 12 noiembrie 2022, 19:00

Chindia – Farul 1-1. Toni Petrea, egalul liderului din Liga 1! Momente incredibile, după ce sistemul VAR a cedat din nou

Neguţ a marcat în Chindia - Farul

Jucătorii de la Chindia, în timpul unei partide/ Hepta

  • Chindia – Farul 1-1
  • Toni Petrea, fără înfrângere în Liga 1, pe banca dâmboviţenilor

Chindia – Farul 1-1! Prtida din etapa a 18-a din Liga 1 a fost în format live score, pe AS.ro. Toni Petrea îşi continuă seria invincibilităţii, pe banca dâmboviţenilor, în campionat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul continuă să fie lider detaşat în Liga 1. Trupa lui Gică Hagi are 41 de puncte, după 18 runde disputate. De cealaltă parte, Chindia a acumulat 20 de puncte.

Chindia – Farul 1-1

Farul a deschis scorul în minutul 68, prin Alexi Pitu. Mijlocaşul a reuşit să puncteze, după ce a driblat doi jucători în careul dâmboviţenilor.

Reclamă

Ulterior, meciul a fost întrerupt timp de 10 minute, sistemul VAR cedând din nou. Sebastian Colţescu a luat decizia de a acorda penalty pentru gazde, după ce a consultat imaginile de pe o cameră aflată pe marginea terenului!

Final! Chindia – Farul 1-1! Toni Petrea îşi continuă seria invincibilităţii pe banca Chindiei, în Liga 1. De cealaltă parte, liderul a ajuns la nouă meciuri fără înfrângere, în campionat.

Reclamă

Min. 90+1: Chindia – Farul 1-1! Neguţ a reuşit să egaleze din penalty! După ce sistemul VAR a cedat, Sebastian Colţescu a fost nevoit să deruleze o cameră aflată pe arena „Ilie Oană”, pentru a putea lua o decizie finală!

Min. 86: Fază controversată! Sistemul VAR nu funcţionează, iar Sebastian Colţescu nu poate lua decizia finală! Posibil penalty pentru Chindia!

Min. 71: Ocazie Chindia! Passaglia a şutat în forţă din afara careului, însă balonul a fost respins, cu emoţii, de către portarul Aioani!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 68: Chindia – Farul 0-1! Alexi Pitu a deschis scorul pentru echipa „Regelui”. Mijlocaşul a punctat printre doi jucători de la Chindia.

Min. 1: Începe meciul dintre Chindia şi Farul!

Echipele de start:

CHINDIA: Căbuz – Căpușă, Celea, Orozco, Dumitrașcu – Vorobjovas, Passaglia – Neguț, Popadiuc, A. Șerban – D. Popa
REZERVE: D. Moldovan, C. Dima, Ad. Ioniță, Cooper, Atanase, Cherchez, 14. Grubac, Chamed, Ahmatov
ABSENȚI: C. Dinu, Boldor (accidentați)
ANTRENOR: Anton Petrea

FARUL: Aioani – Sârbu, Larie, M. Popescu, Kiki – Băluță, Artean, Grameni – Torje, Alibec, Pitu
REZERVE: Buzbuchi, Casap, Ad. Mazilu, Borza, Banu, Sali, Mboko, Corinus, V. Morar, Doukoure
ABSENȚI: Nedelcu, Benzar, Morar, L. Munteanu (accidentați)
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Farul vine după victoria din Cupa României, de pe terenul celor de la Rapid. Constănţenii s-au impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Carlo Casap şi Adrian Mazilu. În Liga 1, în ultima rundă, trupa lui Gică Hgai s-a impus în duelul cu Mioveni, scor 2-1.

De cealaltă parte, Chindia a făcut egal cu FC Argeş, în ultimul meci din Cupa României. În campionat, în ultima partidă, dâmboviţenii au învins în deplasarea de la Hermannstadt, scor 1-0.

Reclamă

În meciul din tur, cele două formaţii au remizat cu scorul de 0-0. Dacă va câştiga duelul cu Chindia, Farul se va distanţa la 11 puncte în fruntea Ligii 1, cel puţin până la duelul dintre Rapid şi Universitatea Craiova.

Cum a transformat-o Gică Hagi pe Farul într-o „sperietoare” pentru FCSB și CFR Cluj

Gică Hagi a dezvăluit că academia de juniori a celor de la Farul e cheia prin care constănțenii au devenit una dintre echipele de temut din Liga 1.

Farul are un parcus aproape perfect în actuala stagiune a Ligii 1, fiind lider al clasamentului, la opt puncte în fața Rapidului, echipa de pe locul secund. Gică e convins că rezultatele se datorează și puștilor pe care i-a promovat din academie.

„Investim mult acolo. Aproape 30% din buget. E o sumă foarte importantă. Nu cred că există un club din lume care să bage atâția bani la copii și juniori, din lume, pentru că știu ce să bagă. Suntem în echipele care formează jucători, care au dat cei mai mulți jucători.

Avem pe piață, cei mai mulți jucători. Noi am produs cei mai mulți jucători. Avem la toate echipele jucători. Și la națională o să avem foarte mulți jucători. Eu nu laud pe nimeni, eu vorbesc de fapte, doar de cei care dau randament. La antrenament nu am cum să stau să-i laud. Jucătorul trebuie să fie conectat. Jucătorul care se antrenează bine, joacă foarte bine fotbal„, a spus Gică Hagi, într-o conferință de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis
Echipa naţională • 16:26
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat”
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!