Închide meniul

Dumitru Dragomir știe ce va face Gigi Becali, dacă FCSB va lua titlul: „Garantez că nici nu se bucură!”

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2023, 10:34

Reclamă
Dumitru Dragomir știe ce va face Gigi Becali, dacă FCSB va lua titlul: Garantez că nici nu se bucură!”

Dumitru Dragomir știe ce va face Gigi Becali, dacă FCSB va lua titlul

Gigi Becali, alături de preoţi / Hepta

Dumitru Dragomir știe ce va face Gigi Becali, dacă FCSB va lua titlul. Fostul șef de la LPF este convins că patronul roș-albaștrilor nici nu se va bucura, ci va merge la biserică să se roage. De asemenea, Dragomir susține că latifundiarul din Pipera s-a mai schimbat față de anii precedenți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este la două victorii distanță de titlu. Roș-albaștrii sunt la un punct distanță de Farul, cu două runde rămase de disputat. Meciul direct dintre cele două echipe se va desfășura duminică, de la ora 21:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Dumitru Dragomir știe ce va face Gigi Becali, dacă FCSB va lua titlul

Dumitru Dragomir a fost întrebat despre ce va face Gigi Becali, dacă FCSB va deveni campioană în acest sezon. Fostul șef de la Ligă a răspuns fără rețineri, și a declarata că patronul roș-albaștrilor va mai construi o biserică pentru succesul echipei sale.

De asemenea, Dragomir susține că Becali se va ruga și mai mult, dacă roș-albaștrii vor pune mâna pe primul titlu după opt ani.

„Mai face o biserică cred. Nu vă gândiți la nebunii și la prostii de la Gigi Becali. Nu mai e ăla. Garantez că nici nu se bucură, rețineți ce vă spun. Se duce, face mătănii, stă în genunchi vreo 600 de ore și se roagă, îți dai seama”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Reclamă

FCSB va deveni campioană, dacă va câștiga ultimele două dueluri rămase de disputat până la finalul sezonului, cu Farul și Rapid. Roș-albaștrii pot pune mâna pe titlu și cu un egal cu trupa lui Gică Hagi, însă au nevoie ca „marinarii” să se încurce în ultima rundă cu CFR Cluj, și de asemenea au nevoie și ei de victorie cu giuleștenii.

Dumitru Dragomir, declaraţie fabuloasă înainte de Farul – FCSB

Dumitru Dragomir a avut o declaraţie fabuloasă înainte de Farul – FCSB. Fostul Ligii a fost prezent la FCSB – CFR Cluj 1-0 şi a prefaţat şi finala de titlu de la Ovidiu.

Dumitru Dragomir l-a evidenţiat pe Joyskim Dawa pentru evoluţia pe care a avut-o cu campioana şi a prefaţat şi finala campionatului dintre Farul şi FCSB. Dragomir a avut o remarcă savuroasă şi l-a numit pe Gigi Becali un „antrenor extraordinar”.

Reclamă 4 / 0/3

„N-am văzut de mult două echipe fruntașe să joace așa de slab. N-avem fotbal, ăsta e un aspect. Al doilea este acela că Dan Petrescu a pierdut 4-5 jocuri numai din cauza fundașilor centrali. Dacă n-au viteză…

Mă apuc să vorbesc acum și am atâtea de spus, dar nu vreau să mai pun și eu benzină pe foc. Coman e fotbalist de 15-20 de milioane, vedeți-vă de treabă! Olaru este un jucător cu o capacitate de efort ieșită din comun. Steaua are echipă bună.

Mie mi-a plăcut Dawa. A jucat excepțional, a dat cu capul atât de mult și a jucat simplu. Ceea ce n-au făcut cei de la Cluj, care s-au dat tehnici.

CFR nu mai are șanse la titlu. Lupta este numai între Becali și Hagi. Amândoi sunt doi antrenori extraordinari de mari”, a spus Dumitru Dragomir după FCSB – CFR Cluj 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi Vezi toate știrile
Citește și