Închide meniul

Dorinel Munteanu i-a stabilit preţul jucătorului dorit de Dan Şucu la Rapid: „Nu şi-l permite nimeni!”

Viviana Moraru Publicat: 11 decembrie 2023, 21:43

Reclamă
Dorinel Munteanu i-a stabilit preţul jucătorului dorit de Dan Şucu la Rapid: „Nu şi-l permite nimeni!

Dorinel Munteanu i-a stabilit preţul jucătorului dorit de Dan Şucu la Rapid

Dorinel Munteanu, pe bancă, la un meci al lui Oţelul Galaţi / Hepta

Dorinel Munteanu i-a stabilit preţul jucătorului dorit de Dan Şucu la Rapid. Antrenorul celor de la Oţelul a oferit declaraţii despre Juri Cisotti, italianul care a impresionat în acest sezon de Liga 1. „Munti” a dezvăluit şi ce sumă trebuie să scoată din buzunar acţionarul giuleştenilor, dacă vrea să-l transfere pe mijlocaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juri Cisotti are evoluţii extrem de solide la Oţelul, astfel că a atras atenţia şi altor cluburi din Liga 1. În ultima perioadă, după rezultatele modeste înregistrate de Rapid, s-a zvonit că Dan Şucu vrea să-l transfere pe Cisotti în Giuleşti.

Dorinel Munteanu i-a stabilit preţul jucătorului dorit de Dan Şucu la Rapid

Dorinel Munteanu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Juri Cisotti, jucător despre care susţine că este extrem de important şi în vestiarul Oţelului. „Neamţul” a transmis clar că nicio echipă din Liga 1 nu şi-l permite pe mijlocaşul italian, suma sa de transfer fiind de două milioane de euro.

Antrenorul gălăţeanilor a mai declarat că nu se pune problema că Juri Cisotti să plece de la Oţelul în următoarea perioadă, fiind concentrat pe atingerea obiectivului echipei sale, anume calificarea în play-off.

„Este un factor de echilibru și un om foarte important în vestiar și pe teren. Nu există în acest moment niciun club din România care să și-l permită pe Cisotti.

Reclamă

Costă două milioane de euro. Și, oricum, nu e de vânzare acum, pentru că trebuie întâi să ne îndeplinim obiectivul de a prinde un loc în play-off”, a declarat Dorinel Munteanu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Sepsi.

Anghel Iordănescu cere naturalizarea lui Juri Cisotti

Anghel Iordănescu cere naturalizarea unui jucător care a „răpus-o” pe FCSB în ultima etapă de Liga 1. Fostul selecţioner a fost impresionat de Juri Cisotti, jucătorul celor de la Oţelul, care a marcat un gol în poarta liderului campionatului.

Anghel Iordănescu este de părere că Juri Cisotti ar merita să fie naturaloizat, fiind convins că jucătorul lui Dorinel Munteanu poate ajuta echipa naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul selecţioner a declarat că jucătorii naţionalei, care au contribuit decisiv la calificarea României la EURO 2024, trebuie să-şi ridice nivelul în vederea turneului final din vară, din Germania.

Nu știu cum îl cheamă, italianul ăla care a dat golul 2. Luați-l și naturalizați-l! Eu cred, revin la jucătorii noștri, jucătorii noștri trebuie să ridice nivelul până la acest campionat european.

Inclusiv jucătorii titulari care, jos pălăria, și-au făcut datoria. Inclusiv acei jucători care au obținut această calificare trebuie să-și ridice și nivelul de pregătire și de exprimare”, a declarat Anghel Iordănescu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și