Închide meniul

Doi foşti jucători, în luptă cu Gabi Tamaş pentru postul de la Dinamo! Nume surpriză pe lista „câinilor”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2024, 8:44

Doi foşti jucători, în luptă cu Gabi Tamaş pentru postul de la Dinamo! Nume surpriză pe lista „câinilor

Doi foşti jucători, în luptă cu Gabi Tamaş pentru postul de la Dinamo

Gabi Tamaş, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Doi foşti jucători ai lui Dinamo se află în „luptă” cu Gabi Tamaş pentru postul de director sportiv în cadrul echipei. „Câinii” vor să umple golul lăsat liber, după plecarea lui Gabi Glăvan, şi sunt în căutarea unui nou oficial. Pe lista oficialilor din Ştefan cel Mare au apărut şi Jean Vlădoiu şi Marius Niculae.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se află în negocieri deja şi cu Gabi Tamaş. Acesta s-a retras din activitate anul trecut, iar de atunci este liber de contract.

Doi foşti jucători, în luptă cu Gabi Tamaş pentru postul de la Dinamo

Conform iamsport.ro, patru nume sunt pe lista lui Dinama, pentru postul de director sportiv în cadrul echipei. Pe lângă Gabi Tamaş şi Mario Nicolae, nume care s-au tot vehiculat, Jean Vlădoiu şi Marius Niculae sunt şi ei pe „radarul” oficialilor din Ştefan cel Mare.

Andrei Nicolescu îi consideră pe ambii drept variante perfecte pentru Dinamo, având în vedere trecutul celor doi în tricoul formaţiei din Ştefan cel Mare. Jean Vlădoiu este liber de contract, după ce ultima dată a fost preşedintele celor de la FC Argeş.

De cealaltă parte, Marius Niculae este manager sportiv al loturilor naţionale de tineret şi juniori din cadrul FRF, iar Mario Nicolae, celălalt nume aflat pe lista lui Dinamo, este liber de contract.

Reclamă

Gabi Tamaş a oferit şi prima reacţie, despre posibila venire a sa la Dinamo. Acesta nu a vrut să ofere prea multe detalii, însă a recunoscut că are o relaţie foarte apropiată cu Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”.

„Nu vreau să comentez acest subiect. Am o relație foarte strânsă de prietenie cu Andrei Nicolescu și nu știu ce va fi în viitor”, a declarat Gabi Tamaş, conform sursei menţionate anterior.

Tamaş are trei trofee în tricoul lui Dinamo. A câştigat două Cupe ale României (2003, 2005) şi o Supercupă (2005). A mai jucat pentru FCSB, FC Braşov, Rapid, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, WBA, CFR Cluj, Docaster, Watford, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra, U Cluj, FC Voluntari şi Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a înregistrat ultimul transfer la LPF

Dinamo a înregistrat ultimul transfer la LPF! Edgar Ie e gata să debuteze la formaţia din Ştefan cel Mare. Fundaşul ar putea bifa primele minute sub comanda lui Zeljko Kopic în duelul cu CFR Cluj, din runda următoare din Liga 1.

Edhar Ie a fost ultimul jucător transferat de Dinamo, în această iarnă. Contractul fundaşului a fost înregistrat la LPF, iar acesta poate debuta la noua sa echipă.

Jucătorul care are în palmares un trofeu alături de Barcelona va purta tricoul cu numărul 32 la Dinamo.

„Edgar Ié a fost înregistrat

Transferul fundașului central Edgar Miguel Ié a fost înregistrat de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

Edgar Ié va evolua cu numărul 32 la Dinamo și ar putea debuta în tricoul alb-roșu etapa următoare, la Cluj-Napoca, în meciul cu CFR.

Lotul roș-albilor va pleca mâine spre Cluj-Napoca, cu avionul, urmând să se instaleze la Hotel „Golden Tulip”, a anunţat Dinamo, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și