Închide meniul

Daniel Niculae, surprins la Rapid – Farul! „Nico”, prezent în Giuleşti la o zi după ce a fost „săltat” de mascaţi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 martie 2024, 21:54

Daniel Niculae, surprins la Rapid – Farul! „Nico, prezent în Giuleşti la o zi după ce a fost „săltat de mascaţi

Cum a fost surprins Daniel Niculae, la Rapid - Farul

Dan Şucu, alături de Daniel Niculae în tribună / Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Daniel Niculae a fost surprins la duelul dintre Rapid şi Farul, din prima etapă a play-off-ului. „Nico” a fost prezent la partida de pe stadionul Giuleşti, la doar o zi distanţă după ce a fost „săltat” de mascaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae este cercetat în libertate într-un dosar privind folosirea ilegală de materiale pirotehnice pe stadioane, în timpul desfăşurării meciurilor de fotbal.

Cum a fost surprins Daniel Niculae, la Rapid – Farul

Daniel Niculae a venit la derby-ul Rapidului cu Farul, la doar câteva ore după ce a participat şi la şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Înainte de startul partidei din Giuleşti, preşedintele formaţiei de sub Grant a fost surprins salutându-se cu Robert Niţă, şi ulterior s-a aşezat la locul său din lojă, alături de finanţatorii Rapidului, Dan Şucu şi Victor Angelescu. În repriza a doua, pe transmisiunea TV, Daniel Niculae a fost surprins din nou în loja arenei din Giuleşti, urmărind partida.

Daniel Niculea, prezent în Giuleşti la duelul Rapid - Farul
Daniel Niculea, prezent în Giuleşti la duelul Rapid – Farul/ Captură Digi Sport

În dosarul în care este implicat Daniel Niculae, liderul galeriei Rapid, Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, alături de alţi doi ultraşi. Decizia a fost luată vineri de Tribunalul Bucureşti, la propunerea procurorilor de la Parchetul Capitalei, după ce în locuinţa membrilor galeriei Rapid implicaţi în acest caz au fost găsite arme letale.

Reclamă

Alţi 12 ultraşi, reţinuţi joi, au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi distrugere.

Cum au protestat fanii Rapidului, la duelul cu Farul! Gestul făcut de Cristi Săpunaru şi ceilalţi jucători

Fanii Rapidului au protestat la duelul cu Farul, după scandalul de amploare din ultimele două zile. Cristi Săpunaru le-a adus un banner suporterilor, cu un mesaj special pentru liderul galeriei rapidiste, Liviu Ungurean, care a fost reţinut pentru 30 de zile.

Fanii Rapidului au afişat un banner cu un mesaj scurt: „Ultraşi liberi”. De asemenea, înainte de fluierul de start, şi jucătorii au afişat un banner, pe care ulterior Cristi Săpunaru l-a dus fanilor din galerie. „Bocciu, liber”, a fost mesajul de pe acest banner.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, ultraşii din galeria Rapidului nu au afişat steaguri sau fulare, în peluză, dat fiind scandalul din această perioadă. Fanii au stat foarte liniştiţi, doar în startul partidei scandând întreaga arenă: „Libertate pentru suporteri”.

Galeria giuleşteană a refuzat să cânte ca de obicei, scandând doar „Libertate pentru suporteri” şi numele lui „Bocciu”.

De asemenea, galeria giuleşteană nu a cântat nici imnul Rapidului aşa cum obişnuia. Totodată, galeria rapidistă nu s-a prezentat la meciul cu Farul nici cu steaguri sau bannere. Suporterii de la tribuna a doua şi tribuna I au preluat rolul galeriei şi au scandat în locul galeriei.

Aproximativ 10.000 de spectatori asistă la partida Rapid – Farul Constanţa, din prima etapă a play-off-ului Superligii, dintre care aproximativ 400 de fani ai oaspeţilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și