Închide meniul

„E golgheter într-un campionat de surdomuți!” Atac brutal la Darius Olaru. Căpitanul FCSB-ului a primit critici fără precedent

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2024, 23:57

Reclamă
„E golgheter într-un campionat de surdomuți! Atac brutal la Darius Olaru. Căpitanul FCSB-ului a primit critici fără precedent

Adrian Porumboiu, atac brutal la Darius Olaru

Darius Olaru, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

A fost lansat un atac brutal la adresa lui Darius Olaru. Căpitanul FCSB-ului a intrat în colimatorul fostului arbitru Adrian Porumboiu, cel care nu l-a menajat pe mijlocașul în vârstă de 25 de ani al liderului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru face cel mai bun sezon din carieră și este golgheterul la zi din campionatul României. Are nu mai puțin de 10 goluri și 2 pase decisive în primele 21 de etape. Chiar și așa, nu a scăpat de criticile fostului patron de la FC Vaslui.

Adrian Porumboiu, atac brutal la Darius Olaru

Porumboiu este convins că Olaru este golgheter de conjunctură și că nu merită să aibă mai multe reușite decât Florinel Coman.

Nu e de golgheter, stați cuminți… A dat și el acolo niște goluri, dar nu are nicio treabă cu golgheterul… E golgheter într-un campionat în care joacă mai mult surdomuți. E greu, dar nu mai contează.

Nu îmi place că e tot timpul pe jos… Nu, nu… Nu e un jucător care îmi place. La fiecare atingere, pac, cade ba pe burtă, ba pe fund. Nu îmi place. Fiecare are preferințele lui.

Reclamă

Florinel Coman. Coman îmi place. Când pune piciorul pe minge, mingea zici că are mai multe petice și le lipește imediat el când o atinge cu exteriorul. E fotbalist. E altceva. Te uiți cu plăcere. La Olaru, ce să… Îl văd tot timpul cum cade pe jos”, a declarat Adrian Porumboiu pentru prosport.ro.

Cota lui Darius Olaru este într-o continuă creștere și a ajuns la 6.5 milioane de euro. Mijlocașul roș-albaștrilor poate pleca la orice echipă care îi plătește clauza de reziliere de 5 milioane de euro. Monza, Gent și Anderlecht sunt echipele care și-au manifestat interesul să îl transfere.

Darius Olaru a vorbit despre plecarea de la FCSB

Cel mai scump jucător din Liga 1, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, a dezvăluit faptul că, momentan, nu se gândește la o plecare de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru a spus că și-ar dori să plece de la echipa pregătită de Elias Charalambous la finalul sezonului, în situația în care FCSB va reuși să câștige titlul și dacă va avea prestații bune la EURO 2024.

Mă văd câştigând campionatul în acest sezon şi după vom vedea. Cât va fi nevoie de mine, voi da totul! Dacă voi ieşi campion şi-mi voi pune în cap să joc şi la Euro, va fi un moment bun pentru mine.

Am auzit multe şi din presă, dar şi altele care nu s-au scris. Nu ştiu ce să spun. Aceste lucruri nu depind de mine şi nu m-am gândit niciodată la o ofertă atunci când s-a scris.

Îmi place campionatul englez, dar ştiu că e foarte greu de ajuns acolo. Mi-ar plăcea şi cele din Italia, Spania, orice”, a spus căpitanul de la FCSB, potrivit iamsport.ro.

Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru Darius Olaru

Mihai Stoica l-a ridicat în slăvi pe Darius Olaru. Președintele Conisiliului de Administrație de la FCSB a vorbit despre forma bună a căpitanului, care are cifre excelente în actuala stagiune.

Oficialul vicecampioanei a menționat faptul că mijlocașul din lotul lui Elias Charalambous este foarte motivat și că evoluțiile acestuia au ajutat ca echipa să fie lider detașat în Liga 1.

Am realizat că Darius Olaru este atât de competitiv, încât nu se poate concentra decât pentru a nu pierde meciul. El se aruncă pe jos la antrenamente dacă echipa sa pierde. Nu ne mai înţelegem cu el.

Reclamă

De la el parcă s-a propagat aşa şi se joacă cu ambiţie. Situatia asta am mai avut-o şi am avut rezultate când s-a întâmplat aşa”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și