Închide meniul

Dumitru Dragomir a anunţat de ce nu mai critică Gigi Becali jucătorii la TV. „Să înjuri în prezența lui acum?! Vai, mama mea! Băi, cred că îi vine rău și cade”

Dan Roșu Publicat: 23 ianuarie 2023, 15:40

Reclamă
Dumitru Dragomir a anunţat de ce nu mai critică Gigi Becali jucătorii la TV. „Să înjuri în prezența lui acum?! Vai, mama mea! Băi, cred că îi vine rău și cade

Dumitru Dragomir a anunţat de ce nu mai critică Gigi Becali jucătorii la TV

Gigi Becali, în cadrul unui eveniment / Hepta

Dumitru Dragomir a anunţat de ce nu mai critică Gigi Becali jucătorii la TV. Fostul şef de la Ligă susţine că patronul roş-albaştrilor e influenţat de preoţii care îl înconjoară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi a rărit apariţiile la emisiunile TV, iar când intră în direct, se fereşte să mai vorbească despre jucătorii săi, aşa cum o făcea pe vremuri.

Dumitru Dragomir a anunţat de ce nu mai critică Gigi Becali jucătorii la TV

„L-au oprit preoții! Ascultă de preoți…. Dacă îi spune duhovnicul lui să nu mai vândă mâine niciun metru de pământ, așa face! E foarte influențat de preoțime.

Nu îl influențează nimeni, domne, nici familia! Nu vorbesc de Alexandru Tudor, ci de preoții ăștia, duhovnicii. Are un duhovnic care dacă îi spune că tu ai cămașa verde, așa o ține până moare! N-are nicio problemă.

Acum nu mai poți să stai de vorbă cu el, să spui vreo prostie sau să vorbești de vreo femeie. Spui o frază, moare! Te dă afară, îl apucă pandaliile! Cred că se consultă cu preoții și i-au spus: ‘Să nu mai vorbești!’ Sau să înjuri? Să înjuri în prezența lui acum?! Vai, mama mea! Băi, cred că îi vine rău și cade.

Reclamă

Dacă n-ar greși, n-ar fi om! Luând lucrurile bune și lucrurile rele, convingerea mea e că cele bune făcute de Gigi Becali sunt mult în favoarea omenirii, față de lucrurile proaste pe care le face el la fotbal. Dacă n-ar mai și greși, Gigi Becali ar fi stăpân pe pământ! El se erijează în stâpân în tot ce face.

Pentru că și religa face o diferență mare între stăpăn și slugă. Atunci nu erau salariați. El citind în cărțile astea, se consideră stăpânul. Greșește, pentru că lumea a evoluat! Categoric asta e mentalitatea și n-ai cum să-l schimbi pe Gigi Becali! N-ai cum! Dacă ți-e foame, te lași călcat pe demnitate și îți iei banii, dar te face din om, neom”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Dumitru Dragomir, intervenţie radicală în scandalul dintre Mihai Pintilii şi FRF

Dumitru Dragomir a avut o intervenţie radicală în scandalul dintre Mihai Pintilii şi FRF. Şeful Şcolii de Antrenori, Lucian Burchel, cere suspendara lui Pinti, pentru că a dat indicaţii din postura de delegat al FCSB, el nedeţinând licenţa PRO.

Reclamă 4 / 0/3

“Eu nu îl critic pe Pintilii. E democraţie, poţi să spui orice despre oricine fără să jigneşti. Au exagerat puţin. Pintilii a fost ca fotbalist peste Burchel. Meseria de fotbalist este la fel ca şi croitoria. Dacă vezi că ai rezultate, cum a avut Prepeliţă, Croitoru, de ce să nu îi laşi? Este o sită. Sita cerne, dacă are rezultate este meseriaş, dacă nu, e gata.

Să aveţi voi sute în buzunar câte legi proaste sunt în această ţară. Cei care conduc fotbalul să se aşeze şi să rezolve această problemă. Cei care au fost fotbalişti şi care au jucat în echipa naţională, nu poţi să îi pui lângă cei care nu au jucat niciodată.

Eu nu spun că Burchel nu are dreptate. Pintilii a făcut în Republica Moldova, tot România este şi acolo. Eu sunt de acord să facă şcoala, dar nu îi pui piedici. Aşa este aici. Noi nu putem să ne dezvoltăm. În altă parte, cel care are rezultate, este promovat.

Pe parcursul vieţii, m-au făcut hoţ, securist. Una nu a fost adevărată. Ani de zile nu mă lăsau în pace. Au fost procese peste procese. Nici nu eram în dosare şi îmi dădeau câte 8 ani, 10 ani, 12 ani. Chiar dacă unii judecători sunt agăţaţi de nas, de sistem, au conştiinţă. Nu te bagă la puşcărie imediat.

Din invidie i se pun tălpi lui Pintilii. Se dovedeşte că nu neapărat trebuie să ai o diplomă universitară ca să o faci bine. Dacă ia campionatul, îl excluzi din viaţa sportivă? Asta este o meserie. Nu înveţi studenţii.

În loc să fie ajutat, i se pun tălpi. Şi nu sunt de acord cu chestia asta. Eu l-aş fi chemat pe Vali Argăseală şi l-ar fi angajat director tehnic. Îi mai făcea ceva Federaţia? Îl durea în cot. Şi atunci, indirect, îl ajutai. Dar nu îl suspendam. Cum, mă, frate? Are rezultate şi îl curăţ? Păi ce suntem noi?”, a spus Dragomir, pentru sursa citată.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:22 Eliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” Vezi toate știrile
Citește și