Închide meniul

Dumitru Dragomir susţine că Steaua e a lui Gigi Becali! Cum explică celebra declaraţie „l-am ajutat să fure Steaua”

Publicat: 6 aprilie 2023, 14:43

Reclamă
Dumitru Dragomir susţine că Steaua e a lui Gigi Becali! Cum explică celebra declaraţie „l-am ajutat să fure Steaua

Dumitru Dragomir susţine că Steaua e a lui Gigi Becali

Gigi Becali / Hepta

Dumitru Dragomir susţine că Steaua e a lui Gigi Becali. Fostul şef al LPF consideră că Steaua adevărată este, de fapt, a lui Becali. Dragomir este de părere că juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a folosit „o chichiţă avocăţească” în procesele contra FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitică” Dragomir a explicat şi de ce a spus în trecut că l-a ajutat în trecut pe Gigi Becali „să fure Steaua”.

Dumitru Dragomir susţine că Steaua e a lui Gigi Becali!

Fostul şef LPF nu are nicio reţinere în a-şi spune punctul de vedere în conflictul CSA Steaua – FCSB.

Eu sunt cu Steaua, cu Becali, că asta e Steaua. (n.r. declarația „l-am ajutat pe Becali să fure Steaua”) Într-un exces de furie, când m-a supărat Becali am zis eu multe, dar adevărul. FRF putea să ia o hotărâre fără hotărâre judecătorească, definitivă și irevocabilă? Eu vă întreb. Putea FRF fără hotărârea judecătoarească să facă ceva. Nu putea. Becali ce a cumpărat? Spuneți-mi și mie. Exista FCSB la acea vreme?

Becali a cumpărat Steaua și a continuat cu Steaua punându-i pe Lăcătuș și Pițurcă antrenori. Fotbaliștii au jucat sub denumirea Steaua. A venit domnul Talpan, a găsit o chichiță avocățească.

Reclamă

Nu trebuie să ai dreptate în permanență dacă ai un avocat deștept care întoarce pe toată lumea pe dos cum a făcut el, fără să aibă dreptate”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Procesul pentru palmares dintre CSA Steaua şi FCSB se rejudecă

Pe 28 martie Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că procesul pentru palmares dintre CSA Steaua şi FCSB se va rejudeca la Curtea de Apel.

FCSB atacase în instanţă decizia prin care CSA Steaua a primit palmaresul până în 1998. Palmaresul FCSB, din 2003 încoace, îi revenea, potrivit deciziei, echipei lui Becali. Decizia instanţei nu stipula însă ce se întâmpla cu palmaresul echipei între 1998 şi 2003, care nu îi era atribuit niciuneia dintre părţi.

Reclamă 4 / 0/3

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a criticat decizia instanţei de rejudecare a procesului pentru palmares.

Decizia de azi a ÎCCJ nu reprezintă o victorie a FCSB așa cum anunță avocații acestuia ci este o DECIZIE HALUCINANTĂ ȘI O TERGIVERSARE VOITĂ DE CĂTRE NIȘTE JUDECĂTORI care se prefac că nu cunosc dispozițiile legale! Și voi demonstra acest luctru, afișând pe pagină mea de Facebook recursul FCSB și recursul Asociației Salvați Steaua, cereri inadmisibile din punct de vedere procedural. Astfel, toți avocații, consilierii juridici și magistrații acestei țări vor ști că am dreptate!”, a reacţionat Florin Talpan într-o scrisoare pentru AS.ro.

Marca Steaua este deţinută de CSA

Dacă în privinţa palmaresului procesul se va rejudeca, marca Steaua este deţinută de CSA Steaua, potrivit unei decizii definitive a instanţei.

Am învins. Le-a respins contestația în anulare, este o chestie extraordinar de mare. Decizia este irevocabilă, nu mai au ce să mai facă, ei s-au învățat să o folosească gratis și nu se mai poate așa. S-au folosit până acum de fel de fel de tertipuri, au crezut că pot să inducă în eroare instanța să folosească o marcă care nu a fost niciodată a lor. Marca este a Clubului Sportiv al Armatei, acum este în proces de evaluare și după, va fi scoasă la licitație. Ei niciodată nu au fost interesați să negocieze pentru a li se sublicenția marca”, jubila juristul CSA Steaua, Florin Talpan, în 2015, după ce instanţa respingea o contestaţie în anulare depusă de FCSB la o decizie din decembrie 2014.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și