Închide meniul

Dumitru Dragomir și-a ales favorita, înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Vor avea necazuri cu ei”

Alex Ioniță Publicat: 29 octombrie 2023, 10:51

Reclamă
Dumitru Dragomir și-a ales favorita, înainte de Rapid – Universitatea Craiova: Vor avea necazuri cu ei”

Dumitru Dragomir și-a ales favorita, înainte de Rapid - Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir și-a ales favorita, înainte de Rapid – Universitatea Craiova. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre partida care va avea loc pe stadionul din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre echipa pregătită de Cristiano Bergodi și oltenii lui Corneliu Papură este programată duminică, de la ora 20:30. Duelul care contează pentru etapa a 14-a a Ligii 1 va fi în format live text pe AS.ro.

Dumitru Dragomir și-a ales favorita, înainte de Rapid – Universitatea Craiova. „Oracolul din Bălcești” are încredere în olteni

Înaintea duelului din această seară, „Mitică” Dragomir a dezvăluit faptul că Universitatea Craiova ar putea să se impună în fața celor de la Rapid, în situația în care echipa acestora va arăta mai bine decât în partida cu Petrolul, pierdută de către trupa din Bănie cu scorul de 1-3.

Totodată, „Oracolul din Bălcești” a vorbit și despre problemele de la clubul patronat de Mihai Rotaru. Dumitru Dragomir este de părere că plecarea lui Sorin Cârțu din cadrul conducerii a reprezentat o mare greșeală a patronului din Bănie.

„Dacă face echipa cum trebuie, vor avea necazuri cu ei giuleștenii. Problema este la Craiova nu știu ce Dumnezeu se întâmplă. Nu știu cine îl învață, dar greșește. În momentul în care l-ai dat pe Cârțu afară. Un tip inteligent, fost mare fotbalist.

Reclamă

Priceput la activitatea asta și cu sânge în instalație și fost antrenor. Greu îl combați pe Cârțu cu ceva că nu iese cu lucruri hazardare. Și hop îl schimbi, înseamnă că e ceva neînregulă”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Rapid, aproape de o mutare surpriză

Este vorba despre un jucător din Sierra Leone, care este legitimat în prezent, în mod surprinzător, la Petrolul 95 Ploiești, în Liga a 4-a! Mijlocașul de doar 17 ani a ajuns în România în această vară, de la Central Parade, o echipă din capitala statului african.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Sallieu Bah a fost în probe la Rapid în ultima săptămână, iar oficialii clubului de sub Podul Grant au fost impresionați de abilitățile acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

În decursul zilei de vineri, Petrolul 95, care este antrenată de Daniel Chiriță, a învins-o pe AFC Brebu cu scorul de 6-1. Tânărul din Sierra Leone a marcat 3 goluri pentru formația din Ploiești, în cadrul meciului respectiv.

„Bah este un jucător foarte interesant. Rapid l-a văzut la lucru, câteva zile, şi va semna un contract cu giuleştenii. Într-o primă fază, după ce va semna cu Rapid, el va juca tot la noi”, a dezvăluit tehnicianul formației din Liga a 4-a, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și