Închide meniul

Dumitru Dragomir îl învață pe Adrian Mititelu cum să se împace cu liderul galeriei FC U Craiova: „Gogoaşă nu e şi el un om? Trebuie sensibilizat!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 februarie 2023, 19:07

Dumitru Dragomir îl învață pe Adrian Mititelu cum să se împace cu liderul galeriei FC U Craiova: Gogoaşă nu e şi el un om? Trebuie sensibilizat!”

Dumitru Dragomir îl învață pe Adrian Mititelu cum să se împace cu liderul galeriei FC U Craiova

Adrian Mititelu, într-un interviu / as.ro

  • Dumitru Dragomir îl învață pe Adrian Mititelu cum să se împace cu liderul galeriei FC U Craiova
  • Vineri, FC U Craiova o va întâlni, în deplasare, pe Rapid

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, îl învață pe Adrian Mititelu cum să se împace cu liderul galeriei FC U Craiova. Adrian Mititelu și Andrei Preda se află într-un adevărat „război” de mai mulți ani. Apogeul a fost atins în etapa a 23-a a Ligii 1, când partida Sepsi – FC U Craiova a fost oprită, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FC U Craiova se află pe locul 10 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Dumitru Dragomir îl învață pe Adrian Mititelu cum să se împace cu liderul galeriei FC U Craiova

Dumitru Dragomir consideră că Adrian Mititelu ar trebui să stea de vorbă cu Andrei Preda și să găsească o modalitate prin care să facă pace cu ultrașii FC U Craiova.

Reclamă

„Mă îndoiesc că e totul o strategie. El (n.r. Adrian Mititelu) a crezut că poate să domine mulţimile. Nu se poate. Aici trebuie diplomaţie. Trebuie să împaci şi capra, şi varza. Trebuie să le dai şi lor puţin din ce vor. Trebuie să cedezi şi tu. Altfel, dacă o ţii aşa, îţi dai seama că nu poţi ajunge la niciun rezultat favorabil.

În principiu, el (n.r. Adrian Mititelu) are dreptate (n.r. că a ajuns să se teamă în Craiova). În principiu are dreptate, dar te uiţi şi la comportamentul tău în decursul vieţii.

Reclamă

Pe stadion nu ai ce să le faci. Pe mine mă înjurau 55.000 de oameni. Mă trimiteau la puşcărie, la brutărie, peste tot, dar ştiam să le fac de aşa natură încât să pară ca o glumă, ca un răsfăţ din partea lor. Una e cu duşmănie, când te aşteaptă şi îţi dau în cap, şi alta e când este ca o glumă totul.

Păi, asta vor cei din galerie (n.r. ca Mititelu să-şi menţină decizia de a scoate echipa de pe teren în meciul cu Rapid Bucureşti). Face jocul galeriei, dar şi cei din galerie sunt oameni.

Tot aud despre Gogoaşă (n.r. Andrei Preda) ăsta. Păi, Gogoaşă nu e şi el un om? Nu trebuie sensibilizat? Trebuie să stai de vorbă cu el. «Băi, băiatule, ce ai tu cu mine? Ce vrei tu de la mine?». Poate sunt nişte lucruri unde are dreptate şi Gogoaşă. Amândoi au fost şefi de galerie. Ce Dumnezeu?”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu, tiradă la adresa ultrașilor FC U Craiova

Recent, Adrian Mititelu a spus că nu mai vrea să aibă ultrași la meciurile echipei sale, motiv pentru care îi îndeamnă să se ducă la rivala din oraș, Universitatea Craiova.

Totodată, finanțatorul din Bănie a anunțat că vrea să implementeze un mod de organizare al accesului pe stadion asemănător cu cel al echipelor din Anglia.

„Nu e un conflict. Nu mai e conflict! S-a trecut într-o altă etapă a clubului. Ce e aia conflict? A fost un conflict la meciul cu Sepsi. Sunt probleme civile și penale între mine și alți oameni.

Asta e bună… Facem, jignim, distrugem vieți și familii, iar a doua zi spunem că ne împăcăm? Îmi distrugi familia, mă jignești și ameninți și după vrei să ne împăcăm? Nu putem accepta așa ceva. Cu cine să mă împac eu? Mi-au înjurat mama, soția, fiica și nepotul. Nu se poate așa ceva! S-a terminat! Dau ei comunicat…

Eu nu vreau să mă împac cu nimeni. Eu vreau să schimbăm istoria. Vreau să facem o modificare, să înceapă o nouă filă. Nu mai vreau galerie! Am schimbat politica. Nu mai vrem ultrași! Nu mai vrem scandaluri! Nu mai vrem nenorociri! Nu mai vreau supărări. Pierzi acasă, asta e. Mergi acasă și nu e nicio tragedie.

Fanii vor veni cu soția, cu prietena, cu copilul la meciurile de acasă. Vor mânca popcorn, vor bea suc, cafea. Va veni cineva și îi va servi la botul calului. Așa vreau să fac. Să vină ospătarul să le aducă mâncare fanilor la scaun. Și vor fi fericiți. Lucrez acum. Traduc modul de organizare al accesului pe stadion al unor echipe din Anglia. Și vom adapta. Trebuie să schimbe aceste lucruri.

Nu mai vreau ultrași! S-a terminat. Să se ducă la CSU! Am avut o convenție cu fanii, să nu mă mai înjure când echipa ajunge în Liga 1. Dar nu a fost așa. Acum îmi reproșează că nu avem performanțe”, a spus Adrian Mititelu, pentru sport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 25 mart., 23:34
„Trebuie să fii oligofren să-ţi placă aşa ceva” Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Reacţie surprinzătoare după anunţul care a produs un "cutremur" la FCSB!
Liga 1 • 24 mart., 9:42
„Nu pleacă, Gigi îi dă și-o primă” Reacţie surprinzătoare după anunţul care a produs un „cutremur” la FCSB!