Închide meniul

Dragoş Iancu, de pe patul de spital: „Mi-a pus o placă de titan la peroneu și ceva șuruburi”

Dan Roșu Publicat: 27 septembrie 2023, 13:09

Reclamă
Dragoş Iancu, de pe patul de spital: „Mi-a pus o placă de titan la peroneu și ceva șuruburi

Dragoş Iancu, de pe patul de spital: "Mi-a pus o placă de titan la peroneu și ceva șuruburi"

Dragoş Iancu, pe patul de spital / Facebook hermannstadt

Dragoş Iancu a făcut dezvăluiri de pe patul de spital, după operaţia suferit, în urma fracturii deschise de peroneu. Duminică, Valentin Ţicu a intrat la rupere la jucătorul de 20 de ani al lui Hermannstadt şi l-a băgat direct în spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a fost operat de Gabriel Dinu, Dragoş speră să ajungă acasă în următoarele zile. Pe teren, jucătorul e aşteptat abia în ianuarie. Până atunci, urmează o recuperare lungă.

Dragoş Iancu, declaraţii de pe patul de spital

„Este posibil să-mi dea drumul azi sau joi, depinde cât de repede se vindecă rana de la picior. Dar trebuie să rămân în București, să-mi schimbe ei pansamentul. Iar săptămâna viitoare, marți, aș putea fi deja acasă, la Cluj.

Mi-a pus o placă de titan la peroneu și ceva șuruburi, cu care a prins ligamentul. Placa o să mi-o scoată peste un an, cam așa, din ce am inteles”, a spus Iancu, citat de gsp.ro.

FCSB a sărit în ajutorul lui Dragoş Iancu

FCSB a sărit în ajutorul lui Dragoş Iancu, jucătorul care a suferit o accidentare horror în duelul dintre Petrolul şi Hermannstadt. Mihai Stoica le-a propus oficialilor sibieni ca tânărul mijlocaş să se recupereze alături de preparatorul roş-albaştrilor, Ovidiu Kurti. Dani Coman a confirmat totul.

Reclamă

Valentin Ţicu i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu, iar tânărul jucător al lui Hermannstadt a fost operat de urgenţă. Jucătorul de 20 de ani a anunţat, la scurt timp după intervenţia chirurgicală, că vrea să revină pe teren cât mai repede.

Dani Coman, preşedintele de la Hermannstadt, a dezvăluit că Mihai Stoica l-a sunat, la scurt timp după accidentarea lui Dragoş Iancu, pentru a-i propune ca jucătorul să se recupereze la FCSB.

„Dragoș e încă în spital. Nu știm (n.r. când îi vor da drumul), mâine sau poimâine îi vor da. (n.r. i-ați pus la punct un plan pentru recuperare?) Da, am stabilit unde va face recuperarea. O va face la Ovidiu Kurti, de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

M-a sunat MM Stoica și chiar… bine, și de la FCSB, și de la CFR m-au sunat să vină să facă recuperarea. Toată lumea au consolidat problema pe care o avem. E foarte pozitiv, am vorbit cu el și azi, se simte bine, o să își revină, sunt convins.

Operația a fost foarte bine făcută, a decurs normal, nu au fost alte probleme față de ce mi-a spus doctorul inițial, a fost totul ok, de asta și spun că sunt convins că se va face bine și, în ianuarie, va reveni alături de echipă”, a declarat Dani Coman, conform iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și