Închide meniul

Dumitru Dragomir, previziune sumbră pentru Dinamo: „Nu are nicio şansă, va retrograda”! Ce spune despre acţionarii „câinilor”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 octombrie 2023, 16:23

Reclamă
Dumitru Dragomir, previziune sumbră pentru Dinamo: „Nu are nicio şansă, va retrograda! Ce spune despre acţionarii „câinilor

Dumitru Dragomir, previziune sumbră pentru Dinamo

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir a făcut o previziune sumbră pentru Dinamo. Cel supranumit „Oracolul din Bălceşti” consideră că echipa alb-roşie nu are nicio şansă să rămână în prima ligă din pricina problemelor financiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitică” Dragomir nu dă vina nici pe Andrei Nicolescu şi nici pe Ovidiu Burcă pentru ce se întâmplă la Dinamo.

Dumitru Dragomir, previziune sumbră pentru Dinamo: „Nu are nicio şansă, va retrograda”

Eu spun că Dinamo nu are nicio șansă să se salveze de la retrogradare. Și principalul motiv este legat de bani. Dacă nu ai bani, nu poți, băi, fratele meu, să faci nimic. Norocul te ține o perioadă, dar după aia nu ai cum! Îți pleacă și jucătorii de valoare, nu poți aduce alții și așa mai departe!

Și, reține ce spun: nu sunt vinovați nici Burcă, nici avocatul ăla (n.r. Andrei Nicolescu). Dinamo nu poate, va retrograda. Doar dacă, printr-o minune, nu cumva fac rost de bani mulți, dar repede”, a declarat Dumitru Dragomir pentru digisport.ro.

Prima reacţie a lui Ovidiu Burcă după informaţiile apărute despre plecarea de la Dinamo

Ovidiu Burcă a vorbit pentru prima oară după informaţiile apărute care îl dădeau plecat de la Dinamo. Antrenorul a dezminţit ştirea şi a susţinut că echipa nu va mai arăta în acest sezon, ca la Sibiu, acolo unde „câinii roşii” au fost umiliţi de Hermannstadt, 0-4.

Reclamă

„Înainte să vorbim despre meciul pe care-l avem mâine, în primul rând cred că trebuie să fac niște lămuriri, pentru că după meciul de la Sibiu n-am mai vorbit cu absolut nimeni.

În primul rând cred că este totala mea responsabilitate pentru ce s-a întâmplat acolo, faptul că în alte meciuri am fost inspirat, cred că am fost total neinspirat în a gestiona această pauză pe care am avut-o înainte de meciul de la Sibiu.

Îmi asum total ceea ce s-a întâmplat la Sibiu și aș vrea să-i asigur pe oameni că a fost doar un accident și echipa nu va mai arăta așa în acest sezon. Așa ca să lămurim episodul Sibiu.

Reclamă 4 / 0/3

Am o conducere care mă susține, le mulțumesc pe calea asta. Cred că nu există dinamovist în momentul ăsta care să fie mulțumit de cum arată echipa și de locul pe care-l avem în clasament. Condițiile pe care le avem și pe care le oferă sunt poate chiar mai sus decât primele zece echipe și e de datoria mea și a echipei să întoarcem această situație. Am încredere în jucătorii pe care-i am, eu sunt convins că echipa va avea reacție”, a spus Burcă, într-o conferinţă de presă.

Ovidiu Burcă ar putea pleca de la Dinamo

Ion Pârcălab a fost cel care a susţinut că are informaţiile care l-ar fi dat ca şi demis pe Burcă de la Dinamo. Dinamo se va duela cu Poli Iași în runda următoare de Liga 1. „Câinii” luptă pentru prima victorie, după o secetă de șapte etape.

„Sper că ne vom reveni măcar puţin, dar lotul este slăbuţ, n-avem ce să facem. Trebuie aduşi câţiva jucători ca să nu avem emoţii cu retrogradarea la anul. Probabil că s-a greşit campania (n.r.- de transferuri) în vară.

Am auzit şi eu că ar pleca Burcă, dar cine ar fi dispus să vină acum la Dinamo? Aşa s-a auzit, da. (n.r. – demiterea antrenorului e iminentă). Ce să facă? Un antrenor e ţinut de rezultate. Atât timp cât a pierdut patru-cinci meciuri la rând, ce să mai facă?

Iar acum are meci greu cu Iaşiul! E o echipă periculoasă, să vedeţi ce meci greu va fi”, a declarat Ion Pârcălab, conform gsp.ro.

Dinamo este penultima în Liga 1, după 13 etape disputate. În acest interval, „câinii” au înregistrat opt înfrângeri, două victorii și trei remize.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și