Închide meniul

Dumitru Dragomir, reacţie vehementă după FCSB – Chindia 3-2: „E haos acolo”. Ce spune despre debutul lui Vadim Raţă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 august 2022, 12:21

Dumitru Dragomir, reacţie vehementă după FCSB – Chindia 3-2: „E haos acolo. Ce spune despre debutul lui Vadim Raţă

Dumitru Dragomir, discurs fabulos despre Leo Strizu

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir a avut o reacţie vehementă, după ce FCSB a obţinut, cu greu, prima victorie din noul sezon de Liga 1. Fostul şef de la LPF a pus tunurile pe jucătorii lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o pe Chindia Târgovişte, după un joc modest prestat de jucătorii lui Nicolae Dică. Roş-albaştrii au fost conduşi de trupa lui Adi Mihalcea la pauză, cu scorul de 2-0, vicecampionii fiind chiar în superioritate numerică.

Dumitru Dragomir, reacţie vehementă după FCSB – Chindia 3-2

Dumitru Dragomir a analizat jocul prestat de FCSB, în victoria chinuită cu Chindia, din etapa a 5-a din Liga 1. Fostul şef de la LPF nu este de acord cu schimbările multe pe care le face Nicolae Dică, de la un meci la altul, în vederea menajării pentru play-off-ul Conference League.

„Mi-a plăcut că Dică a făcut niște schimbări bune, dar Steaua joacă haotic. Sunt spații mari între compartimente, nu fac presing cum trebuie. E haos acolo, dar să știți că sunt talente.

Vă mai spun o chestie: când schimbi câte 4-5 jucători (n.r. – de la un meci la altul), cum să se mai înțeleagă unul cu altul? Eu n-aș schimba mai mult de un jucător! Văd acum că e o modă să se schimbe câte cinci jucători…ce e asta? Sunt multe de discutat, dar să știți că nu mai apar fotbaliști de valoare”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Arena.

Reclamă

Totodată, fostul şef de la LPF a avut declaraţii şi în privinţa lui Vadim Raţă, ultimul jucător transferat de FCSB. Dumitru Dragomir nu a fost încântat de evoluţia mijlocaşului, în ciuda faptului că are prezenţe pentru echipa naţională a Republicii Moldova. Vadim Raţă a fost titular în partida cu Chindia, fiind înlocuit la pauză de Malcom Edjouma.

„Să-l mai văd jucând pe Vadim Rață…una e la Voluntari, alta e la Steaua (n.r. – FCSB). E jucător de pluton, chiar dacă joacă la naționala Moldovei”, a mai spus Dumitru Dragomir, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Ilie Dumitrescu ştie ce i-a lipsit FCSB-ului, în partida cu Chindia

Ilie Dumitrescu a analizat jocul celor de la FCSB, în partida cu Chindia. Fostul internaţional a lăudat schimbările efectuate de Nicolae Dică. Totodată, acesta a mărturisit că roş-albaştrii au un lot foarte valorors, cu jucători polivalenţi, care pot aduce un plus oricând echipei.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Ilie Dumitrescu consideră că problemele din jocul FCSB-ului nu provin din partea ofensivă, ci din defensivă. Fundaşii centrali, şi în special Joyskim Dawa, sunt cei vizaţi de „Mister”.

„Trei schimbări care au adus o altă interpretare. Este clar că în superioritate și cu mutările astea… Asta înseamnă să ai un lot valoros și numeric. Cei de pe bancă au adus un plus. Trebuie să mergi pe principiul rotației când joci din trei în trei zile. Din ce văd eu, Dică are deja o formulă. E normal să ai un nucleu, o bază, când preiei echipa.

Mi-a plăcut foarte mult schimbarea asta pozitivă de după pauză, e clar că a ridicat și tonul. Nucleu important de jucători înseamnă fundașii centrali, linia de mijloc. Ăsta e avantajul să ai jucători polivalenți, Miculescu poate juca și bandă, și în spatele vârfului, și nouă, Coman, Tavi Popescu, la fel.

Dawa a făcut ceva greșeli, sunt ceva probleme în zona aia a fundașilor centrali. O echipă în inferioritate să-ți dea două goluri… Sunt probleme, au fost erori la goluri. Sunt convins că lucrează din punct de vedere tactic defensiv, dar apar erorile astea. Problema se pune la aceste greșeli. Dulca și Rață nu au jucat rău. Problemele au fost acolo, puțin mai în spate”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și