Închide meniul

Rapid, trei transferuri de urgenţă în iarnă! Dan Şucu, cu ochii pe o vedetă de la Farul

Viviana Moraru Publicat: 10 decembrie 2023, 16:35

Reclamă
Rapid, trei transferuri de urgenţă în iarnă! Dan Şucu, cu ochii pe o vedetă de la Farul

Rapid luptă pentru transferul unui jucător din Liga 1

Dan Şucu, alături de Victor Angelescu pe stadionul din Giuleşti/ Hepta

Rapid vrea să facă trei transferuri de urgenţă în iarnă. Giuleştenii traversează o perioadă dificilă, înregistrând al doilea eşec consecutiv pe teren propriu. Astfel, Dan Şucu vrea să-i întărească lotul lui Cristiano Bergodi, şi este cu ochii pe trei jucători, doi dintre ei evoluând în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voluntari a învins-o pe Rapid cu scorul de 2-1, în ultima etapă de Liga 1. Giuleştenii au ajuns la cinci meciuri fără victorie, în toate competiţiile.

Rapid, trei transferuri de urgenţă în iarnă

Conform fanatik.ro, Tudor Băluţă este pe lista lui Dan Şucu. Mijlocaşul mai are contract cu Farul până la finalul sezonului, iar în cazul în care nu şi-l va mai prelungi, oficialii campioanei pot fi tentaţi să accepte o ofertă în schimbul său.

De asemenea, Rapid este interesată şi de serviciile lui Juri Cisotti. Mijlocaşul de la Oţelul traversează o formă excelentă în acest sezon. Italianul de 30 de ani a reuşit să marcheze cinci goluri şi să ofere două assist-uri, în cele 20 de meciuri bifate.

Oficialii de la Rapid încearcă astfel să-i întărească ofensiva lui Cristiano Bergodi, şi se gândesc de asemenea să transfere şi un atacant. Kevin Soni şi Juvel Tsoumouu nu dau randamentul dorit de conducere, astfel că giuleştenii sunt în căutarea unui vârf.

Reclamă

Este de menţionat, totodată, că după pauza competiţională de iarnă, Albion Rrahmani şi Claudiu Petrila sunt aşteptaţi să revină pe teren. Oficialii clubului de sub Grant iau în calcul faptul că atacantul kosovar nu va avea randamentul dorit încă din primele meciuri, astfel că se gândesc să transfere un nou vârf.

Pentru transferul lui Tudor Băluţă, Rapid va avea concurenţă serioasă. Mijlocaşul este şi pe radarul celor de la Cracovia, echipă din prima ligă din Polonia.

În acest sezon, Băluţă a fost chinuit de accidentări şi a bifat 20 de meciuri pentru Farul, reuşind să marcheze două goluri şi să ofere tot atâtea assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei, Băluţă a evoluat pentru formaţii precum Brighton sau Dinamo Kiev, revenind la Farul în vara anului trecut.

Cristiano Bergodi, după Rapid – Voluntari 1-2

Cristiano Bergodi a avut o primă reacţie după Rapid – Voluntari 1-2, meci în care galeria giuleştenilor şi-a pierdut răbdarea şi i-a ridiculizat pe favoriţi, chiar înaintea golului marcat de Jayson Papeau.

„Nu ne iese nimic şi suntem frustraţi, am făcut un meci şi am avut situaţii de a marca, ei au avut două ocazii şi ne-au dat două goluri. E o situaţie negativă din toate punctele de vedere, dar nu avem nici noroc.

E o mică criză, e o criză de rezultate şi e o perioadă în care trebuie să strângem rândurile. Nu ne iese nimic, am controlat jocul. Portarul a făcut două-trei parade şi ne-au dat două goluri. Trebuie să ne antrenăm bine şi să ieşim din această pasă proastă.

Vom analiza şi vom vedea cu băieţii şi sunt probleme evidente, dar nu aşa de mari. Repet, nu avem nici un pic de noroc. Jocul normal că nu ne mulţumeşte, nu avem luciditate în faţa porţii, mingea am adus-o în careu. După gol, ne-am pierdut încrederea şi devine mai greu cursul jocului. E o mică criză”, a spus Bergodi, la Digi Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și