Închide meniul

Dorinel Munteanu a fost suspendat! O nouă veste proastă pentru antrenorul Oţelului

Bogdan Stănescu Publicat: 26 februarie 2024, 17:28

Reclamă
Dorinel Munteanu a fost suspendat! O nouă veste proastă pentru antrenorul Oţelului

Dorinel Munteanu a fost suspendat

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci la Oţelul/ Profimedia Images

Dorinel Munteanu a fost suspendat de către Comisia de Disciplină a FRF. Antrenorul Oţelului şi-a aflat pedeapsa după ce l-a jignit pe arbitrul asistent Ionel Valentin Dumitru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă suspendarea de două etape, Dorinel Munteanu va trebui să plătească şi o amendă în valoare de 6.000 de lei.

Dorinel Munteanu a fost suspendat! O nouă veste proastă pentru antrenorul Oţelului

În temeiul art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Dorinel Munteanu cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 6.000 lei. În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul ACS SC Oţelul Galaţi cu penalitate sportivă de 7.500 lei”, a transmis Liga Profesionistă de Fotbal, pe site-ul oficial.

Dorinel Munteanu a recunoscut totul, după scandalul de la meciul dintre Dinamo şi Oţelul. Antrenorul gălăţenilor a mărturisit că l-a jignit pe arbitru şi şi-a cerut scuze pentru ieşirea din timpul meciului.

Dorinel Munteanu nu s-a ferit de cuvinte şi a dezvăluit că l-a făcut „idiot” pe arbitru, în timpul meciului cu Dinamo. Antrenorul a declarat că nu îl interesează ce suspendare va primi din partea Comisiei de Disciplină.

Reclamă

Dorinel Munteanu: „I-am spus că este idiot, e clar că îmi cer scuze”

„I-am spus că este idiot. Am greșit. Este clar că îmi cer scuze. Să mă suspende cât vor dânșii. Nu pot să le dau dreptate. O să mă apăr cum pot. Cât de puternic sunt eu, bateria mea s-a terminat. Sunt și eu puțin debusolat. Voi rămâne același om.

Dinamo a câștigat pe merit, dar mă surprinde tot ce s-a întâmplat înainte de acest meci la clubul meu. S-a dezvoltat subiectul despre salariul lui Dorinel Munteanu la Galați. Eu știu ce fac la Galați. Toată lumea mă apreciază. Nu trăiesc pe banii lor”, a declarat Dorinel Munteanu, conform digisport.ro.

Oțelul Galați a emis un comunicat oficial, după ce Dorinel Munteanu a fost internat în spital

Oțelul Galați a emis un comunicat oficial, după ce Dorinel Munteanu a fost internat în spital. Reprezentanții clubului din Moldova au venit cu noi detalii despre starea tehnicianului.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii de la Oțelul Galați au dezvăluit faptul că Dorinel Munteanu are probleme grave de sănătate și că nu se poate ocupa, în momentul de față, de pregătirea nou promovatei din Liga 1. Managerul general Cristian Munteanu a menționat, în cadrul acestui comunicat, că antrenorul are pare de toată susținerea clubului, în aceste momente dificile.

Dorinel se confruntă cu serioase probleme de sănătate”

„Dragi suporteri, parteneri și membri ai familiei Oțelul Galați,

Regret că trebuie să vă informăm despre situația dificilă prin care trece managerul tehnic al echipei noastre, Dorinel Munteanu. În aceste momente, Dorinel se confruntă cu serioase probleme de sănătate, care necesită atenție și îngrijire medicală de specialitate, lucru ce îl împiedică în acest moment să fie alături de staff și echipă.

Vreau să transmit întreaga mea susținere și solidaritate către Dorinel și familia sa în această perioadă dificilă. Dorinel a fost și este o parte integrantă a succesului și istoriei clubului nostru, dedicându-se cu pasiune și profesionalism misiunii sale”, se arată în comunicatul postat de oficialii de la Oțelul, pe site-ul oficial al clubului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și