Închide meniul

„E ca la cazinou!”. De ce ar fi acceptat Nicolae Dică oferta lui CS Mioveni

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 ianuarie 2023, 23:12

„E ca la cazinou!. De ce ar fi acceptat Nicolae Dică oferta lui CS Mioveni

De ce ar fi acceptat Nicolae Dică oferta lui CS Mioveni

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Hepta

  • Nicolae Dică a semnat cu CS Mioveni

Andrei Vochin şi Basarab Panduru au anunţat de ce ar fi acceptat Nicolae Dică oferta lui CS Mioveni. Aceştia sunt siguri că fostul antrenor de la FCSB nu are niciun risc la ultima clasată din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Consilierul preşedintelui FRF este sigur că, în cazul în care echipa din Mioveni va retrograda, contraperformanţa nu i se poate imputa lui Dică. „Are numai de câştigat„, asigură Vochin.

De ce ar fi acceptat Nicolae Dică oferta lui CS Mioveni

CS Mioveni a înregistrat o singură victorie în această ediţie de campionat. A smuls şase remize, una dintre acestea chiar împotriva lui FCSB.

Reclamă

„E ca la cazinou. La Mioveni, cota e mare pentru a evita retrogradarea. Spre deosebire de Chindia, are şi probleme financiare.

El are numai de câştigat acum. Orice loc mai sus (n.r. decât ultimul) e un bonus. Doar că după ce vom uita sezonul acesta, peste un an, doi, o să spună lumea că a retrogradat cu Mioveni şi că nu a luat titlul cu FCSB„, a declarat Andrei Vochin la orangesport.ro.

Reclamă

Eşti antrenor, merită să te înhami. Dacă ai fi avut alte echipe, ai fi ajuns, altfel, la Liga 2, altfel, stăteai până la vară. Dacă eşti antrenor, trebuie să te duci să antrenezi. Nu cred că poate să-i cadă nimic, vreo stea sau ceva, dacă retrogradează.

Nu cred că mai crede nimeni că se mai poate salva. Poate să facă ceva cum a făcut Petrea (n.r. la Chindia), dar trebuie să câştige câteva meciuri. Dacă stătea până la vară, nu cred că era bine pentru el„, l-a completat Basarab Panduru.

Nicolae Dică se compară cu Mircea Lucescu

Nicolae Dică s-a comparat cu Mircea Lucescu după ce a semnat cu Mioveni. La scurt timp după ce și-a dat demisia de la FCSB, antrenorul și-a găsit un nou angajament în prima ligă.

Reclamă 4 / 0/3

Cei de la CS Mioveni își doresc să se salveze de la retrogradare, dar situația din clasament este una îngrijorătoare: doar 9 puncte adunate în 21 de meciuri.

Asta mi-a zis domnul primar, că obiectivul nu e rămânerea în prima ligă, ci încercarea de a rămâne în prima ligă. Mie îmi plac provocările. Și Mircea Lucescu a retrogradat cu Corvinul și acum e cel mai bun antrenor român. Nu trebuie pusă ștampila pe un antrenor care retrogradează.

Toate echipele din play-out se vor bate la retrogradare. Suntem noi, U Cluj, UTA, Chindia. Trebuie să ne gândim la baraj. Trebuie să intrăm în play-out la măcar 4 puncte în spatele ultimului loc de baraj”, a declarat Nicolae Dică.

Primul test pentru Nicolae Dică la Mioveni va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie. Formația argeșeană primește vizita celor de la Petrolul.

CS Mioveni îi face echipă lui Nicolae Dică

„Lanterna roșie” din Liga 1 l-a transferat pe portarul Alexandru Greab de la FC Argeș.

Alexandru Greab este un nume cunoscut în fotbalul românesc. Ajuns la 31 de ani, portarul a oferit siguranță la FC Argeș și a demonstrat că este un fotbalist care greșește foarte rar.

FC Argeș a ajuns la un acord cu CS Mioveni pentru cedarea definitivă a portarului Alexandru Greab. Goalkeeper-ul originar din Bistrița, care în luna mai a acestui an va împlini 31 de ani, a îmbrăcat tricoul alb-violet în 71 de partide, fiind unul dintre jucătorii exponențiali care în sezonul trecut au avut o mare contribuție la calificarea în play-off și semifinalele Cupei României”, a fost comunicatul postat de clubul din Trivale.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Basarab Panduru a luat la ţintă un jucător al naţionalei după Columbia - România 3-2
Echipa naţională • 27 mart., 8:43
Basarab Panduru a luat la ţintă un jucător al naţionalei după Columbia – România 3-2: „Te întrebi ce face bine”
Rapid, victorie categorică în amicalul cu o echipă din Liga a 2-a
Liga 1 • 23 mart., 17:34
Rapid, victorie categorică în amicalul cu o echipă din Liga a 2-a! Jucătorul care a revenit în primul 11, după şase luni
Basarab Panduru, propunere în direct pentru Gigi Becali după România - Irlanda de Nord 1-1
Liga 1 • 23 mart., 9:45
„Îi dai 250.000 pe an şi vine la FCSB” Basarab Panduru, propunere în direct pentru Gigi Becali după România – Irlanda de Nord 1-1