Închide meniul

Dumitru Dragomir o exclude pe Universitatea Craiova din lupta la titlu! Mihai Rotaru, luat la ţintă: „Eşti fricos!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2023, 17:26

Dumitru Dragomir o exclude pe Universitatea Craiova din lupta la titlu! Mihai Rotaru, luat la ţintă: „Eşti fricos!

Dumitru Dragomir, reacție devastatoare după ce fanii Rapidului au înjurat-o pe Cristina Neagu

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Universitatea Craiova a fost exclusă din lupta la titlul din Liga 1, iar Mihai Rotaru a fost cel criticat de Dumitru Dragomir. Fostul şef de la LPF susţine că patronul oltenilor nu a investit bani în jucători de calitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir este de părere că Universitatea Craiova nu este suficient e puternică pentru a se lupta la titlul din Liga 1, chiar dacă jucătorii se bucură de condiţii excelente.

Dumitru Dragomir o exclude pe Universitatea Craiova din lupta la titlu! Mihai Rotaru, găsit vinovat

Universitatea Craiova este în prezent pe locul cinci din Liga 1. Oltenii au pierdut primul meci din 2023, împotriva celor de la Botoşani.

Astfel, Dumitru Dragomir a declarat că oltenii nu au un lot puternic, şi susţine că niciun jucător din Bănie nu poate evolua la FCSB.

Totodată, Dragomir a mai mărturisit că Mihai Rotaru nu a efectuat mutările corecte la echipă, în ciuda faptului că a încasat sume enorme pe transferuri.

Reclamă

„Hai, domne, lăsați-mă cu lotul bun! Poți să spui doi fotbaliști care mâine să vină să joace la Steaua? (n.r.F CSB). În locul cui să joace Baiaram la Steaua? Hai, domne! Poate să fie fotbalist bun, dar e lipsit de capacitate de efort. Poate dacă e forțat mai mult.

Toate acestea, în condițiile în care Mihai Rotaru le-a oferit condiții excelente jucătorilor din multe puncte de vedere: „La Craiova totul este roz sau mov. Adică patron bun și cu bani mulți, primărie trăznet, care ți-a dat un stadion nemaipomenit, baza de pregătire e la nivelul Barcelonei, suporteri la nivelul Rapidului și FCSB.

Ai toate premizele marii performanțe, numai că nu au băgat bani în jucători de mare valoare. Un jucător pe care îl cumperi cu un milion sau două nu e de mare valoare! Nu înțelege lumea în această țară!

Reclamă 4 / 0/3

Tu vinzi afară un jucător cu zece milioane de euro și nu poți să iei de la Hagi de exemplu, un jucător cu trei milioane? Înseamnă că nu ești bun businessman sau ești fricos”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Corneliu Papură, antrenor principal la Universitatea Craiova

Corneliu Papură a devenit antrenor principal la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a fost nevoit să găsească o soluţie de avarie până când Eugen Neagoe îşi va rezolva problemele cu U Cluj.

Gică Craioveanu şi Sorin Cârţu puteau fi şi ei soluţii pentru patronul Universităţii Craiova. Mihai Rotaru speră să poată semna contractul cu Neagoe înaintea meciului de sâmbătă.

”Corneliu Papură are un contract de antrenor principal cu noi. Conform regulamentelor în vigoare sperăm ca în cel mai scurt timp Eugen Neagoe să-și rezolve problema cu U Cluj, de ce nu săptămâna aceasta, și apoi lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Dacă v-a spus domnul Burchel că Papură este antrenorul principal în acte, înseamnă că așa e.

Noi aveam și varianta Gică Craioveanu, numai că era în Spania. În club îi avem cu licența PRO pe Sorin Cârțu, Corneliu Papură, Nae Ungureanu și Gică Craioveanu. Sperăm că Eugen Neagoe va fi pe bancă la meciul cu Hermannstadt, dar luăm în calcul că ar putea fi la partida cu Farul din deplasare”, a declarat Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și