Închide meniul

Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 aprilie 2024, 18:07

Reclamă
Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu!

Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu!

Florin Oprea a încetat din viaţă / Sursa foto Facebook Universitatea Craiova

Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu, Florin Oprea. Acesta a încetat din viaţă la 76 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Oprea era portarul titular al echipei Universitatea Craiova din sezonul 1973-1974, cel în care „alb-albaştrii” au cucerit primul titlu de campioni ai României.

Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu!

Florin Oprea a evoluat pentru Universitatea Craiova între 1967 şi 1975. Oprea a fost coleg de echipă cu Ion Oblemenco, Ilie Balaci, Petre Deselnicu, Teo Ţarălungă, Costică Ștefănescu sau Nicolae Negrilă.

În sezonul în care Universitatea Craiova a câştigat primul titlu, Florin Oprea a câştigat lupta pentru titularizare cu Paul Manta.

Inima tatălui meu s-a oprit cu puțin timp în urmă. Eroul nostru a plecat discret, așa cum a fost mereu, fără să vrea să ne deranjeze.

Reclamă

Va fi mereu EROUL nostru.

Cuvintele sunt sărace, iar izvorul lacrimilor va fi nesecat.

Dumnezeu să îl odihnească”, a transmis fiul lui Florin Oprea, Gabriel-Alin, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Fiul lui Florin Oprea a transmis şi detalii cu locul în care a fost depus trupul neînsufleţit al tatălui său. „Pentru cine dorește să aducă un ultim omagiu, tatăl meu, Florin Oprea, campion național cu Universitatea Craiova în 1974 și Cetățean de Onoare al Municipiului Craiova, este depus la Capela Bisericii „Sfinții Martiri Brâncoveni””, a anunţat Gabriel-Alin Oprea.

Universitatea Craiova, mesaj de condoleanţe după decesul lui Florin Oprea

Universitatea Craiova a transmis un mesaj de condoleanţe pe contul oficial de Facebook după decesul lui Florin Oprea.

Florin Oprea, fostul mare portar al “Campioanei Unei Mari Iubiri” și ambasador al Științei, a plecat dintre noi în această dimineață.

Nu îl vom uita niciodată pe goalkeeper-ul care a apărat poarta Științei la primul titlu de campioană.

Universitatea Craiova este alături de familia îndoliată.

Dumnezeu să-l ierte!”, a transmis Universitatea Craiova pe Facebook.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și