Închide meniul

„E cea mai gravă accidentare!” Pompiliu Popescu, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru! Verdict dur pentru vedeta de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 8 octombrie 2024, 13:42

Reclamă
„E cea mai gravă accidentare! Pompiliu Popescu, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru! Verdict dur pentru vedeta de la FCSB

"E cea mai gravă accidentare!" Pompiliu Popescu, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru!

Profimedia

„E cea mai gravă accidentare!” , a spus Pompiliu Popescu, care a tras un semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru! Fostul medic al echipei naționale a vorbit despre accidentarea vedetei de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lixandru a suferit o ruptură de ligamente în partida PAOK – FCSB, din Europa League, câștigată de campioana României cu scorul de 1-0. Verdictul medicilor a fost unul dur, astfel că mijlocașul va sta departe de teren pentru cel puțin șase luni.

„E cea mai gravă accidentare!” Pompiliu Popescu, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru!

Totuși, Pompiliu Popescu a transmis că Mihai Lixandru ar putea sta „pe bară” pentru mai mult timp. De asemenea, fostul medic al „Generației de Aur” a explicat și că un jucător revine „rar la forma inițială”, după o astfel de accidentare.

„Lumea se sperie fiindcă e de speriat, perioada necesară pentru recuperare e una foarte îndelungată. Mai mereu auzim că durează şase luni. În realitate nu durează atât, se întâmplă des ca pauza să se întindă spre un an. E o accidentare care te scoate din formă, din ritm şi mai şi lasă sechele.

Pentru că după ruptura de ligament încrucişat anterior nu revii decât rar la condiţia iniţială! Există cazuri în care pacientul revine aşa cum era înainte de accidentare ori chiar mai puternic, însă acelea sunt extrem de rare!”, a spus Pompiliu Popescu, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Mihai Lixandru a apucat să joace 17 partide pentru FCSB, în actualul sezon, în toate competițiile. A reușit să marcheze un singur gol în cadrul acestor partide.

În momentul de față, mijlocașul campioanei este cotat la suma de 1,2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru, după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru, după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1. Patronul campioanei a decis să facă un gest superb pentru mijlocașul său.

Reclamă

După victoria cu PAOK, Gigi Becali a dezvăluit că i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru la 12.000 de euro. Patronul a transmis că a luat această decizie pentru a-l încuraja pe jucătorul care va sta, din nou, departe de teren.

„Este o pierdere omenească, Lucescu a venit să îl vadă. I-a spus lui Meme că a venit să îl vadă pe Lixandru, este o pierdere, dar nu stă FCSB în Lixandru. Noi nu mai jucăm în campionatul intern cu doi închizători, acum jucăm cu Tănase și Olaru.

Ca să îl încurajez m-am dus în sala de mese, l-am luat de gât. I-am zis lui Meme: «Mâine îi măriți contractul lui Lixandru». L-am făcut 12.000, avea 7.000 sau 8.000 de euro, iar eu l-am făcut 12.000”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Mihai Lixandru s-a accidentat la finalul primei reprize a duelului cu PAOK. Acesta și-a înfipt ghetele în gazon și s-a răsucit pe piciorul stâng.

Mai apoi, mijlocașul a urlat de durere și nu a mai putut continua partida. La momentul respectiv, Malcom Edjouma a intrat pe teren în locul lui Lixandru.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:55

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 octombrie

16:48

„Mergem până în pânzele albe!” Dan Şucu l-a băgat în şedinţă pe Marius Şumudică după înfrângerea de la Botoşani

16:44

Adrian Mazilu a fost operat! Mesajul fostului jucător al Farului

15:43

EXCLUSIVCristina Neagu a dat cărţile pe faţă despre scandalul banilor publici: „Eu am semnat un contract”

15:29

Noi probleme pentru Dinamo! Poliția a deschis un dosar penal. Sunt investigate infracțiuni de delapidare și înșelăciune

15:01

Naționala Angliei, fără jucători de la Manchester United pentru acțiunea din luna octombrie! Nu s-a mai întâmplat din 1976

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și