Închide meniul

„După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 20 aprilie 2024, 17:49

Reclamă
„După îl vinde cu 15 milioane Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB

Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB

Colaj cu Dumitru Dragomir și Gigi Becali / Hepta

Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB. Fostul șef al LPF a numit jucătorul care ar fi înlocuitorul perfect pentru Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roș-albaștrilor își va umple contul în vară, atunci când qatarezii de la Al-Duhail îi vor achita clauza de reziliere a lui Florinel Coman, în valoare de 5 milioane de euro.

Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB

Chiar dacă Gigi Becali va da o lovitură importantă, pe plan financiar, FCSB va rămâne fără unul dintre cei mai importanți jucători.

Totuși, Dumitru Dragomir a venit cu o soluție interesantă pentru patronul liderului din Liga 1. „Mitică” i-a propus lui Gigi Becali să îl transfere pe Denis Drăguș și a spus că acesta poate fi vândut de FCSB cu 15 milioane de euro.

„(n.r. – Există viață după Florinel Coman?) Da, bineînțeles. S-a lăsat Hagi. Fotbalul merge înainte. L-aș lua pe Drăguș în locul lui Coman. După îl vinde cu peste 15 milioane”, a spus Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Reclamă

Denis Drăguș este legitimat în prezent la Gaziantep, club la care a fost împrumutat de belgienii de la Standard Liege.

A marcat 12 goluri în 30 de meciuri pentru fosta echipă a lui Marius Șumudică, iar forma acestuia i-ar fi impresionat și pe oficialii de la Trabzonspor.

În momentul de față este cotat la 3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar

Florinel Coman a fost taxat de către Ciprian Marica, după ce starul de la FCSB ar fi ales să se transfere în Qatar, la finalul sezonului. Preşedintele de la Farul speră ca totul să fie doar un zvon şi vrea să-l vadă pe „Mbappe” la o echipă din Europa.

Florinel Coman şi-a exprimat deja dorinţa de a pleca de la FCSB, la finalul sezonului. Al-Duhail, echipă din prima ligă din Qatar, insistă pentru transferul extremei de 26 de ani.

Ciprian Marica a fost surprins când a auzit că Florinel Coman va da Europa pe milioanele din Qatar. Fostul internaţional consideră că „Mbappe” are vârsta şi experienţa necesare pentru a evolua încă în Europa, înainte de un transfer în zona Golfului.

„Am rămas surprins când am auzit că Florinel Coman poate să ajungă în Qatar. Cum Qatar? Mi se pare strigător la cer. Ar trebui să ai ambiție să reușești în Europa. Nu mai e chiar tânăr, dar tot îl văd tânăr cumva. Sper că e doar un zvon și mai așteaptă puțin, mai ales că va merge la Euro și e o oportunitate pentru el să ajungă într-un campionat din Europa.

Cred că a ajuns la maturitatea necesară să joace pentru un club precum Stuttgart. (n.r. îl propui la Stuttgart?) Dacă mă vor întreba, cu drag. I-am întrebat dacă a existat vreo oportunitate și îmi spunea că jucătorii români nu prea există, nu au impresar, trebuie să-i propună cineva, să-i scoată la lumină. Mi-a zis că echipa de scouting nu le-a prezentat niciun român”, a spus Ciprian Marica, potrivit playsport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și