Închide meniul

Dragoş Iancu, aniversare în spital după ce Valentin Ţicu i-a rupt piciorul! Jucătorul lui Hermannstadt a împlinit 21 de ani

Bogdan Stănescu Publicat: 29 septembrie 2023, 15:34

Reclamă
Dragoş Iancu, aniversare în spital după ce Valentin Ţicu i-a rupt piciorul! Jucătorul lui Hermannstadt a împlinit 21 de ani

Dragoş Iancu, aniversare în spital după ce Valentin Ţicu i-a rupt piciorul!

Dragoş Iancu a primit un tort de ziua lui / Instagram

Dragoş Iancu, aniversare în spital după ce Valentin Ţicu i-a rupt piciorul! Mijlocaşul lui Hermannstadt a împlinit astăzi 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iancu s-a fotografiat cu un tort. El face tot posibilul ca această zi să fie una de sărbătoare pentru el, chiar dacă se află în spital, acolo unde se reface după operaţie.

Dragoş Iancu, aniversare în spital după ce Valentin Ţicu i-a rupt piciorul!

Dragoş Iancu a dat de înţeles că l-a iertat pe Valentin Ţicu, după ce fundaşul celor de la Petrolul i-a rupt piciorul. Mijlocaşul lui Hermannstadt a oferit declaraţii despre momentul în care Ţicu l-a vizitat la spital şi a mărturisit că este conştient de faptul că nu a fost intenţia lui să-l accidenteze atât de grav.

În partida dintre Petrolul şi Hermannstadt, Valentin Ţicu a avut o intrare prin alunecare asupra lui Dragoş Iancu, în minutul 6 al meciului. Mijlocaşul sibienilor a ieşit cu piciorul rupt de pe teren, şi a fost operat de urgenţă la Bucureşti.

Dragoş Iancu a declarat că şi Valentin Ţicu era foarte apăsat de accidentarea pe care i-a produs-o, în momentul în care l-a vizitat la spital. Mijlocaşul lui Hermannstadt a declarat că fundaşul „lupilor” nu a avut nicio intenţie, însă ar trebui să fie mai atent, pe viitor.

Reclamă
Dragoş Iancu, cu tortul de ziua lui / Instagram
Dragoş Iancu, cu tortul de ziua lui / Instagram

„Era supărat, ştiu că nu a avut nicio intenţie”

De asemenea, Iancu a declarat că nici faza de joc, în care Ţicu i-a rupt piciorul, nu era una periculoasă, însă chiar şi aşa, Ţicu a avut o intervenţie hazardată.

Îți dai seama că și el era supărat, nu îi cădea bine să mă aibă așa pe conștiință. Știu că nu a avut nicio intenție, dar să fim mai atenți, nu știu… se întâmplă.

Nu era o fază foarte periculoasă, dar am văzut că nu a avut intenție și cred că nimeni nu se gândește niciodată ‘hai să mă duc să îl lovesc pe ăsta’”, a declarat Dragoş Iancu, pentru iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a sărit în ajutorul lui Dragoş Iancu

FCSB a sărit în ajutorul lui Dragoş Iancu, jucătorul care a suferit o accidentare horror în duelul dintre Petrolul şi Hermannstadt. Mihai Stoica le-a propus oficialilor sibieni ca tânărul mijlocaş să se recupereze alături de preparatorul roş-albaştrilor, Ovidiu Kurti. Dani Coman a confirmat totul.

Coman nu a stat pe gânduri şi şi-a dat acordul imediat, astfel că Iancu se va recupera alături de Ovidiu Kurti. De asemenea, preşedintele lui Hermannstadt a declarat că şi oficiali de la CFR Cluj l-au contactat, pentru a-i propune acelaşi lucru pe care i l-a propus lui MM Stoica.

Dragoș e încă în spital. Nu știm (n.r. când îi vor da drumul), mâine sau poimâine îi vor da. (n.r. i-ați pus la punct un plan pentru recuperare?) Da, am stabilit unde va face recuperarea. O va face la Ovidiu Kurti, de la FCSB.

M-a sunat MM Stoica și chiar… bine, și de la FCSB, și de la CFR m-au sunat să vină să facă recuperarea. Toată lumea au consolidat problema pe care o avem. E foarte pozitiv, am vorbit cu el și azi, se simte bine, o să își revină, sunt convins”, a declarat Dani Coman, conform iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și