Închide meniul

Mihai Stoica, o nouă replică usturătoare după ce a fost numit „slugă” de Dumitru Dragomir: „E loc şi pentru atârnători, slugi, sifoane și măscărici!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 august 2022, 11:57

Reclamă
Mihai Stoica, o nouă replică usturătoare după ce a fost numit „slugă de Dumitru Dragomir: „E loc şi pentru atârnători, slugi, sifoane și măscărici!

Mihai Stoica agită apele înainte de FCSB - Rapid

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica, o nouă replică usturătoare după ce a fost numit „slugă” de Dumitru Dragomir, Managerul general al FCSB şi fostul preşedinte al LPF sunt în centrul unui scandal de proporţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitică” Dragomir a dat de pământ cu conducătorul roş-albaştrilor. „I-a mâncat banii lui Gigi Becali degeaba”, a spus acesta. Mai mult, l-a şi jignit pe Mihai Stoica. Managerul general al FCSB a avut o nouă replică pentru Dragomir.

Mihai Stoica, o nouă replică usturătoare după ce a fost numit „slugă” de Dumitru Dragomir

N-am cum să întrețin o polemică cu acest personaj. În plus, țin prea mult la Bogdan Dragomir. Până la urmă, e loc pe planetă și pentru atârnători, slugi, sifoane și măscărici”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Dumitru Dragomir, derapaj la adresa lui Mihai Stoica

Nu mă interesează ce spun unele slugi din fotbalul românesc. Nu a fost niciodată un conducător Meme Stoica pentru a putea vorbi cu mine. La Galați a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă, din cauza căreia de cinci ani clubul nu ia niciun titlu.

El crede că dacă este acid și spune că nu mă pricep are vreo valoare… Eu sunt de meserie și antrenor, cu școală. El e vorbitor, vorbește mult și prost.

Reclamă
Reclamă

I-a mâncat banii lui Gigi Becali degeaba. Știe el Gigi probabil de ce îl ține pe acolo. Că dacă nu faci nimic și nu iei titlul cinci ani, nu îl ține pentru performanță.

Îl pune să vorbească prostii… Unde a fost ultima dată (n.r. se referă la pușcărie) nu cred că a învățat să vorbească așa. Dacă a fost obraznic cu mine, am să îi dau câteva ștachii de acum înainte, cu probe, ca altădată să știe să respecte un om care se pricepe la fotbal, care a condus fotbalul profesionist și care nu a fost sluga nimănui niciodată.

Îmi vine ca o mănușă acest scandal pentru că duceam lipsa unui cancan de acum înainte. Să vedem dacă rezistă la tăvăleală! Și el și alții din jurul lui… De acum înainte revin puternic, pe turnantă, în declarații.

Reclamă

Așa, pentru cultura lui… Am spus că adversarul a jucat 5-4-1 și ei aveau doar un singur vârf între cei 9 fotbaliști ai adversarei. Altădată să fie atent la ce spun. Și am mai spus că antrenorul Dică poate nu a avut timp, încă, să pregătească echipa așa cum și-ar dori”, a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Mihai Stoica, mesaj pentru Dumitru Dragomir: „Stai pe şantierele tale”

Reacţia fostului conducător al fotbalului românesc vine la scurt timp după ce MM i-a cerut lui Dumitru Dragomir să nu mai analizeze jocul lui FCSB.

Vorbeşte Dumitru Dragomir de toată lumea că n-are ce să facă. Stai domne pe şantierele tale şi vezi de treabă că ai 80 de ani aproape!

A condus o ligă şi ce făcea? Venea la serviciu, dar a făcut ceva să vorbeasca de tactică, zici că si antrenor şi fotbalist a fost, te doare capul, le-a făcut pe toate.

Dar nici nu mă interesează ce spune Dumitru Dragomir… a ajuns și el să facă analiză tactică. Tot ce spune e un nonsens, habar n-are. Cum am dat golul? Centrare senzațională Pantea, lovitură de cap Miculescu, bară. Nu înțeleg nimic din ce spune. E haos în gândirea lui.

Nu știe nimic. În ce calitate vorbește? În timp ce vorbea, se juca meciul, se auzea rumoarea. Niciodată nu o să ajung să comentez ce spune un om care habar n-are. Cinci în spate? Ce cinci în spate? Niciun cinci în spate. A zis că am jucat noi cu 5„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

„Mitică” Dragomir a fost prezent pe Arena Naţională, la FCSB – Viking şi a arătat-o cu degetul pe vicecampioana României pentru tactica ofensivă abordată.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

16:35

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău! Ce se întâmplă cu mijlocaşul Universităţii Craiova

15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și