Închide meniul

Dumitru Dragomir a reaprins conflictul cu Mihai Stoica: „E mare prostie din partea şmecherilor de la conducerea FCSB!”

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2022, 11:23

Dumitru Dragomir a reaprins conflictul cu Mihai Stoica: „E mare prostie din partea şmecherilor de la conducerea FCSB!

Dumitru Dragomir a reaprins conflictul cu Mihai Stoica: "E mare prostie din partea şmecherilor de la conducerea FCSB!"

Mihai Stoica şi Dumitru Dragomir, în conflict / Colaj Hepta/Antena Sport

  • Dumitru Dragomir e în scandal cu Mihai Stoica
  • Fostul preşedinte al LPF, o nouă reacţie dură

Dumitru Dragomir a avut o reacţie acidă şi a reaprins conflictul cu Mihai Stoica. Fostul preşedinte al LPF nu îl iartă pe managerul general de la FCSB, cu care a avut schimburi dure de replici în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Galați a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă„, spunea Dumitru Dragomir în vară. Acesta a fost rugat apoi de fiul său, care este prieten cu MM, să nu îl mai atace pe oficialul roş-albaştrilor.

Dumitru Dragomir a reaprins conflictul cu Mihai Stoica

Totuşi, „Mitică” Dragomir a încheiat pactul şi a lansat un nou atac care a părut a-l viza pe Mihai Stoica. Totul după ce a fost întrebat despre jucătorii care ar putea veni la FCSB.

Reclamă

La Steaua (n.r. FCSB) asta e greu de jucat. Presiunea este totală, este diabolică, îţi ia toată vlaga, toată forţa. La Steaua e greu de jucat.

Niciunul nu poate juca la Steaua. Poate cel de la Argeş, atât (n.r. Garita). Restul, niciunul nu poate juca. Ianis Stoica e mai bun decât toţi. Nu aţi văzut ce gol a dat? A câştigat la U20… o echipă destul de puternică Polonia. Crezi că la FCSB, în 7-8 minute, poţi să faci ceva? Nici nu te încălzeşti. Să îl lase 7-8 meciuri.

Reclamă

(Moderator: E concurenta puternică la FCSB) Şi la fel de mare prostia. Din partea şmecherilor care sunt la conducere„, a declarat Dumitru Dragomir la Pro Arena.

Mihai Stoica, duel de la distanţă cu Dumitru Dragomir

Managerul general al FCSB şi fostul preşedinte al LPF au fost în centrul unui scandal de proporţii. „Mitică” Dragomir a dat de pământ cu conducătorul roş-albaştrilor. „I-a mâncat banii lui Gigi Becali degeaba”, a spus acesta. Mai mult, l-a şi jignit pe Mihai Stoica. Managerul general al FCSB a avut replică pentru Dragomir.

N-am cum să întrețin o polemică cu acest personaj. În plus, țin prea mult la Bogdan Dragomir. Până la urmă, e loc pe planetă și pentru atârnători, slugi, sifoane și măscărici”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

MM îi ceruse lui Dumitru Dragomir să nu mai analizeze niciodată jocul lui FCSB.

Vorbeşte Dumitru Dragomir de toată lumea că n-are ce să facă. Stai domne pe şantierele tale şi vezi de treabă că ai 80 de ani aproape!

A condus o ligă şi ce făcea? Venea la serviciu, dar a făcut ceva să vorbeasca de tactică, zici că si antrenor şi fotbalist a fost, te doare capul, le-a făcut pe toate.

Dar nici nu mă interesează ce spune Dumitru Dragomir… a ajuns și el să facă analiză tactică. Tot ce spune e un nonsens, habar n-are. Cum am dat golul? Centrare senzațională Pantea, lovitură de cap Miculescu, bară. Nu înțeleg nimic din ce spune. E haos în gândirea lui.

Nu știe nimic. În ce calitate vorbește? În timp ce vorbea, se juca meciul, se auzea rumoarea. Niciodată nu o să ajung să comentez ce spune un om care habar n-are. Cinci în spate? Ce cinci în spate? Niciun cinci în spate. A zis că am jucat noi cu 5„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”