Închide meniul

Dumitru Dragomir, discurs „tăios” la adresa lui Gigi Becali: „Vorbesc doar la superlativ de el şi nu mi-a dat un telefon!”

Cosmin Olteanu Publicat: 1 mai 2023, 18:04

Reclamă
Dumitru Dragomir, discurs tăios” la adresa lui Gigi Becali: Vorbesc doar la superlativ de el şi nu mi-a dat un telefon!”

Dumitru Dragomir, discurs „tăios” la adresa lui Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Dumitru Dragomir a avut un discurs „tăios” la adresa lui Gigi Becali! Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este nemulțumit de faptul că latifundiarul din Pipera nu l-a mai contactat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul Rapid – FCSB, 1-0, Gigi Becali a anunțat că renunță la formația roș-albastră și iese din fotbal.

Dumitru Dragomir, discurs „tăios” la adresa lui Gigi Becali

Fostul șef LPF susține că s-a săturat să-l laude pe Gigi Becali, deoarece nu i-ar mai fi dat niciun telefon. Totodată, este de părere că omul de afaceri s-a ținut de cuvânt și a renunțat la FCSB.

„Tot ale lui sunt acţiunile. Şi dacă i le-a dat doamnei (n.r. Geambazi) ce s-a schimbat? Dacă i le dădea lui Vasi (n.r. Geambazi) sau surorii lui, nu este acelaşi lucru? Tot el este. Dacă mâine spune, la ora 12:00 noaptea mută acţiunile.

Vasi Geambazi iese din cuvântul lui Gigi Becali cât trăieşte Gigi? Ce Dumnezeu! Convingerea mea este că Gigi Becali nu mai are nimic. A dat tot. Vrea să se protejeze şi de acest proces.

Reclamă

Are un proces cu ăştia. Îl aleargă unii. Este ciudată România asta. Nu ne liniştim deloc. Aş comenta mult pe tema asta, dar nu mai vreau. Am o gaşcă de prieteni care îmi spun că am devenit avocatul lui Gigi Becali.

Nu mai vreau să fiu avocat, că nu mă plăteşte. Să mă plătească. Vorbesc doar la superlativ de el şi nu mi-a dat un telefon. Cred că nu citeşte reţelele de socializare. Fetele lui citesc.

Una din ele mi-a transmis mesaj: «Mulţumesc, domnule Dragomir!». Nu ştiu de ce să îţi înstrăinezi acţiunile. Gigi este imprevizibil şi nu ştie nimeni ce gândeşte şi ce face.

Reclamă 4 / 0/3

Vasi, dacă îi spune Gigi Becali să meargă până în Canada, o ia pe jos. Are patru-cinci fotbalişti de bani mulţi acolo, la FCSB”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali nu mai vrea să audă de fotbal

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și