Închide meniul

Dumitru Dragomir l-a pus la zid pe Gigi Becali: „Băi, băiatule, tu asta trebuie să vrei!”. Fostul șef LPF nu s-a mai putut abține

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 octombrie 2022, 16:36

Dumitru Dragomir l-a pus la zid pe Gigi Becali: „Băi, băiatule, tu asta trebuie să vrei!. Fostul șef LPF nu s-a mai putut abține

Dumitru Dragomir îl propune pe Marius Şumudică antrenor la Rapid

Dumitru Dragomir, în timpul unui interviu / Antena Sport

Dumitru Dragomir l-a pus la zid pe Gigi Becali, după ultimele declarații făcute de patronul FCSB. Latifundiarul din Pipera a spus în repetate rânduri că își dorește ca echipa lui să aibă posesia în timpul meciurilor. Dragomir nu s-a mai putut abține și l-a contrazis pe Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea ca Nicolae Dică să impună la FCSB un stil asemănător cu „tiki-taka”, în care mingea să fie aproape numai la roș-albaștri.

Dumitru Dragomir l-a pus la zid pe Gigi Becali: „Băi, băiatule, tu asta trebuie să vrei!”

„Nu ne mișcăm, așteptăm. Ați văzut cum jucau ei, pasau, veneau, se mișcau. L-am întrebat odată pe Hagi: «Ce le faci, mă?». Mi-a zis: «Îi las să se joace cu mingea, 2000 de pase, să joace fotbal». Păi, asta vreau, posesia”, a spus, recent, Gigi Becali, potrivit Digisport.

Între timp, a sosit replica lui Dumitru Dragomir. Fostul președinte de la Ligă i-a transmis lui Gigi Becali să nu se mai gândească la posesie, deoarece „doar echipele mari reușesc să câștige așa”.

În plus, Dragomir a făcut o comparație între jocul FCSB-ului și cel impus de Dan Petrescu la CFR Cluj.

Reclamă

„Practica ne spune că Slavia a avut 68% posesie, dar a fost 2-0 pentru CFR. Barcelona a avut posesia și a făcut 3-3 cu Inter. Îl tot aud pe Gigi cu posesia. Băi băiatule, tu trebuie să vrei goluri, nu posesie!

Doar echipele mari ale omenirii reușesc să câștige prin posesie, cum este Manchester City, cum a fost Barcelona. Sunt 2-3 echipe în lume, când aduni toată spuma omenirii. Unii tot nu reușesc, uitați-vă la PSG”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Prima Sport.

Gigi Becali a avut un dialog fabulos cu Gică Hagi

Gigi Becali a dezvăluit ce dialog fabulos a avut cu Gică Hagi în urmă cu mai mulți ani. Patronul de la FCSB a vrut să știe secretul prin care ”Regele” reușește să aibă posesie la echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi nu s-a ferit să îi răspundă lui Gigi Becali. Fostul mare internațional a explicat că își pune jucătorii să facă antrenamente până vomită!

„L-am întrebat pe Hagi, acum 5-6 ani, ‘Bă, ce le faci, mă?’, zice ‘Știi ce le fac? Fac antrenamente cu mingea până vomită. Să facă fotbal, fotbal, fotbal încontinuu, să aibă posesia’. La noi e tacticizat, nu poți să faci tactică.

Poți să faci tactică cu jucători de 70-80 de milioane, care au și piciorul, și mingea. La noi, cu jucătorii de 300-400.000, nu poți. Așa, pune-i să joace ce pot ei să joace.

Dă-le mingea să facă o oră, patru, că muncesc oamenii opt ore la fabrică. Trei ore antrenament, că de-aia ai 15.000 salariu. Nu poți? Lasă-i pe alții care pot!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali, dezvăluiri uluitoare! Haos total la antrenamentele de la FCSB

Gigi Becali a făcut dezvăluiri uluitoare de la antrenamentele FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor spune că sunt jucători care nu se pregătesc la capacitate maximă.

Unul dintre jucătorii care nu dau tot la antrenamentele pe care le face Nicolae Dică la FCSB este Eduard Radaslavescu. Becali a aflat de acest lucru şi a dat ordin. Latifundiarul din Pipera le-a transmis celor din staff „să scoată untul” din jucători la antrenamente.

Şi atunci eu ce să fac? Să mă duc la antrenamente? Şi aşa, <<Becali se bagă la echipă, Becali se bagă la echipă!>> Acuma nu mai rămâne decât să mă duc la antrenamente, să stau la antrenamente să observ ce antrenamente face Dică.

Reclamă

Pei, dacă facem nişte antrenamente că bem o cafeluţă, mâncăm un fursec. După aia stai că facem un duş, după aceea puţin cu gheaţă, şi mai facem şi un masaj ca să ne relaxăm. Atunci plecăm acasă, dacă facem aşa. Pei nu, mă, nu aşa!

Nu că n-am vorbit cu Dică. Dică o să-mi zică săracul <<dar n-aveţi încredere în mine?>> Eu nu mă refer la el. Mă refer la antrenorii români. Pei, nu am explicaţia. Pei, cum adică nu rezistă în cupele europene. Cum adică o echipă care face transferuri în toată cariera ei de 1,4 milioane de euro. Şi eu am numai un jucător, Coman, de 3 milioane.

Şi nu îşi mai revine Coman! Care-i treaba de nu-şi mai revine? Pune-l, mă, la muncă. Că nu ştiu ce, că lui Radaslavescu nu îi place să muncească. Ce face mă, cum nu-i place?! Pune-l, mă, la muncă!”, a spus la primasport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și