Închide meniul

„E mai rău decât am crezut!” Claudiu Petrila, cu moralul la pământ după Rapid – Dinamo 1-1: „Fanii nu mai au răbdare cu noi”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2024, 23:53

Reclamă
„E mai rău decât am crezut! Claudiu Petrila, cu moralul la pământ după Rapid – Dinamo 1-1: „Fanii nu mai au răbdare cu noi

Claudiu Petrila a fost cu moralul la pământ după Rapid - Dinamo. Ce a declarat la finalul derby-ului din Giuleşti

Claudiu Petrila, într-un meci al Rapidului / Profimediaimages

Claudiu Petrila a fost cu moralul la pământ după Rapid – Dinamo, scor 1-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. Extrema alb-vişiniilor a marcat, dar nu s-a putut bucura de o victorie. „Câinii” au egalat tot dintr-un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid continuă să fie singura echipă din Liga 1 fără victorie în acest sezon. Giuleştenii au cinci remize, iar Neil Lennon riscă să fie demis de Dan Şucu.

Claudiu Petrila, cu moralul la pământ după Rapid – Dinamo 1-1

Nu ne dă nici moral, se pare că este mai rău decât am crezut. Urmează un nou meci greu la Iaşi. Nu ştiu ce e de făcut, nu ştiu! Când mă chemaţi nici nu ştiu ce să vă zic. Din nou reuşim să marcăm primii şi nu reuşim să ţinem de rezultat. Nu ştiu dacă este o criză, dar al 6-lea meci fără victorie şi lucrurile nu merg în direcţia în care ne dorim.

Încercăm să fim uniţi, să ne încurajăm. Încercăm să facem asta şi în meciuri. E greu şi pentru Dan Şucu, a fost primul meu penalty pe care îl bat în Liga 1.

Trebuie să facem ceva să ne revenim pentru că nici fanii nu mai au răbdare cu noi. Trebuie să îi facem fericiţi„, a declarat Claudiu Petrila la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Ultraşii Rapidului, atac direct la Marius Şumudică. Bannere incredibile în derby-ul cu Dinamo

Ultraşii Rapidului au lansat un atac direct la Marius Şumudică şi au afişat bannere incredibile în timpul derby-ului cu Dinamo. Fanii din peluza şi-au manfestat susţinerea pentru Neil Lennon.

În repriza secundă, după golul din penalty marcat de Petrila, au apărut mesaje total surprinzătoare în sectorul în care sunt suporterii din galerie.

Lui Marius Şumudică i-au fost amintite declaraţii mai vechi pe care le-a oferit şi în care anunţase că nu ia în calcul să revină pe banca Rapidului.

Reclamă

„Eu nu pot antrena Rapidul în liga a II-a pentru că am o carieră în spate”

„Rapidistul Şumudică a murit”

Reacţia fanilor vine după ce Neil Lennon a cedat la conferinţa de presă şi l-a arătat cu degetul pe Marius Şumudică. Fostul atacant al giuleştenilor anunţase că a discutat cu Dan Şucu şi că va fi viitorul antrenor al Rapidului.

Chiar dacă i-au cerut demisia nord-irlandezului Lennon, în ultimele meciuri, acum au părut a schimba tabăra şi au dat de înţeles că nu îl vor pe Marius Şumudică antrenor la Rapid.

Rapid – Dinamo 1-1

Pe Giuleşti, în derby-ul cu Dinamo, antrenorul gazdelor, Neil Lennon, a început meciul ca de obicei, fără Săpunaru, iar rapidiştii au avut cea mai mare ocazie a primei reprize – bara lui Gojkovic, din minutul 44. După pauză, Homawoo l-a faultat în careu pe Gojkovic şi, după verificarea VAR, arbitrul Iulian Călin a dictat penalti. Petrila a transformat în minutul 53, deschizând scorul.

După numai patru minute portarul gazdelor, Siegrist, a intervenit foarte bine la Selmani. Petrila a trecut pe lângă majorarea scorului, în minutul 74, dar Golubovic a fost la post. După numai un minut Cristian Ignat l-a tras de tricou, în careu, pe Selmani, şi, după verificarea VAR, s-a dictat penalti pentru Dinamo. Selmani a transformat şi alb-roşii au egalat. În cele din urmă acesta a fost scorul final în derby, 1-1, şi Dinamo e pe locul al treilea în clasament, cu 9 puncte. Rapid este pe locul 11, cu 5 puncte, giuleştenii rămânând singura echipă fără victorie din Superligă.

RAPID: Siegrist – Braun, Paşcanu, C. Ignat, Borza – Kait, Gojkovic (El Sawy 85), Diogo Mendes (Oaidă 76) – Papeau (R. Pop 46), Jambor (Burmaz 76), Petrila. ANTRENOR: Neil Lennon

DINAMO: Golubovic – Sivis (C. Costin 67), K. Boateng, Homawoo, Opruţ – Milanov (Caragea 67), Gnahore, C. Cîrjan (Licsandru 89) – A. Bani (Patriche 90+7), Selmani, Hakim Abdallah. ANTRENOR: Zeljko Kopic

Cartonaşe galbene: Diogo Mendes 2, Săpunaru 59, Blazek 59, C. Ignat 77, Borza 86, Neil Lennon 88 / A. Bani 59, Sivis 60, C. Cîrjan 82, Selmani 89

Arbitri Iulian Călin – Mihai Marius Marica, George Florin Neacşu

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Adrian Popescu

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 19 aug.

„Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi

0:20 19 aug.

Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2

0:03 19 aug.

„Meritam cele trei puncte!” Zeljko Kopic, mesaj categoric după Rapid – Dinamo 1-1! Ce a spus şi Ahmed Bani

23:58

VIDEOAEK – OFI Creta 3-0, a fost în AntenaPLAY! Panathinaikos – Asteras 0-1. Surpriză în Superliga Greciei

23:51

Astrit Selmani, prima reacție după scandalul cu Neil Lennon din Rapid – Dinamo 1-1! Antrenorul i-ar fi arătat semne obscene

23:29

Rapid – Dinamo 1-1! Giuleştenii rămân fără victorie! Derby-ul din Giuleşti, decis de două penalty-uri

1 VIDEOBraga, victorie la limită în Liga Portugal, live în AntenaPLAY! Toate rezultatele zilei 2 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 3 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 4 Foto„Suntem deasupra tuturor!” Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf 5 Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Injurii şi o reacţie incredibilă 6 Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!”
Citește și