Închide meniul

„E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 17:08

Reclamă
E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan

Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob!

Colaj cu Gigi Corsicanu și Paul Iacob / Hepta - captură Orangesport

Gigi Corsicanu a lansat un atac total la adresa lui Paul Iacob. Fostul lider al galeriei rapidiste nu l-a menajat pe jucătorul lui Bogdan Lobonț, chiar dacă a trecut deja o săptămână de la momentul în care fundașul a vrut să bată un fan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a întâmplat la duelul dintre Rapid și Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 1-2. După fluierul final, un suporter l-a apostrofat pe fundaș, iar acesta a sărit la bătaie. Iacob a fost calmat de coechipieri, iar, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob!

Corsicanu l-a asigurat pe Iacob că niciun suporter al Rapidului nu va uita incidentul de la partida cu oltenii lui Mihai Rotaru.

Acesta l-a făcut praf pe fundaș și a spus că nu are nicio legătură cu Giuleștiul și că vine „de la țară”.

“A fost incidentul cu Iacob. Suporterii noştri sunt foarte, foarte supăraţi. Foarte bine că a făcut poză cu băiatul acela cu care a avut clinciul Iacob.

Reclamă

Să nu creadă Iacob că se trece cu vederea incidentul acesta. Noi nu o să uităm asta şi o să îi fie foarte greu să ne facă să-l respectăm.

Nu spun că o să aibă viaţă grea, dar nu o să mai fie respectat cum era înainte de suporterii Rapidului şi în mod special de galerie.

Nimeni nu a mai făcut chestia asta. Lui Iacob nu-i prea stă bine să facă el chestia asta. Ce legătură are el cu Rapid? E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Tu când întri în Giuleşti, tu trebuie să respecţi.

Reclamă 4 / 0/3

Ai intrat în templul fotbalului românesc, Giuleştiul e templul fotbalului românesc, tu trebuie să respecţi suporterii“, a spus Gigi Corsicanu, la primasport.ro.

Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj!

Acesta este singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Suporterii echipei din Giulești au boicotat partida și au ales să nu își susțină favoriții la această partidă, însă au transmis un mesaj dur, pentru jucătorii lui Bogdan Lobonț.

Partida dintre CFR Cluj și Rapid contează pentru etapa cu numărul 8 a play-off-ului din LIga 1. Duelul din Gruia reprezintă și debutul lui Dan Petrescu, în noul mandat de pe banca CFR-ului.

Înainte de startul partidei dintre CFR Cluj și Rapid, un mesaj a fost afișat pe gardul sectorului de stadion care este ocupat, în mod normal, de oaspeți. Suporterii din Giulești au scris: „Nu ne meritați”, în fața peluzei goale.

LideriI Peluzei Nord a celor de la Rapid au anunțat, cu o zi înainte de meci, că nu vor face deplasarea la Cluj, din cauza ultimelor rezultate ale echipei, dar și a situației complicate în care se află clubul.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:38 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și