Închide meniul

Dorinel Munteanu exclude varianta naturalizării lui Juan Bauza: „Trebuie să confirme. Să nu ne aruncăm”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2022, 12:21

Dorinel Munteanu exclude varianta naturalizării lui Juan Bauza: „Trebuie să confirme. Să nu ne aruncăm

Dorinel Munteanu exclude varianta naturalizării lui Juan Bauza

Juan Bauza, într-un meci pentru FC U Craiova 1948 / Facebook FC U Craiova 1948

Dorinel Munteanu exclude varianta ca Juan Bauza să fie naturalizat pentru a juca pentru România. Fostul internaţional român şi actualul antrenor de la Oţelul Galaţi este de părere că argentinianul va trebui să confirme, înainte de a intra în atenţia echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Bauza a fost cumpărat definitiv de Adrian Mititelu de la Csikszereda, după ce oltenii îl transferaseră sub formă de împrumut iniţial. Argentinianul a fost şi în vizorul lui Gigi Becali, pentru un transfer la FCSB, însă clauza pusă de patronul de la FC U Craiova 1948, de 8 milioane de euro, este imposibilă de plătit de către un club de Liga 1.

Dorinel Munteanu exclude varianta naturalizării lui Juan Bauza

Dorinel Munteanu este de părere că Juan Bauza nu ar impresiona dacă va ar ajunge la echipa naţională. Totodată, cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei României, a declarat că argentinianul mai are nevoie de timp pentru a confirma că merită să joacă în echipa lui Edi Iordănescu.

„Serios? Așa repede să-l naturalizăm pe Juan Bauza? După două-trei meciuri să ajungă deja la echipa națională a României? Să nu ne aruncăm!

O să rămână cu naturalizarea. Bauza trebuie să confirme timp de mai mult timp”,a declarat Dorinel Munteanu, conform prosport.ro.

Reclamă

Juan Bauza este unul dintre oamenii de bază ai lui Marius Croitoru la FC U Craiova 1948. Argentinianul a bifat cinci partide pentru olteni, oferind două assist-uri.

Adrian Mititelu l-a anunţat pe Gigi Becali că Juan Bauza nu va ajunge la FCSB

Adrian Mititelu l-a anunţat pe Gigi Becali că Juan Bauza nu va ajunge la FCSB. Mijlocaşul sud-american are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro, dar finanţatorul roş-albaştrilor s-a lăudat că-l va cumpăra cu un milion de euro.

”Bauza nu va pleca niciodată la FCSB. E un jucător pe care îl doresc echipe din afară care pot plăti bani mai mulți decât FCSB. Bauza nu pleacă mai devreme de vara anului viitor, să închidem discuția. Domnul Becali nu are în lot acum un fotbalist de valoarea lui Bauza.

Reclamă 4 / 0/3

Am primit întrebări de la cluburi serioase pentru Bauza, din țările arabe, sper să vină și din Europa. Eu am avut o discuție cu el și i-am spus că dacă vine ofertă bună îi dăm drumul vara viitoare. Domnul Becali mi-ar da și două milioane, dar nu mă interesează pe mine.

Nu mi-a transmis, dar sunt convins că așa e. El, când a spus de un milion, a spus ca să vadă cum reacționez eu. El nu se va transfera la FCSB pentru că are cota mult mai mare. El, dacă e sănătos, va fi un transfer foarte important pentru fotbalul românesc”, a spus Mititelu, citat de digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și