Închide meniul

Gică Hagi, anunţ despre forma fizică a lui Constantin Budescu: „Grătare nu am făcut, și le face acasă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 octombrie 2023, 9:59

Reclamă
Gică Hagi, anunţ despre forma fizică a lui Constantin Budescu: „Grătare nu am făcut, și le face acasă!

Gică Hagi, anunţ despre forma fizică a lui Constantin Budescu

Gică Hagi şi Constantin Budescu, după un meci / Profimediaimages

Gică Hagi a făcut un anunţ despre forma fizică a lui Constantin Budescu. „Regele” a dezvăluit că mijlocaşul ofensiv de 34 de ani se simte tot mai bine la Farul şi că va impresiona după pauza cauzată de meciurile echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a avut 14 apariţii în tricoul campioanei en-titre, în toate competiţiile. A reuşit 4 goluri şi a oferit 5 pase decisive.

Gică Hagi, anunţ despre forma fizică a lui Constantin Budescu

Costică, văzându-l zi de zi, cred că arată mai bine. Scopul și obiectivul meu numărul unu e să-l fac să fie mult mai iute, să se miște mai mult, să participe mai mult la joc, să aibă mingi mai multe. Cu siguranță va avea realizări mult mai mari dacă va atinge mai multe mingi. E pe drumul bun.

Am vorbit cu el, e mulțumit și fericit cu noi. O luăm pas cu pas. Nu poți dintr-o dată, dar se obișnuiește cu noi, ne cunoaște și el pe noi, și noi pe el, modul de antrenament… Grătare nu am făcut, și le face acasă. Mâine, echipa se duce în oraș să ia masa împreună. Și noi aveam de astea, mergem cu echipa la restaurant și mâncăm. Au liber„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Hagi are aşteptări mari şi de la Adrian Mazilu. Tânărul atacant se va despărţi de Farul în această vară, când va pleca în Premier League. Mazilu a fost cumpărat de Brighton pentru 3 milioane de euro.

Reclamă

Din punctul meu de vedere, nu se întâmplă nimic cu Mazilu. A jucat multe meciuri la vârsta lui, așa cum am făcut și eu. La 17 ani am dat un randament foarte bun la Farul și la lotul național, n-am avut o pauză. Nici el nu a avut o pauză, a plecat la loturi, nu a fost ușor. La noi a jucat în cupele europene, a făcut-o bine, este om de bază la noi, la 17 ani, la campioana României. Este un jucător de bază, și-a câștigat postul și respectul tuturor colegilor. Nu e proaspăt, dar e logic, fiindcă a jucat foarte mult. Noi suntem foarte fericiți că Mazilu e pe teren, arată bine și ne ajută să câștigăm.

Louis (n.r. Munteanu) a avut un randament foarte bun la început. Cred că nu e proaspăt, nu e limpede încă. Își creează oportunități, dar trebuie să muncim la asta, să-l facem să fie mult mai limpede și clar în fața porții. Vârful trebuie să vadă poarta. Este și el un jucător foarte important și îl tratăm ca atare. Nemaifiind Alibec, Louis este foarte important pentru noi, la fel ca Mazilu. Sunt absolut convins că antrenorii adverși își iau măsuri împotriva lui„, a mai spus Hagi.

Constantin Budescu a fost omul meciului în Farul – Sepsi 2-1

Constantin Budescu a fost omul meciului în Farul – Sepsi 2-1, dar are un regret. Decarul Farului a spus după meci că şi-a stricat seara fiindcă şi-a bătut joc de o ocazie.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 55 al meciului Constantin Budescu a marcat cu un voleu superb din careu.

Cum să trăiesc? Cu emoţii, aveam nevoie de această victorie. Am câştigat împotriva unei echipe foarte bune şi ne bucură acest lucru.

Am făcut o a doua repriză foarte bună. Chiar am avut acea ocazie de care mi-am bătut joc. Mi-am stricat seara, dar nu mai contează. Am vrut să dau din prima, cum încerc de fiecare dată în aceste situaţii.

Este destul de greu, avem mult de recuperat pentru că am pierdut multe meciuri şi totodată puncte. Trebuie să venim din spate şi să fim acolo sus.

Am fost într-o situaţie delicată, e bine că am ieşit. A fost o perioadă cu multe jocuri, acum ne-a rămas doar campionatul şi sper să prindem playoff-ul”, a declarat Constantin Budescu.

Farul are trei victorii la rând în Liga 1 şi a urcat pe loc de play-off. Constănţenii au 18 puncte şi ocupă poziţia a 5-a. Pentru trupa lui Hagi urmează două meciuri acasă, cu U Cluj şi UTA.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și