Închide meniul

Doi titulari de la CFR Cluj, pe punctul de a pleca de la echipă! Anunţul lui Cristi Balaj: „Se vor găsi înlocuitori!”

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2023, 8:47

Reclamă
Doi titulari de la CFR Cluj, pe punctul de a pleca de la echipă! Anunţul lui Cristi Balaj: „Se vor găsi înlocuitori!

Doi titulari de la CFR Cluj, pe punctul de a pleca de la echipă! Anunţul lui Cristi Balaj

Jucătorii de la CFR Cluj, în timpul unui meci/ Profimedia

Doi titulari de la CFR Cluj sunt pe punctul de a pleca de la echipă! Cristi Balaj a confirmat faptul că Daniel Bîrligea şi Emmanuel Yeboah pot părăsi echipa din Gruia în această vară, după ce ambii au primit oferte de la Adana Demirspor, echipa care i-a eliminat pe clujeni din preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turcii de la Adana Demirspor sunt gata să-i plătească lui Neluţu Varga suma colosală de 10,5 milioane de euro, în schimbul celor doi jucători. Chiar patronul din Gruia a confirmat oferta pentru cei doi.

Doi titulari de la CFR Cluj, pe punctul de a pleca de la echipă! Anunţul lui Cristi Balaj

Cristi Balaj a avut doar cuvinte de laudă pentru Daniel Bîrligea şi Emmanuel Yeboah. Preşedintele de la CFR Cluj a declarat că cei doi şi-au demonstrat calitatea, şi nu îl miră faptul că sunt doriţi de Adana Demirspor.

În acest context, CFR Cluj este în căutare de jucători care să-i înlocuiască pe cei doi, care ar putea pleca de la echipă. Balaj a dezvăluit că se vor mai face transferuri în Gruia, în această vară, mai ales după plecarea celor doi.

„Sunt doi jucători care au demonstrat, și-au arătat nivelul în competițiile europene, pentru că au jucat și în sezonul precedent, doi jucători tineri care cochetează cu loturile naționale, pentru că sunt componenți ambii la U23, fiecare în țara lui și nu m-aș mira…

Reclamă

(n.r. ar fi greu de înlocuit?) Avem o echipă managerială, am colegi cu care s-a muncit foarte mult și am încredere că exact așa cum au fost aduși jucătorii care au fost transferați în acest sezon, jucătorii care sunt acum și pe care presa îi apreciază, la fel vor găsi și înlocuitor. Deja avem jucători care urmează să vină și sunt foarte, foarte buni.

(n.r. deci sunt șanse mari ca cei doi să plece) Dacă vom obține o sumă pe care noi o considerăm corectă, atunci da. Rămâne de văzut. Ne vom sfătui și atunci când apare ceva concret vom lua decizia”, a declarat Cristi Balaj, conform prosport.ro.

Neluţu Varga a anunţat oferta de 10,5 milioane de euro, pentru Daniel Bîrligea şi Emmanuel Yeboah

Neluţu Varga a anunţat că are ofertă de peste 10 milioane de euro de la Adana pentru doi jucători. Patronul celor de la CFR Cluj a dezvăluit că a primit oferte pentru doi jucători, după partida din turul doi preliminar al UEFA Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul celor de la CFR Cluj a dezvăluit că oficialii lui Adana Demirspor au făcut o ofertă pentru Daniel Bîrligea și pentru Emmanuel Yeboah. Neluțu Varga a dezvăluit că după eșecul din Turcia a purtat o discuție cu patronul celor de la Adana, care i-a făcut o ofertă de 10,5 milioane de euro pentru cei doi jucători.

„După meci am rămas la masă cu patronul, cu bașcanul lui Adana, care mi-a făcut o ofertă de 10,5 milioane de euro pentru Bîrligea și Yeboah la pachet. Vom da răspunsul săptămâna viitoare.

Sunt doi jucători fantastici, care au făcut niște partide extraordinare, foarte tineri. Suma este o sumă corectă după părerea mea”, a spus Neluțu Varga, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și