Închide meniul

Dragoş Iancu, surpriză plăcută după accidentarea horror! „I-am făcut cadou o prelungire de contract și o mărire de salariu”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 octombrie 2023, 16:23

Reclamă
Dragoş Iancu, surpriză plăcută după accidentarea horror! „I-am făcut cadou o prelungire de contract și o mărire de salariu

Dragoş Iancu, surpriză plăcută după accidentarea horror!

Dragoş Iancu, după ce a fost externat din spital / Antena Sport

Dragoş Iancu, surpriză plăcută după accidentarea horror! Preşedintele lui Hermannstadt, Dani Coman, a anunţat că echipa din Sibiu i-a prelungit contractul lui Dragoş Iancu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, el va avea un salariu mai mare decât cel pe care îl câştiga în prezent. Iancu avea un salariu lunar de 2.000 de euro la Hermannstadt.

Dragoş Iancu, surpriză plăcută după accidentarea horror!

Eu sunt convins că nu a fost cu intenție. Efectiv, Țicu a vrut să oprească un contraatac. Nu mă interesează absolut deloc cât va fi suspendat, deși eu îmi doresc să nu fie foarte multe etape, deoarece e un jucător tânăr, care poate fi convocat la echipa națională.

Nu cred că se face Dragoș bine mai repede dacă îl suspendă zece etape pe Țicu. Discutăm frecvent cu medicul care l-a operat. Depinde foarte mult de organismul lui Dragoș, de cum răspunde recuperării.

Eu cred că la jumătatea sau finalul lunii ianuarie se va antrena cu echipa. Acum, de ziua lui, i-am făcut cadou o prelungire de contract și o mărire de salariu”, a declarat Dani Coman pentru playsport.ro.

Reclamă

Dragoş Iancu, după ce a fost externat din spital: „Statul în pat cred că a fost cel mai greu”

Dragoş Iancu a fost externat din spital. La aproape o săptămână de la accidentarea suferită în timpul meciului Petrolul – Hermannstadt, mijlocaşul care tocmai a împlinit 21 de ani a mers acasă.

La externarea din spital, Iancu a declarat că se simte bine şi le-a mulţumit tuturor celor care i-au fost alături în ultimele zile.

De asemenea, Iancu i-a mulţumit doctorului Dinu, iar discuţiile cu acesta legate de recuperare l-au mai liniştit pe tânărul de 21 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt bine şi sunt fericit că am scăpat de spital. Statul în pat cred că a fost cel mai greu. Acum sunt bucuros. O să mai stau în Bucureşti până luni, trebuie să vin să mă mai vadă domnul doctor şi sper, dacă totul e bine, să plec spre Cluj.

Toată lumea mi-a fost alături şi vreau să îi mulţumesc domnului doctor Dinu. S-a ocupat foarte mult de mine. Duminică seară era acasă cu familia şi a venit să mă vadă. M-a şi încurajat mult şi m-am mai liniştit după ce am vorbit cu el.

El mi-a spus că, dacă totul merge bine, în trei luni şi jumătate sunt pe teren”, a declarat Dragoş Iancu, după ce a fost externat.

Dragoş Iancu a fost sunat de Cristi Chivu, după ce a suferit o accidentare groaznică în partida cu Petrolul. Iancu şi-a sărbătorit ziua de naştere pe patul de spital.

Dragoş Iancu a fost încurajat de tot fotbalul românesc, după ce Valentin Ţicu i-a provocat o accindentare groaznică. Printre cei care l-au sunat a fost şi Cristi Chivu, fostul căpitan al naţionalei României.

„Domnul Cristi Chivu m-a sunat să mă încurajeze şi să mă motiveze. Să nu stau să îmi plâng de milă şi să merg înainte. Toate se repară”, a spus Dragoş Iancu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Dragoş Iancu şi-a sărbătorit ziua de naştere chiar pe patul de spital. Acesta a fost sunat inclusiv de Valentin Ţicu, cel care l-a accidentat. Ţicu chiar l-a vizitat la spital pe Iancu.

„Am vorbit cu el şi azi. Vorbim zilnic. Nu pot să spun că am pică pe el, eu l-am iertat. N-a fost nimic intenţionat”, a mai spus Iancu.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și