Închide meniul

Dorin Rotariu şi Damjan Djokovic au dat răspunsul final, după ce Dinamo le-a făcut o ofertă pentru a semna cu „alb-roşiii”!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 ianuarie 2024, 21:07

Dorin Rotariu şi Damjan Djokovic au dat răspunsul final, după ce Dinamo le-a făcut o ofertă pentru a semna cu „alb-roşiii!

Dorin Rotariu şi Damjan Djokovic au dat răspunsul final, după ce Dinamo le-a făcut o ofertă pentru a semna cu "alb-roşiii"

Damjan Djokovic şi Dorin Rotariu / colaj Profimedia, Hepta

Dorin Rotariu şi Damjan Djokovic au dat răspunsul final! Niciunul dintre cei doi jucători nu va semna cu formaţia antrenată de croatul Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul croat a dezvăluit că Rotariu şi Djokovic au respins ofertele primite în cadrul conferinţei de presă pe care a ţinut-o astăzi. Fiecare dintre cei doi a avut o ofertă de circa 15.000 de euro pe lună pentru a semna cu Dinamo.

Dorin Rotariu şi Damjan Djokovic au dat răspunsul final, după ce Dinamo le-a făcut o ofertă pentru a semna cu „alb-roşiii”!

Le respect calitățile, cred că sunt jucători buni, dar nu sunt interesați să facă parte din echipa lui Dinamo în acest moment. Nu știu de ce. Trebuie să-i întrebați pe ei. Nu știu. Au alte idei… Iar eu respect asta. Poate au alte oferte. Trebuie să accept asta.

Avem țintele noastre, știm pe ce poziții vrem jucători. Sper să rezolvăm rapid. Nu e ușor. E foarte greu să aduci jucători în perioada de iarnă. Nu avem nici o situație foarte bună din punct de vedere financiar și suntem în lupta pentru a ne salva de la retrogradare”, a declarat astăzi antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, în conferinţa de presă.

5 jucători pleacă de la Dinamo! Zeljko Kopic continuă curăţenia de iarnă: „Trebuie să-și găsească echipe”

5 jucători pleacă de la Dinamo! Antrenorul „câinilor” a anunţat numele fotbaliştilor care nu vor merge în cantonamentul lui Dinamo şi nu vor mai continua la „alb-roşii”.

Reclamă

Este vorba despre Cătălin Țîră, la care Dinamo a renunţat deja, Filip Dujmovic, Iulian Roșu, Deniz Giafer și Valentin Borcea.

Începem pregătirea cu 22 de jucători. După cum știți deja, Cătălin Țîră nu mai este la echipă. Îi urez toate cele bune. De asemenea, Dujmovic și Iulian Roșu nu vor merge cu noi în cantonament, pentru că, din punctul meu de vedere, ei trebuie să-și găsească echipe la care să aibă mai multe șanse să prindă minute și să-și demonstreze calitățile.

Pentru Giafer și Borcea vom încerca să găsim soluții bune pentru a-i împrumuta. Sunt jucători tineri și vreau să-i văd la lucru meci de meci”, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Ronaldo Deaconu despre transferul la Dinamo! Mijlocaşul este pe lista de achiziţii a „câinilor”

Ronaldo Deaconu, mijlocaşul lui Korona Kielce, a rupt tăcerea după ce s-a aflat că e pe lista de achiziţii a „câinilor”. Iată ce a spus Ronaldo Deaconu despre transferul la Dinamo.

Mijlocaşul de 26 de ani le-a transmis suporterilor „alb-roşiilor” că Dinamo e echipa lui de suflet. Cu toate acestea, e puţin sceptic că o astfel de mutare s-ar putea concretiza.

Dinamo este și va rămâne în sufletul meu, sunt suporterul lor. Chiar dacă unii oameni din fotbal îmi spun că nu este bine să declar asta, sunt asumat, sunt conștient că este posibil să-mi închidă uși la unele cluburi din România.

Nu știu ce să zic despre transfer, Dinamo negociază deja cu doi mijlocași ofensivi de picior stâng. Nu am mai văzut la nicio echipă să fie 3 astfel de jucători, cred că i-aș încurca.

Sunt doi jucători foarte buni, Djokovic și Rotariu, ca suporter m-aș bucura dacă ar veni, dar este și ciudat, pentru că Dinamo vrea să ia doi fcsbiști care să o ajute să se salveze de la retrogradare”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și