Închide meniul

Dumitru Dragomir, susținere totală pentru Gigi Becali, după plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB: „E patron, nu e cârpă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 noiembrie 2022, 15:35

Dumitru Dragomir, susținere totală pentru Gigi Becali, după plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB: E patron, nu e cârpă”

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Gigi Becali, după plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB. Fostul șef de la Ligă este convins că patronul roș-albaștrilor nu a influențat nicio decizie luată de antrenor la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îi caută înlocuitor lui Nicolae Dică. Pe lista patronului de la FCSB se află nume precum Ilie Poenaru, Andrei Prepeliță, Eugen Neagoe și Liviu Ciobotariu. Până la numirea unui înlocuitor, echipa va fi pregătită de Mihai Pintilii.

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Gigi Becali, după plecarea lui Nicolae Dică

Dumitru Dragomir a declarat că o eventuală schimbarea a lui Gigi Becali va aduce cu sine desființarea FCSB-ului. Fostul șef de la LPF este convins că patronul roș-albaștrilor nu greșește cu deciziile pe care le ia.

De asemenea, Dragomir este de acord ca Gigi Becali să se impună în fața antrenorilor de la formația pe care o patronează.

„Dacă se schimbă Gigi Becali, se desființează Steaua (n.r. FCSB). El e patron, ce ați vrea să fie? O cârpă să șteargă antrenorii cu el pe jos? Dacă managerii sunt slabi, el ce trebuie să facă? Să cheltuie banii, să le dea bani. El e sensibil la chestia asta, dacă are prietenie cu cineva, greu o destramă.

Reclamă

El își face datoria de patron, a fost subiect de studiu pentru mine, nici nu greșește, greșești tu ca antrenor dacă te duci și nu îl poți convinge să facă așa cum e bine, cum gândești tu.

Trebuie să existe dialog. Nu există, domnule. Eu sunt informat că peste Dică nu s-a băgat, a avut discuții cu el, dar nu s-a băgat peste el”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru sport.ro.

Antrenorii de pe lista scurtă a lui Gigi Becali sunt pe placul lui Dumitru Dragomir

Andrei Prepeliţă şi Ilie Poenaru sunt antrenorii aflaţi pe lista scurtă a lui Gigi Becali, după demisia lui Nicolae Dică. Dumitru Dragomir e sigur că amândoi ar putea să redreseze echipa şi să o ajute pe FCSB să intre în lupta pentru titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Dragomir l-a lăudat pe Ilie Poenaru şi e sigur că tehnicianul de 45 de ani ar putea avea rezultatele dorite de patron şi de fani.

„Să ştiţi că are sânge în instalaţie Poenaru, vai de mine. Antrenor trăsnet. Şi Prepeliţă e antrenor bun. Amândoi au sânge în instalaţie.

Eu am auzit de Ilie Poenaru că s-ar putea duce în altă parte. Ştiu unde, dar nu pot să spun„, a reacţionat fostul preşedinte al LPF la Pro Arena.

Dumitru Dragomir crede că principala problemă a lui FCSB nu o reprezintă antrenorul. Nicolae Dică ar fi „pierdut” vestiarul.

„După discursul lui Gigi de aseară am ştiut sigur că a fost dat afară. Echipa nu merge, e haos la echipă. Nu ştiu cât de vinovat e Dică. Are lot bun de jucători, dar e echipă slabă.

Uite că de data asta nu s-a mai băgat Gigi. Eu ştiu sigur ce s-a întâmplat acolo. Când am spus că e haos, m-a contrat Meme Stoica. Parcă am avut gura aurită.

Dică nu e antrenor slab, n-a putut să strunească echipa. Pe Dawa urca mingea ca veveriţa, nu o putea stăpâni. Se chinuia şi el şi Tamm. Dar nu acolo au pierdut ei, ci la mijlocul terenului. Jucători de mare valoare sunt cei care ştiu să se aşeze în teren, să facă un pressing, un marcaj. Haos total, ei sunt nedisciplinaţi. Nu sunt dresaţi!„, a declarat Dumitru Dragomir.

Reclamă
Recomandări
  • Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Gigi Becali
  • Ce a declarat fostul șef de la LPF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și