Închide meniul

Dorinel Munteanu, reclamat la CNCD de Rapid pentru declaraţiile de după meciul din Giuleşti! Reacţia antrenorului Oţelului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 februarie 2024, 19:09

Dorinel Munteanu, reclamat la CNCD de Rapid pentru declaraţiile de după meciul din Giuleşti! Reacţia antrenorului Oţelului

Dorinel Munteanu, reclamat la CNCD de Rapid pentru declaraţiile de după meciul din Giuleşti

Dorinel Munteanu, pe bancă, la un meci al lui Oţelul Galaţi / Hepta

Dorinel Munteanu a fost reclamat la CNCD de Rapid pentru declaraţiile de după meciul din Giuleşti! Antrenorul Oţelului riscă o amendă uriaşă dacă va fi găsit vinovat de discriminare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu a oferit şi o reacţie după ce a aflat că Rapid i-a făcut plângere la CNCD.

Dorinel Munteanu, reclamat la CNCD de Rapid pentru declaraţiile de după meciul din Giuleşti!

„Dacă voi fi amendat, voi ataca sentința”, a anunţat Dorinel Munteanu pentru fanatik.ro.

CNCD nu s-a autosesizat în cazul respectiv, dar Consiliul va dezbate situaţia după ce clubul giuleştean a făcut plângere.

„Pot să confirm ca am primit o petiție, o sesizare împotriva domnului Dorinel Munteanu. Vom demara procedura de citare, vom organiza audierea părților, apoi cauza va fi analizată în ședința Colegiului Director al CNCD, unde ne vom pronunța asupra cauzei. 

Reclamă

Din punctul de vedere al CNCD și al legislației în vigoare, faptele de discriminare, hărțuire, atingere adusă demnității se sancționează cu amendă de la 1.000 lei la 30.000 lei.

Dacă discriminarea vizează o persoană fizică, respectiv cu amendă de la 2.000 lei la 100.000 lei, dacă discriminarea vizează un grup de persoane sau o comunitate”, a precizat secretarul de stat Cristian Jura, pentru sursa citată.

Dorinel Munteanu, derapaj rasist după Rapid – Oţelul 2-1: „Unii suporteri au fost mai bronzaţi”

Dorinel Munteanu a fost protagonistul unui derapaj rasist după Rapid – Oţelul 2-1. Supărat pe rezultat şi sub influenţa presupuselor incidente pe care le-a avut în timpul jocului cu fanii giuleşteni, Dorinel Munteanu a comis o gafă incredibilă.

Reclamă 4 / 0/3

Munteanu a spus că unii fani ai Rapidului prezenţi la meci „au fost mai bronzaţi”, reacţie absolut regretabilă. În afară de această declaraţie reprobabilă, Munteanu a spus după înfrângerea cu 2-1 cu Rapid că îşi asumă rezultatul, dar că este foarte dezamăgit de elevii săi.

Eu nu am intrat în conflict cu niciun suporter al Rapidului. Vocabularul e unul care se potriveşte, eu îi ştiu de mult. Probabil nu le sunt simpatic. Nu toţi, câţiva au fost aşa, mai bronzaţi puţin”, a spus Dorinel Munteanu pentru digisport.ro.

Dorinel Munteanu, implicat într-un alt scandal înainte de meciul cu Dinamo

Dorinel Munteanu a fost implicat într-un alt scandal înainte de meciul cu Dinamo. Dorinel Munteanu s-a certat cu preşedintele interimar al clubului, iar totul s-ar fi soldat cu demisia celui din urmă, susţine presa gălăţeană.

Potrivit viata-libera.ro, clubul stă pe un butoi cu pulbere. Robert George Florea, care deţinea funcţia de preşedinte interimar al clubului, ar fi decis să demisioneze în urma unei discuţii aprinse cu Dorinel Munteanu şi cu soţia antrenorului Oţelului, care lucrează şi ea în club.

Ultimele dispute indică faptul că președintele interimar Robert George Florea a demisionat din funcție, după o discuție aprinsă cu Dorinel Munteanu și Paulina (soția lui Dorinel Munteanu, de asemenea, angajată a clubului). Cei doi n-au dorit să pună la dispoziție o serie de documente către președintele interimar, ceea ce a dus la o dispută, la capătul căreia Florea și-a depus demisia. Interimatul va fi asigurat în continuare de către Alexandru Manole (vicepreședinte), care a mai fost interimar după demisia lui Brăilescu, de la finalul anului trecut”, notează sursa citată.

Dorinel Munteanu s-a certat cu preşedintele interimar al clubului Oţelul. Preşedintele interimar ar fi demisionat după scandal

Scandalul ar fi pornit de la anumite acte pe care Dorinel Munteanu ar fi refuzat să i le ofere preşedintelui interimar al clubului.

Principalul motiv pentru care Dorinel Munteanu nu dorește să înmâneze actele către oficialii Asociației pare a fi orgoliul. În sensul în care fostul internațional a preluat frâiele clubului în urmă cu doi ani, din Liga a III-a, cu 20 de miliarde datorii și fără lot de jucători. Iar de atunci până acum nu au mai fost astfel de solicitări, iar acum deodată există un interes major.

Reclamă

Mai mult, Dorinel Munteanu și Paulina n-au recunoscut a fi fost statutară ședința în care a fost numit ca președinte interimar George Florea. Atunci era ședință pentru alegeri, iar unicul candidat la funcția de președinte era Marian Brăilescu”, mai notează sursa citată.

Fostul judecător Robert George Florea a preluat conducerea clubului, ca interimar, la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut. El anunţa după numire că vrea să candideze la alegerile pentru funcţia de preşedinte plin, care vor avea loc în acest an. El ocupa această funcţie de preşedinte interimar fără să fie remunerat.

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și