Închide meniul

Dorinel Munteanu a fost un car de nervi după Oţelul – Poli Iaşi 1-1: „Cea mai slabă repriză de când antrenez această echipă”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 martie 2024, 23:15

Dorinel Munteanu a fost un car de nervi după Oţelul – Poli Iaşi 1-1: „Cea mai slabă repriză de când antrenez această echipă

Dorinel Munteanu a fost un car de nervi după Oţelul - Poli Iaşi 1-1

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci la Oţelul/ Profimedia Images

Dorinel Munteanu a fost un car de nervi după Oţelul – Poli Iaşi 1-1. Antrenorul gălăţenilor a „pus tunurile” pe un jucător al său la interviul de după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iaşi a deschis scorul în minutul 9, după ce Alin Roman a transformat un penalty. Cisotti avea să stabilească scorul final al ultimei partide din sezonul regular. El a marcat în minutul 71, îndeplinind o simplă formalitate. Cisotti a înscris cu poarta goală după ce mingea a ajuns cu noroc la el.

Dorinel Munteanu a fost un car de nervi după Oţelul – Poli Iaşi 1-1: „Cea mai slabă repriză de când antrenez această echipă”

Portughezul Teles a fost criticat dur de către Dorinel Munteanu după ce a comis un henţ în careu, iar ieşenii au primit un penalty, din care Roman a deschis scorul.

”Nu pot să fiu mulțumit după jocul echipei mele. Cred că e cea mai slabă repriză de când antrenez această echipă. Ocaziile au fost de partea noastră. Lung a avut reflexe de portar mare, al nostru nici n-a transpirat. Adversarul a fost periculos pe contraatac, dar nu ne-a pus probleme. Lung cred că e jucătorul meciului. Nu poți să fii mulțumit. Am forțat, dar asta a fost istoria jocului de astăzi. Ne așteaptă un meci la fel de greu, sper ca jucătorii să se trezească la realitate, pentru că valoarea jucătorilor nu a fost arătată pe teren.

Normal că sunt supărat când un jucător cu atâta experiență face două greșeli în 10 secunde și primesc penalty. Trebuia să-l scot în minutul 20, dar am zis să nu întrerup ritmul jocului. Programul pare favorabil dacă ne trezim la realitate. Am pierdut foarte multe puncte pe teren propriu pe care nu ar fi trebuit să le pierdem. Sunt puțin supărat.

Reclamă

V-am mai spus și înainte, sper ca băieții să se trezească, pentru că nu se poate continua așa. Avem susținătorii noștri și nu pot pleca așa de la stadion. Faptul că nu a funcționat jocul în prima repriză m-a pus pe gânduri. Să văd cum se antrenează săptămâna asta, dar sigur vor fi schimbări”, a declarat Dorinel Munteanu pentru digisport.ro după fluierul final.

Oţelul – Poli Iaşi 1-1. Ultimul meci din sezonul regular s-a încheiat cu o remiză. Dorinel Munteanu a revenit pe bancă

Oţelul – Poli Iaşi 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Ultimul meci din sezonul regular s-a încheiat cu o remiză. Ieşenii au deschis scorul în minutul 9, după ce Alin Roman a transformat un penalty.

Cisotti avea să egaleze în minutul 71. Oţelul termină sezonul regular, cu 34 de puncte. Iaşi e pe 12, cu 33 de puncte. Ambele echipe vor intra cu 17 puncte în play-out. Gălăţenii se vor clasa însă peste Iaşi în clasament dacă vor încheia play-out-ul cu acelaşi număr de puncte. După această partidă, vor începe play-off-ul şi play-out-ul. Atât Oţelul, cât şi Poli Iaşi vor evolua în play-out. Cele două echipe luptă pentru evitarea retrogradării.

Reclamă 4 / 0/3

Oțelul: Ed. Pap – Adăscăliței, Yabre, Cisse, Zhelev – Cisotti, Lameira, Teles – Maciel, Al. Pop, Bodișteanu
Rezerve: R. Stoian, G. Cîrjan, Jardan, Rusevic, I. Neagu, R. Tănasă, Malle, Ghiocel, Farcaș, Gomes, S. Rus, Gaitan
Antrenor: Dorinel Munteanu

Poli Iași: S. Lung Jr. – Martac, Fl. Ilie, Samayoa, Stefanovici – Bordeianu, Marchioni – C. Itu, A. Roman, Harrison – Bettaieb
Rezerve: Niga, Katanec, Todoroski, Mota, Jatoba, Sg. Buș, A. Gheorghiță, Sahiri, L. Mihai, Kabran
Antrenor: Leo Grozavu

Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!

Oţelul – Poli Iaşi 1-1 a fost ultimul meci din sezonul regular. Iată cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!

FCSB încheie sezonul regular pe primul loc în Liga 1. După înjumătăţire, echipa antrenată de Elias Charalambous va avea 4 puncte peste locul 2, Rapid. U Cluj se va afla pe locul 7 după încheierea sezonului regular. După înjumătăţire, U Cluj va avea 10 puncte peste ultimul loc din Liga 1, FC Botoşani.

Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!

Cum arată clasamentul în play-off:

  • 1. FCSB – 32 de puncte
  • 2. Rapid – 28 de puncte (a beneficiat de rotunjire)
  • 3. CFR Cluj – 27 de puncte (a beneficiat de rotunjire)
  • 4. Universitatea Craiova – 25 de puncte (a beneficiat de rotunjire)
  • 5. Farul – 22 de puncte (a beneficiat de rotunjire)
  • 6. Sepsi – 22 de puncte (a beneficiat de rotunjire)

Cum arată clasamentul în play-out

  • 7. ”U” Cluj – 21 de puncte
  • 8. UTA Arad – 20 de puncte
  • 9. Hermannstadt – 20 de puncte
  • 10. Petrolul – 18 puncte (a beneficiat de rotunjire)
  • 11. Oțelul Galați – 17 puncte
  • 12. Poli Iași – 17 puncte (a beneficiat de rotunjire)
  • 13. FCU Craiova – 16 puncte (a beneficiat de rotunjire)
  • 14. Dinamo – 15 puncte (a beneficiat de rotunjire)
  • 15. FC Voluntari – 14 puncte
  • 16. FC Botoșani – 11 puncte
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și