Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir a numit favorita din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova: „Amândouă sunt în formă!” + Pe cine vede câștigând titlul

Cosmin Olteanu Publicat: 16 februarie 2023, 8:12

Dumitru Dragomir a numit favorita din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova: Amândouă sunt în formă!” + Pe cine vede câștigând titlul

Dumitru Dragomir a numit favorita din derby-ul FCSB - Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir / AS.ro

  • Dumitru Dragomir a numit favorita din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova
  • 3 este locul ocupat de FCSB în Liga 1

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a numit favorita din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Meciul de „foc” dintre FCSB și Universitatea Craiova este programat duminică, de la ora 20:00, pe stadionul „Arena Națională”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ocupă locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate. În timp ce Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 44 de puncte.

Dumitru Dragomir a numit favorita din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir este de părere că FCSB pleacă cu prima șansă în meciul cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Totodată, fostul șef LPF spune că Farul, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova sunt cele patru echipe care se vor lupta la titlul de campioană. Însă, consideră că trupa lui Dan Petrescu va ridica marele trofeu și la finalul actualului sezon.

„În mod normal, amândouă sunt în formă și convingerea mea este că prima șansă o are Steaua (n.r. FCSB). Domne’, prima șansă o au cei care joacă acasă. Numai că la fotbal nu există neapărat prima șansă, nu vedeți ce se poate înâmpla? Aseară (n.r. marți), Bayern o bate pe PSG, iar PSG a avut cel puțin patru ocazii în a doua repriză. Fotbalistic, prima șansă o are Steaua.

Reclamă

La campionat, se vor bate patru echipe și, ca întotdeauna, va câștiga CFR. Nu o includ pe Rapid aici, cu toate că ei au avut un parcurs peste valoarea echipei, un parcurs foarte bun”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Mihai Rotaru, declarație „acidă” înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, acționar majoritar la Universitatea Craiova, susține că este încrezător că echipa sa se poate impune în derby-ul de duminică. Totodată, acesta a adus aminte de partida tur, câștigată de olteni cu 2-1, în care FCSB a primit, în opinia sa, un penalty „inventat”.

„Mergem la fiecare meci la victorie. De zece ani de când sunt eu la Universitatea Craiova, mereu am jucat la victorie. N-am jucat niciodată la egal. I-am bătut fără drept de apel și cu penalty inventat pentru ei acum câteva luni de zile, în turul campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

La 1-0 pentru noi, când Compagno îi trage una lui Bancu și, în loc să dea fault în atac, arbitrul o pune la punctul cu var. De ce nu i-am bate din nou?

Nu am strângere de inimă legată de arbitrajul de la meciul cu FCSB. Sunt convins că lucrurile vor fi clare. Astfel de evenimente, să nu dai roșu, nu cred că se pot repeta pe parcursul unui campionat. Cu toate că înțeleg că aceeași brigadă, dar în situație inversă, cu Dan Petrescu (n.r. Radu Petrescu) în camera VAR, au fost la U Cluj – Rapid, la acel penalty nedat”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

„Centralul” Adrian Cojocaru, delegat la FCSB – Universitatea Craiova

Adrian Cojocaru a fost delegat la centrul partidei de „foc” dintre FCSB și Universitatea Craiova, anunță gsp.ro. Recent, Cojocaru a fost criticat dur de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

Pe data de 18 octombrie 2022, Adrian Cojocaru s-a aflat la centrul partidei UTA Arad – FCSB, 2-2, din prima etapă a grupelor Cupei României. Finalul de meci a fost unul de infarct, arbitrul eliminând nu mai puțin de patru jucători: trei de la FCSB și unul de la UTA Arad.

În urma acestei partide, Mihai Stoca a avut o tiradă la adresa lui Cojocaru.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu