Închide meniul

Dorinel Munteanu a făcut lumină în cazul lui Daniel Celea. Jucătorul a plecat de la Oțelul, după doar 3 zile

Alex Ioniță Publicat: 6 iulie 2023, 20:49

Reclamă
Dorinel Munteanu a făcut lumină în cazul lui Daniel Celea. Jucătorul a plecat de la Oțelul, după doar 3 zile

Dorinel Munteanu a făcut lumină în cazul lui Daniel Celea

Dorinel Munteanu, pe bancă, la un meci al lui Oţelul Galaţi / Hepta

Dorinel Munteanu a făcut lumină în cazul lui Daniel Celea. Fotbalistul a venit la Oțelul Galați în această vară, dar a plecat de la echipă după doar 3 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Celea a jucat în sezonul trecut pentru Chindia Târgoviște, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a. Acesta sosiste la echipa din Galați din postura de jucători liber de contract.

Dorinel Munteanu a făcut lumină în cazul lui Daniel Celea. Tehnicianul a dezvăluit motivul pentru care jucătorul a plecat

Antrenorul celor de la Oțelul Galați, Dorinel Munteanu, a dezvăluit că jucătorul nu s-ar fi integrat în lotul moldovenilor, iar astfel a decis să părăsească clubul nou-promovat.

„Nu s-a întâmplat nimic (n.r. cu Celea). Întrebați-l pe el ce s-a întâmplat. Pentru mine e un capitol încheiat. De când a plecat, nu mai face parte din planurile noastre. Asta a fost dorința lui. Nu s-a integrat”, a spus Dorinel Munteanu.

De asemenea, tehnicianul a vorbit și despre situația de la club. Acesta speră ca Oțelul să aibă forța necesară pentru a rămâne în Liga 1.

Reclamă

„Cele două cantonamente au fost reușite. Nu am avut accidentați. Suntem pregătiți de începerea campinatului. Mai aducem jucători, Vedem cum se integrează. Aduc jucătorii pentru care am buget. Ce am spus, eu am realizat. Este important începutul de campionat. În Liga 2 am produs surpriza. Nu joacă bugetul. Sper ca Oțelul să rămână în Liga 1.

Fiecare poate să-și dea cu părerea. Ar trebui să vadă istoricul Oțelului, când am reușit să câștigăm campionatul. Noi avem suporterii de partea noastră”, a mai adăugat antrenorul echipei din Moldova.

În momentul de față, Celea este cotat la 600.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai jucat pentru: ACSO Filiași, Sporting Roșiori, Pandurii Tg. Jiu, CS Mioveni, Sepsi, LKS Lodz și Chindia Târgoviște.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Celea și-a găsit echipă

Daniel Celea și-a găsit echipă, la doar 48 de ore de la despărțirea de Oțelul Galați. Este vorba despre formația cipriotă Nea Salamis Famagusta. Clubul a făcut anunțul oficial prin intermediul rețelelor de socializare.

„Consiliul de Administraţie al NEA SALAMINA FAMAGUSTA informează că a încheiat un acord de principiu cu fundaşul central român Daniel Celea, în vârstă de 27 de ani. Daniel purta din 2020 culorile AFC Chindia Târgovişte, unde a înregistrat 78 de apariţii şi 2 goluri.

Acesta este aşteptat în Cipru în următoarele câteva zile pentru examinările medicale standard şi, după finalizarea cu succes, contractul va fi activat. Îi urăm bun venit lui Daniel în marea familie NEA SALAMINA FAMAGUSTA şi îi dorim mult succes în tricoul alb-roşu”, au scris oficialii clubului din Famagusta, pe pagina de Facebook a echipei.

Nea Salamis Famagusta a terminat sezonul trecut pe locul al 2-lea în play-out-ul campionatului din Cipru. Clubul a fost fondat în anul 1948 și are în palmares un singur trofeu. Este vorba despre o cupă a Ciprului, câștigată în sezonul 1989/1990.

Lotul echipei este cotat la 6,55 milioane de euro, iar cei mai scumpi jucători legitimați la formația din Famagusta sunt Daniel Celea și Diego Dorregaray, ambii cotați la 600.000 de euro.

În lotul ciprioților mai există un jucător care a jucat în România. Este vorba despre Abdelaye Diakite, care a fost legitimat în trecut la FC U Craiova 1948 și la Poli Iași. De asemenea, acesta a făcut parte din lotul care a promovat echipa din Bănie în primul eșalon al fotbalului românesc, în sezonul 2020/2021.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și