Închide meniul

Dumitru Dragomir, propunere demnă de Radio Erevan pentru înlocuirea lui Dan Petrescu: „Să încerce şi Ionuţ Chirilă”. Reacţia imediată a antrenorului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2022, 10:06

Dumitru Dragomir, propunere demnă de Radio Erevan pentru înlocuirea lui Dan Petrescu: „Să încerce şi Ionuţ Chirilă. Reacţia imediată a antrenorului

Verdictul lui Ionuţ Chirilă, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham:

Ionuț Chirilă, la conferinţa de presă / Captură Facebook Academica Clinceni

Nu e banc! Dumitru Dragomir a venit cu o propunere demnă de Radio Erevan pentru înlocuirea lui Dan Petrescu, după ce CFR Cluj a fost eliminată de armenii de la Pyunik din turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Fostul şef al LPF crede că Neluţu Varga ar trebui să îl aducă la campioana României pe Ionuţ Chirilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitică” Dragomir a avut o primă reacţie după umilinţa trăită de CFR Cluj chiar în Gruia. Acesta a oferit o variantă uluitoare pentru postul de antrenor al echipei care a câştigat ultimele cinci titluri în România.

Dumitru Dragomir, propunere demnă de Radio Erevan pentru înlocuirea lui Dan Petrescu: Ionuţ Chirilă

Ionuț Chirilă e un exemplu, când a făcut performanță și a scos fotbaliști, l-au eliminat. Aceasta este România. De ce să nu fie Ionuț Chirilă un înlocuitor lui Dan Petrescu? Să încerce și Chirilă, de ce să nu încerce?„, a spus Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Antrenorul de 56 de ani, care a stat ultima dată pe banca celor de la Academica Clinceni, a avut o reacţie imediată. I-a mulţumit „Oracolului din Bălceşti”.

Ce să comentez? Îi mulțumesc domnului Dragomir pentru cuvintele frumoase. Se știe că eu sunt blocat în fotbalul românesc, așa cum știe și dânsul foarte bine, dar nu poate să spună mai multe.

Reclamă

Are perfectă dreptate, totul se scufundă pentru că și la nivel administrativ sunt numiți oameni fără niciun criteriu de competență, are perfectă dreptate„, a spus Ionuț Chirilă.

Ionuţ Chirilă le-a mai antrenat până acum pe Electromagnetica, Unirea Focşani, Jiul Petroşani, UTA, Concordia Chiajna, Poli Iaşi şi ASA Tg. Mureş.

Suma pe care trebuie să o plătească Neluțu Varga pentru a-l demite pe Dan Petrescu

Patronul CFR-ului pare pornit să îl dea afară pe antrenorul campioanei după eliminarea umilitoare din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, în fața lui FC Pyunik.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, dacă Petrescu va fi demis de la CFR Cluj, el va primi 400.000 de euro, conform clauzei pe care o are în contractul cu campioana. La conferința de presă, ”Bursucul” anunța că nu ar fi bine ca o decizie în acest sens să fie luată la cald.

Va fi o presiune și mai mare. Tot timpul a fost presiune, dar fiind cel mai rușinos rezultat din cariera mea, e normal să fie presiune. Nicio echipă mai slab cotată nu m-a eliminat vreodată.

Ce întrebare e asta (n.red. dacă va mai avea susținerea conducerii)? Trebuie să îi întrebați pe cei de la conducere. Prietenia este când merge bine, când nu este bine, antrenorul plătește. Puteți să îi întrebați pe cei de la conducere.

În seara asta sau mâine nu ar fi bine să se ia decizii. Ar fi mai bine în liniște, așa cum putem. Trebuie să vedem ce facem sâmbătă, începe campionatul și va fi foarte greu. Dacă era o victorie, o calificare, altfel stăteau lucrurile”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Neluţu Varga a avut o primă reacţie după eliminarea din Champions League şi a precizat că nu e dispus să ia decizii „la cald”. Totuşi, au apărut veşti că ar putea să îl numească pe Mirel Rădoi pe banca lui CFR.

Nu se pune problema demiterii lui Dan Petrescu în acest moment. Îi dau încredere. Totuși, mâine am să reflectez la ceea ce s-a întâmplat. Nu înțeleg cine este de vină, poate suntem noi ghinioniști, poate e antrenorul. Eu le-am făcut toate poftele, am procedat corect. Deocamdată nu știu ce să zic„, a spus Neluțu Varga, conform digisport.ro.

În urma rușinii istorice, campioana României a fost „retrogradată” în a treia competiție inter-continentală din Europa ca valoare. CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League, ruta campioanelor, cu andorezii de la Inter Club d’Escaldes.

Reclamă
Recomandări
  • CFR Cluj, eliminată de Pyunik din preliminariile Champions League
  • Dumitru Dragomir, sigur că Ionuţ Chirilă e o soluţie pentru înlocuirea lui Dan Petrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și