Închide meniul

Discursul lui Gică Hagi, înainte de Farul – Universitatea Craiova! Detaliul pe care l-a remarcat în victoria dramatică cu FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 februarie 2023, 16:44

Discursul lui Gică Hagi, înainte de Farul – Universitatea Craiova! Detaliul pe care l-a remarcat în victoria dramatică cu FCSB

Ce urmează pentru Farul, după eliminarea din preliminariile Champions League

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe / Captură Antena Sport

Discursul lui Gică Hagi, înainte de Farul – Universitatea Craiova. Hagi nu a uitat nici de victoria uriaşă din derby-ul cu FCSB şi a dezvăluit un detaliu pe care l-a remarcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a spus că după golul de 2-2, jucătorul de la Farul Constanţa a luat mingea din poartă şi a dus-o la centrul terenului, dovadă că elevii săi credeau în victorie. Farul a marcat de două ori în prelungirile partidei cu FCSB de pe Arena Naţională.

Discursul lui Gică Hagi, înainte de Farul – Universitatea Craiova

Hagi a făcut şi o analiză a derby-ului cu Universitatea Craiova şi a spus că se aşteaptă chiar la o partidă cu goluri multe. În tur, Universitatea Craiova s-a impus în faţa celor de la Farul cu 4-3.

„E un adversar foarte bun, cu un lot foarte talentat. Cu un spirit foarte bun. O echipă care are tehnică şi forţă, cu un antrenor disciplinat, experimentat. Cu o personalitate foarte specifică zonei. Ne aşteaptă un meci din toate punctele de vedere foarte greu. Noi trebuie să ne impunem jocul nostru, iar defensiv să dominăm şi punem presiune.

Avem suspendări, Boli e bine, dar nu e sută la sută. Dacă lipseşte Denis, care este mai mult decât un jucător, cred trebuie să găsim soluţii. Sper să fiu inspirat. Pot fi goluri multe, dar să marcăm noi mai multe decât ei. Cel mai important lucru, la ultimul meci, e că jucătorul a luat mingea din poartă la 2-2 şi ne-am dorit victoria„, a spus Gică Hagi în conferinţa de presă susţinută înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Ianis Hagi, mesaj special de ziua lui Gică Hagi: „Atât îmi doresc! Este puterea familiei!”

Ianis Hagi a avut un mesaj special de ziua lui Gică Hagi. „Regele fotbalului românesc” împlinește duminică 58 de ani. Fiul lui Gică Hagi a transmis că își dorește ca tatăl său fie sănătos, astfel încât să-l aibă alături cât mai mult timp. Ianis a spus că tatăl său este puterea familiei.

„Să fie sănătos. Atât îmi doresc. Vreau să-l am alături de mine, familia vrea să-l aibă alături de noi cât mai mult posibil. Este puterea familiei și atât îmi doresc, sănătate”, a spus Ianis Hagi la sport.ro.

Ianis Hagi a revenit recent pe gazon, după accidentarea la genunchi care l-a scos din circuit mai bine de un an. Fiul „Regelui” a jucat 20 de minute în în meciul de pe Ibrox, câștigat de Rangers în fața lui St. Johnstone cu scorul de 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Kira Hagi a avut un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare pentru tatăl său. Aceasta a postat şi o imagine emoţionantă alături de tatăl său.

„La mulţi ani, tata„, este mesajul care însoţeşte imaginea emoţionantă postată de Kira Hagi.

Instagram Kira Hagi!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și