Închide meniul

Dumitru Dragomir, sfat pentru Gigi Becali, după ce Andrei Miron a plecat de la FCSB: „Ar trebui încercat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 iunie 2022, 17:20

Dumitru Dragomir, sfat pentru Gigi Becali, după ce Andrei Miron a plecat de la FCSB: „Ar trebui încercat!

Gigi Becali e patronul lui FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / as.ro

Dumitru Dragomir are un sfat prețios pentru Gigi Becali, care a rămas făra un fundaș central la FCSB, după ce a plecat Andrei Miron. Fostul șef de la LPF crede că roș-albaștrii ar trebui să-l transfere pe Grigore Turda, de la FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grigore Turda, 24 de ani, a jucat în 39 de partide pentru FC Argeș în sezonul recent încheiat, în toate competițiile, când formația din Trivale a jucat în play-off și a ajuns până în semifinalele Cupei României.

Dumitru Dragomir, sfat pentru Gigi Becali, după ce Andrei Miron a plecat de la FCSB

Turda evoluează exclusiv pe postul de fundaș central și ar putea să suplinească plecarea lui Andrei Miron de la FCSB, e de părere Dumitru Dragomir.

„FC Argeş are un fundaş central care trebuie încercat. Este vorba despre Grigore Turda. Sunt 4-5 fotbalişti în ţară care ar putea să joace şi la FCSB”, a spus Dumitru Dragomir, conform sport.ro.

800.000 de euro valorează Grigore Turda, conform transfermarkt.com. El evoluează pentru FC Argeș din 2018.

Reclamă

În sezonul trecut al Ligii 1, Turda a marcat două goluri și a reușit un assist.

Andrei Miron a fost prezentat la Hapoel Haifa

Miron mai avea contract încă o jumătate de an cu FCSB, dar Gigi Becali i-a transmis să plece de acum. Cele două părți au ajuns la o înțelegere, iar Miron va evolua din sezonul următor pentru „rechinii” din Israel.

„Dragi fani, suntem fericiți să anunțăm primul transfer pentru sezonul 2022/2023. I-am adus pe Andrei Miron, fundaș central de la o echipă de top din România, Steaua București (n.r. FCSB) şi pe Kwami Koumi. Miron a semnat un contract valabil două sezoane. A jucat în ultimele trei sezoane la Steaua (n.r. FCSB) şi a avut 63 de apariţii. Anterior a jucat pentru FC Botoşani. Are 9 apariţii în naţionala României U21”, au transmis cei de la Hapoel Haifa.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 28 de ani, Miron a ajuns la FCSB la începutul lui 2020. Acesta este cotat la 1.100.000 de euro.

În cele 23 de meciuri jucate pentru FCSB în ultimul sezon, în toate competiţiile, Andrei Miron a dat un gol şi o pasă de gol. Miron a fost cel care l-a scăpat din marcaj pe Cristian Costin, cel care a marcat golul care a trimis titlul în Gruia.

Gigi Becali s-a mai interesat de Grigore Turda

Gigi Becali s-a interest de Turda și în toamna trecută. Atunci, fundașul nu a vrut să plece de la FC Argeș. 

„Mă bucură chestia asta. Mă bucur că staff-ul e mulțumit de mine pentru că și ei mi-au oferit mie încredere și cred că din cauza asta am evoluțiile din ce în ce mai bune.

Până nu e ceva concret, nu mă gândesc atât de departe. Deocamdată încerc să-mi fac treaba cât mai bine aici la FC Argeș și vom vedea mai încolo ce va fi. Suntem o familie, am făcut un grup frumos și deocamdată nu mă gândesc la plecare”, a declarat Grigore Turda, în exclusivitate, pentru AS.ro, în octombrie.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și