Închide meniul
EXCLUSIV

Dragoş Nedelcu a făcut alegerea perfectă când a lăsat FCSB pentru Farul: „Rezultatele arată că nu a fost un pas înapoi”

Dan Roșu Publicat: 31 mai 2023, 13:32

Dragoş Nedelcu a făcut alegerea perfectă când a lăsat FCSB pentru Farul: „Rezultatele arată că nu a fost un pas înapoi

Dragoş Nedelcu a făcut alegerea perfectă când a lăsat FCSB pentru Farul

Dragoş Nedelcu, în timpul unui meci / Hepta

  • Dragoş Nedelcu a semnat pe 3 ani cu Farul
  • Nedelcu e cotat la 600.000 de euro

Dragoş Nedelcu a făcut alegerea perfectă atunci când a lăsat-o pe FCSB pentru Farul. Mijlocaşul de 26 de ani intrase în dizgraţia lui Gigi Becali şi a ajuns sub comanda lui Gică Hagi, alături de care a câştigat titlul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nedelcu a semnat cu un an în urmă pe trei sezoane. Dacă la FCSB el evolua doar pe poziţia de fundaş central, lucrurile s-au schimbat în bine pentru el la Farul, unde Gică Hagi l-a pus pe postul lui de mijlocaş.

Dragoş Nedelcu a făcut alegerea perfectă când a lăsat FCSB pentru Farul

„Nu regret nimic. Perioada petrecută la FCSB m-a ajutat foarte, foarte mult. M-a maturizat, atât ca om, cât şi ca fotbalist. M-a maturizat foarte mult şi m-a ajutat să cresc din punct de vedere sportiv, dar şi personal.

Reclamă

Rezultatele arată că nu a fost un pas înapoi, dimpotrivă, a fost un pas înainte. Am reuşit să câştig încă un trofeu, să ies încă o dată campion. Am făcut alegerea potrivită. Sunt sigur că Dumnezeu are o cale pentru toată lumea”, a spus Nedelcu, pentru Antena Sport.

Nedelcu a ajuns la FCSB în 2017, când Gigi Becali plătea peste două milioane de euro ca să-l transfere de la Viitorul. El nu s-a impus însă la FCSB și a intrat rapid în dizgrația patronului.

Reclamă

Dragoş Nedelcu, declaraţii tari după ce Farul a devenit campioană

Dragoş Nedelcu a oferit declaraţii tari după ce Farul a devenit campioană. Echipa lui Gică Hagi a revenit de la 0-2 în faţa celor de la FCSB şi a câştigat titlul cu o etapă înaintea finalului de campionat.

„Pot să zic că sentimentul e nou. Am câştigat şi cu Viitorul, dar în ultima perioadă a play-off-ului am fost accidentat. Mulţumesc lui Dumnezeu că acum sunt sănătos. Ei au avut foarte multă şansă la 2-0. Noi aşa am câştigat campionatul ăsta, cu remontada. Am revenit de foarte multe ori.

A fost una dintre cele mai liniştite pauze de când sunt eu la echipa asta. Ne-a spus să continuăm sfârşitul de repriză pe care l-am avut. După cele două goluri luate, am jucat mai bine. Ne-a spus doar să continuăm, că o să fie bine. Simţea că o să vină.

Reclamă 4 / 0/3

Farul nu avea această mentalitate de a câştiga, nu avea această istorie puternică cum o aveau ei. Acolo dacă nu câştigi, eşti zero. Noi i-am simţit slab fizic pe ei pe teren. Acum cred că ei au toate avantajele posibile. Au jucători foarte buni, au echipă foarte bună, dar de ce câştigă nu ştiu.

Am fost acolo şi ei tot timpul ratează titlul la mustaţă. Eu nu vreau să intru în detalii, vreau să le mulţumesc pentru că perioada de la Steaua m-a maturizat„, a spus Dragoş Nedelcu, după ce a devenit campion cu Farul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu