Închide meniul

Discursul lui Gică Hagi, înainte de duelul cu Ioan Ovidiu Sabău: „Neluţu i-a pus la punct, a dat plăcere echipei ca să joace!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 octombrie 2023, 13:14

Reclamă
Discursul lui Gică Hagi, înainte de duelul cu Ioan Ovidiu Sabău: „Neluţu i-a pus la punct, a dat plăcere echipei ca să joace!

Discursul lui Gică Hagi, înainte de duelul cu Ioan Ovidiu Sabău

Captură AntenaSport

Discursul lui Gică Hagi, înainte de duelul cu Ioan Ovidiu Sabău. Farul primeşte vizita celor de la Universitatea Cluj, una dintre cele mai în formă echipei din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a avut un discurs prudent înaintea partidei cu Universitatea Cluj. Echipa lui Sabău vine după o remiză cu FCSB şi o victorie cu Sepsi.

Discursul lui Gică Hagi, înainte de duelul cu Ioan Ovidiu Sabău

„Vrem să continuăm tot ce am făcut bine în ultima perioadă. Să jucăm şi să fim destul de pragmatici şi destul de concreţi, să ne concentrăm la fiecare meci 3 puncte. ne aşteaptă un program greu, ne dorim să câştigăm cât mai multe meciuri pentru că avem nevoie de puncte. La primul meci acasă avem două zile când suntem toţi împreună pentru că ceilalţi au fost la loturi. Întâlnim o echipă în formă, cu un antrenor experimentat.

E o echipă care joacă fotbal. Sunt conştient că ne aşteaptă un joc foarte dificil, dar jucăm acasă şi ne dorim victoria. Avem nevoie de aceste puncte în lupta noastră pentru a intra în playoff. Jucătorii accidentaţi sunt Nedelcu şi Vînă.

În ultima etapă a fost victorie acasă cu Sepsi. De când e Sabău, cum a făcut data trecută, i-a pus la punct. I-a pus la punct, a făcut anumite lucruri care se văd şi în analiză. A dat plăcere echipei să joace şi sperăm să fim mai buni. Trebuie să facem un meci complet ca să câştigăm”, a spus Hagi.

Reclamă

Gică Hagi, anunţ despre forma fizică a lui Constantin Budescu

Gică Hagi a făcut un anunţ despre forma fizică a lui Constantin Budescu. „Regele” a dezvăluit că mijlocaşul ofensiv de 34 de ani se simte tot mai bine la Farul şi că va impresiona după pauza cauzată de meciurile echipei naţionale.

Costică, văzându-l zi de zi, cred că arată mai bine. Scopul și obiectivul meu numărul unu e să-l fac să fie mult mai iute, să se miște mai mult, să participe mai mult la joc, să aibă mingi mai multe. Cu siguranță va avea realizări mult mai mari dacă va atinge mai multe mingi. E pe drumul bun.

Am vorbit cu el, e mulțumit și fericit cu noi. O luăm pas cu pas. Nu poți dintr-o dată, dar se obișnuiește cu noi, ne cunoaște și el pe noi, și noi pe el, modul de antrenament… Grătare nu am făcut, și le face acasă. Mâine, echipa se duce în oraș să ia masa împreună. Și noi aveam de astea, mergem cu echipa la restaurant și mâncăm. Au liber„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi are aşteptări mari şi de la Adrian Mazilu. Tânărul atacant se va despărţi de Farul în această vară, când va pleca în Premier League. Mazilu a fost cumpărat de Brighton pentru 3 milioane de euro.

Din punctul meu de vedere, nu se întâmplă nimic cu Mazilu. A jucat multe meciuri la vârsta lui, așa cum am făcut și eu. La 17 ani am dat un randament foarte bun la Farul și la lotul național, n-am avut o pauză. Nici el nu a avut o pauză, a plecat la loturi, nu a fost ușor. La noi a jucat în cupele europene, a făcut-o bine, este om de bază la noi, la 17 ani, la campioana României. Este un jucător de bază, și-a câștigat postul și respectul tuturor colegilor. Nu e proaspăt, dar e logic, fiindcă a jucat foarte mult. Noi suntem foarte fericiți că Mazilu e pe teren, arată bine și ne ajută să câștigăm.

Louis (n.r. Munteanu) a avut un randament foarte bun la început. Cred că nu e proaspăt, nu e limpede încă. Își creează oportunități, dar trebuie să muncim la asta, să-l facem să fie mult mai limpede și clar în fața porții. Vârful trebuie să vadă poarta. Este și el un jucător foarte important și îl tratăm ca atare. Nemaifiind Alibec, Louis este foarte important pentru noi, la fel ca Mazilu. Sunt absolut convins că antrenorii adverși își iau măsuri împotriva lui„, a mai spus Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și