Închide meniul

Mircea Lucescu a cedat când a fost întrebat despre conflictul CSA Steaua – FCSB: „Nu mă mai înnebuniţi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 noiembrie 2023, 18:31

Reclamă
Mircea Lucescu a cedat când a fost întrebat despre conflictul CSA Steaua – FCSB: „Nu mă mai înnebuniţi!

Mircea Lucescu a cedat când a fost întrebat despre conflictul CSA Steaua - FCSB

Mircea Lucescu, în timpul unui interviu acordat pe aeroport / AntenaSport

Mircea Lucescu a cedat în momentul când a fost întrebat despre conflictul CSA Steaua – FCSB. Fostul antrenor al celor de la Dinamo Kiev a avut un mesaj tranşant cu privire la acest conflict juridic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu e de părere că FCSB este Steaua şi a vorbit şi despre marile rivalităţi ale echipelor din România.

Mircea Lucescu a cedat când a fost întrebat despre conflictul CSA Steaua – FCSB

”Nu cunosc situația, nu am mai văzut un meci de mult în campionatul românesc, Să fac aprecieri asupra unui pe care nu îl stăpânesc nu voi face niciodată. Sper să fie un meci senzațional. Pentru Rapid, cea mai mare încrâncenare este cu Steaua, mereu a fost asta, iar pentru Steaua este cu Dinamo. Nu FCSB, e Steaua, nu mă mai înnebuniți cu denumirile”, a spus Mircea Lucescu la fanatik.ro.

„Vă încheiaţi cariera la echipa naţională?” Răspunsul dat imediat de Mircea Lucescu

„Vă încheiaţi cariera la echipa naţională” a fost întrebarea la care Mircea Lucescu a dat răspunsul imediat, după plecarea de la Dinamo Kiev. „Il Luce” a declarat că nu se pune problema ca el să fie noul antrenor al României, fiind de părere că Gică Hagi este cel mai potrivit pentru acest post.

Mircea Lucescu a demisionat de la Dinamo Kiev, după duelul din ultima etapă cu Şahtior. Acesta va reveni în ţară zilele următoare, şi a dezvăluit că îşi va lua o scurtă pauză de la fotbal.

Reclamă

„(N.r. Vreţi să vă încheiaţi cariera la echipa naţională) Nu se pune problema să intru în competiţie cu antrenorii tineri. Ei trebuie să facă asta. Gică Hagi…e absolut normal să conducă echipa naţională.

Acum a acumulat atâta experienţă, e normal să-şi dorească. Pot să fiu un sfătuitor, atât”, a declarat Mircea Lucescu, conform fanatik.ro.

Mircea Lucescu a fost selecţionerul României la începutul carierei de antrenor. Concret, „Il Luce” a condus naţionala timp de cinci ani, între 1981 şi 1986, bifând pe banca „tricolorilor”, conducând naţionala la EURO 1984.

Reclamă 4 / 0/3

Şahtior, mesaj plin de emoţie pentru Mircea Lucescu

Şahtior a transmis un mesaj plin de emoţie pentru Mircea Lucescu, după ce antrenorul în vârstă de 78 de ani şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev. Românul a luat decizia chiar după ce a fost învins de „mineri”, scor 0-1, în derby-ul Ucrainei.

„Il Luce” a scris istorie în perioada în care a stat pe banca lui Şahtior. Sub conducerea lui, gruparea din Doneţk a cucerit opt titluri de campioană naţională (2005, 2006, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014), cinci Cupe ale Ucrainei (2004, 2008, 2011, 2012, 2013) şi şapte Supercupe (2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2014, 2015), dar mai ales Cupa UEFA, câştigată în 2009, după finala cu Werder Bremen (2-1).

Legendarul antrenor și-a încheiat cariera de antrenor în Ucraina. Mircea Lucescu a petrecut 15 ani din cariera sa remarcabilă în fotbalul din Ucraina. Aici a atins un succes extraordinar: a cucerit 25 de trofee și a devenit antrenorul cu cele mai multe distincții de când Ucraina este independetă. De asemena, a fost desemnat antrenorul anului de nouă ori.

Mircea Lucescu a avut o contribuție uriașă în dezvoltarea fotbalului din țara noastră. Stilul său de joc a fost întotdeauna considerat unul dintre cele mai frumoase din Europa, iar filozofia sa a fost mereu un exemplu pentru colegii săi. Antrenorul român a format mulți jucători talentați, unii dintre ei devenind staruri ai Ucrainei sau ai fotbalului mondial.

Mircea Lucescu a jucat un rol semnificativ în istoria modernă a lui Șahtior Donețk, confundându-se cu cea mai de succes eră a clubului. În cele 12 sezoane a obținut multe victorii incredibile și a cucerit 22 de trofee, printre care opt titluri în Ucraina și Cupa UEFA, în 2009. Șahtior a atins un nou nivel sub comanda sa, fiind recunoscută la nivelul întregului fotbal european.

Merită respect pentru că a ales să muncească în continuare aici și să ajute fotbalul din Ucraina chiar și după izbucnirea războiului în Donbas, în 2014 și după invazia Rusiei din februarie 20222.

Mircea Lucescu și-a trecut pentru totdeauna numele în istoria fotbalului ucrainean cu aceste realizări și părăsește Ucraina ca o legendă. Mulțumim pentru tot, Mister!„, a fost mesajul oficial transmis de Şahtior, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
Vezi toate știrile
Citește și