Închide meniul

Dumitru Dragomir, declaraţie fabuloasă înainte de Farul – FCSB: „Becali şi Hagi sunt antrenori extraordinar de mari!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2023, 9:10

Reclamă
Dumitru Dragomir, declaraţie fabuloasă înainte de Farul – FCSB: „Becali şi Hagi sunt antrenori extraordinar de mari!

Dumitru Dragomir, declaraţie fabuloasă înainte de Farul - FCSB

Dumitru Dragomir, pe stadion/hepta

Dumitru Dragomir a avut o  declaraţie fabuloasă înainte de Farul – FCSB. Fostul Ligii a fost prezent la FCSB – CFR Cluj 1-0 şi a prefaţat şi finala de titlu de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir l-a evidenţiat pe Joyskim Dawa pentru evoluţia pe care a avut-o cu campioana şi a prefaţat şi finala campionatului dintre Farul şi FCSB. Dragomir a avut o remarcă savuroasă şi l-a numit pe Gigi Becali un „antrenor extraordinar”.

Dumitru Dragomir, declaraţie fabuloasă înainte de Farul – FCSB

N-am văzut de mult două echipe fruntașe să joace așa de slab. N-avem fotbal, ăsta e un aspect. Al doilea este acela că Dan Petrescu a pierdut 4-5 jocuri numai din cauza fundașilor centrali. Dacă n-au viteză…

Mă apuc să vorbesc acum și am atâtea de spus, dar nu vreau să mai pun și eu benzină pe foc. Coman e fotbalist de 15-20 de milioane, vedeți-vă de treabă! Olaru este un jucător cu o capacitate de efort ieșită din comun. Steaua are echipă bună.

Mie mi-a plăcut Dawa. A jucat excepțional, a dat cu capul atât de mult și a jucat simplu. Ceea ce n-au făcut cei de la Cluj, care s-au dat tehnici.

Reclamă

CFR nu mai are șanse la titlu. Lupta este numai între Becali și Hagi. Amândoi sunt doi antrenori extraordinari de mari”, a spus Dumitru Dragomir după FCSB – CFR Cluj 1-0.

Gigi Becali, prima reacție după FCSB – CFR 1-0

Gigi Becali a avut o primă reacție după FCSB – CFR Cluj 1-0. Roș-albaștrii sunt la mâna lor pentru primul titlu după o pauză de opt ani. FCSB e la un punct în spatele liderului Farul, cu două etape rămase de disputat. În următoarea rundă, echipa lui Gigi Becali va juca la Ovidiu împotriva grupării lui Gică Hagi, iar un succes ar transforma-o în favorită certă la titlu.

”Eu acum ce să zic, normal, pe valoare, şi având în vedere că nu este Alibec, că aşa era foarte periculoasă Farul, suntem noi favoriţi. Mai ales că noi jucăm în ultima etapă cu Rapid, care va juca cu ambiţie. Dar CFR cu o calificare, la concurenţă cu Craiova. Noi jucăm pe Arena Naţională şi ei la CFR.

Reclamă 4 / 0/3

Hai să vă spun un lucru, când vrei să fii o echipă campioană, mai ai două jocuri, nu mai trebuie să te gândeşti la jocul rezultatelor. Baţi şi punct! Bate-o pe Farul dacă vrei să fii campioană!

(Ce este schimbat faţă de anii trecuţi?) S-a schimbat doar un singur lucru, este un Coman care a dat 7 pase de gol şi 2 goluri. Asta s-a schimbat, valoarea lui Coman. Altceva nu!”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și