Închide meniul

Oţelul – Poli Iaşi 1-1. Ultimul meci din sezonul regular s-a încheiat cu o remiză. Dorinel Munteanu a revenit pe bancă

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 martie 2024, 21:54

Oţelul – Poli Iaşi 1-1. Ultimul meci din sezonul regular s-a încheiat cu o remiză. Dorinel Munteanu a revenit pe bancă

Oţelul - Poli Iaşi 1-1

Dorinel Munteanu, pe banca Oţelului Galaţi / Profimedia Images

Oţelul – Poli Iaşi 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Ultimul meci din sezonul regular s-a încheiat cu o remiză. Ieşenii au deschis scorul în minutul 9, după ce Alin Roman a transformat un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cisotti avea să egaleze în minutul 71. Oţelul termină sezonul regular, cu 34 de puncte. Iaşi e pe 12, cu 33 de puncte. Ambele echipe vor intra cu 17 puncte în play-out. Gălăţenii se vor clasa însă peste Iaşi în clasament dacă vor încheia play-out-ul cu acelaşi număr de puncte. După această partidă, vor începe play-off-ul şi play-out-ul. Atât Oţelul, cât şi Poli Iaşi vor evolua în play-out. Cele două echipe luptă pentru evitarea retrogradării.

Oţelul – Poli Iaşi 1-1 LIVE TEXT. Ultimul meci din sezonul regular

Min. 90+5: Fluier final! Oţelul – Poli Iaşi se termină 1-1, în ultima partidă a sezonului regular!

Min. 71: Oţelul – Poli Iaşi 1-1! Cisotti a egalat. Mijlocaşul Oţelului a înscris simplu, cu poarta goală, după o centrare de pe partea stângă!

Min. 36: O nouă ocazie pentru Oţelul! Alin Roman se afla într-o poziţie foarte bună să finalizeze, dar a preferat o pasă, iar gălăţenii au scăpat cu faţa curată

Reclamă

Min. 25: Ocazie mare pentru Oţelul! Alex Pop a trimis cu capul puţin pe lângă poartă, după ce un balon trimis din lovitură liberă l-a găsit perfect

Min. 9: Oţelul – Poli Iaşi 0-1! Alin Roman a deschis scorul pentru oaspeţi de la 11 metri!

Min. 8: Lovitură de la 11 metri pentru Poli Iaş!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

Oțelul: Ed. Pap – Adăscăliței, Yabre, Cisse, Zhelev – Cisotti, Lameira, Teles – Maciel, Al. Pop, Bodișteanu
Rezerve: R. Stoian, G. Cîrjan, Jardan, Rusevic, I. Neagu, R. Tănasă, Malle, Ghiocel, Farcaș, Gomes, S. Rus, Gaitan
Antrenor: Dorinel Munteanu

Poli Iași: S. Lung Jr. – Martac, Fl. Ilie, Samayoa, Stefanovici – Bordeianu, Marchioni – C. Itu, A. Roman, Harrison – Bettaieb
Rezerve: Niga, Katanec, Todoroski, Mota, Jatoba, Sg. Buș, A. Gheorghiță, Sahiri, L. Mihai, Kabran
Antrenor: Leo Grozavu

Cele două echipe sunt despărţite de un singur punct în clasamentul Ligii 1. Oţelul e pe 11, cu 33 de puncte, iar Poli Iaşi pe 12, cu 32 de puncte. Punctele urmează să fie înjumătăţite.

Etapa trecută, Oţelul a fost învinsă în deplasare de Hermannstadt, cu 4-1.

De partea cealaltă, Poli Iaşi a făcut 0-0 cu Dinamo. „Roş-albii” au încheiat sezonul regular pe locul 14, cu 29 de puncte. Dinamo va începe, astfel, play-out-ul cu 15 puncte.

Reclamă

Dorinel Munteanu: „Am stat nevinovat pe bancă”

Dorinel Munteanu se bucură că revine pe bancă, după suspendare. Antrenorul gălăţenilor a avut, recent, şi probleme de sănătate.

Am stat nevinovat suspendat trei etape, dar a trecut. Sunt bucuros că voi fi pe bancă alături de băieţi la meciul cu Iaşi, deoarece acest meci are o însemnătate deosebită pentru noi, pentru clubul nostru, pentru oraşul nostru.

Este un derby al Moldovei. Orgoliile sunt foarte mari, punctele sunt foarte importante, deoarece vom juca în play-out, dar avem în continuare noi provocări.

În primul rând suntem angrenaţi în Cupa României. Următorul obiectiv este clasarea pe locul şapte, iar următorul obiectiv este să rămânem în prima ligă.

De aceea am făcut apel la băieţi, pentru că acest joc are o încărcătură emoţională foarte mare. Sper ca stadionul să fie plin, să fim susţinuţi, pentru că merităm. A fost o frustrare foarte mare pentru când am văzut că unele echipe joacă pentru play-off, fără să le jignesc.

Puteam fi liniştiţi în primele şase, însă a fost şi puţină nelinişte la echipă. Încă nu s-au rezolvat toate probleme, dar eu sper ca băieţii să înţeleagă că voi face totul împreună cu Consiliul Local, domnul primar şi partenerii noştri pentru a rezolva aceste probleme”, a declarat Dorinel Munteanu înainte de meci.

Leo Grozavu: „Mă bucur că a revenit Silviu Lung Jr., este un lider”

Mă bucur că a revenit Silviu Lung Jr., este un lider, dar asta nu înseamnă că nu sunt mulțumit de Ionuț Ailenei. Dar sigur că revenirea lui Silviu poate să însemne o injecție de moral pentru toți ceilalți. În afară de Rareș Ispas, nu mai sunt probleme de lot. Referitor la jocul de la Galați, este o partidă dificilă împotriva unui adversar incomod. Play-out-ul va fi cel care va decide totul, nu știu dacă mai contează acum cât contează pe ce loc terminăm în cele 30 de etape. Vor fi meciuri foarte strânse, de luptă, tensiune multă, noi ne dorim să ne etalăm jocul nostru.

Eu sper că echipa să găsească motivație, îmi doresc foarte mult să avem momente în care să ne impunem. Contează foarte mult ca antrenorul să fie alături de echipă, dar colegii mei sunt acolo, știu ce au de făcut, am băieți experimetați care știu cum să gestioneze momentele importante ale jocului. Când nu iese ceva, cineva este de vină”, a declarat antrenorul lui Poli Iaşi, Leo Grozavu.

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și