Închide meniul

„E rivalitate, duşmănie” Gigi Becali a spus de ce nu mai poate fi prieten cu Dan Şucu, înainte de derby-ul Rapid – FCSB

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 8 martie 2024, 10:41

„E rivalitate, duşmănie Gigi Becali a spus de ce nu mai poate fi prieten cu Dan Şucu, înainte de derby-ul Rapid – FCSB

Gigi Becali a spus de ce nu mai poate fi prieten cu Dan Şucu

Gigi Becali și Dan Șucu / Colaj Hepta

Gigi Becali a spus de ce nu mai poate fi prieten cu Dan Şucu, înainte de derby-ul Rapid – FCSB. Becali a precizat că era prieten cu Şucu înainte ca finanţatorul Rapidului să intre în fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a subliniat că aceeaşi rivalitate o are şi cu cei care finanţează Dinamo.

„E rivalitate, duşmănie” Gigi Becali a spus de ce nu mai poate fi prieten cu Dan Şucu, înainte de derby-ul Rapid – FCSB

“Cu Şucu eram prieten. Dar hai să îţi spun un lucru. Eram prieten înainte să vină la Rapid. Nu poţi să fii prieten cu patronii de la Rapid şi de la Dinamo. Oricât ar fi Dinamo de jos, aia este rivalitate, duşmănie.

Cu Dinamo şi Rapid nu poţi să fii prieten. Cu Craiova n-avem noi rivalitate, suntem prieteni cu patronii, cu toată lumea. Nu e problemă. Dar cu Dinamo şi Rapid… Aşa mi-a zis galeria când am venit, la început: ‘Pe noi nu ne interesează campionatul, ne interesează să îi batem pe Dinamo şi pe Rapid!’. Auzi, ce nebuni! Şi primul an am luat campionatul.

I-am și bătut, am luat şi campionatul. Apoi am spus că o să îi desfiinţez. Dar mă refeream că îi bat la fotbal. Dar nu m-am gândit că o să îi desfiinţez definitiv şi pe ăia la insolvenţă. Şi pe Dinamo la Divizia B. Nu m-am gândit că o să le fac chiar aşa. I-am băgat şi pe Rapid în faliment, în Divizia C şi pe Dinamo în Divizia B. I-am destabilizat definitiv. I-am spulberat”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă

Mihai Stoica l-a corectat pe Dan Şucu! Ce i-a transmis oficialul FCSB patronului Rapidului, înainte de derby-ul de sâmbătă

Mihai Stoica l-a corectat pe Dan Şucu! Oficialul FCSB-ului i-a transmis patronului Rapidului că adevăratul „Derby de România” este cel dintre FCSB şi Dinamo, şi nu cel dintre Rapid şi FCSB, aşa cum a susţinut Dan Şucu.

Rapid – FCSB se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

A spus domnul Şucu cu 50.000, doar că a greşit când a spus că e ‘Derby de România’, că ăla e cu Dinamo. Nu putem muta denumiri. ‘Derby de România’ e Steaua (n.r.: FCSB) – Dinamo, acum FCSB – Dinamo. Că are un grad de interes superior, e indiscutabil la momentul ăsta, că Dinamo e unde e. Dacă Dinamo ajunge prin play-off revine ‘Derby de România’ cu cel mai mare grad de interes.

Reclamă 4 / 0/3

Vor fi aproape 50.000 de spectatori şi e important pentru fotbalul românesc, iar meritul îi revine Rapidului şi lui Dan Şucu”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

„Este sold-out” Mihai Stoica a transmis câţi suporteri ai FCSB-ului vor fi în tribune la derby-ul cu Rapid!

Mihai Stoica a transmis câţi suporteri ai FCSB-ului vor fi în tribune la derby-ul cu Rapid! Oficialul „roş-albaştrilor” a anunţat că situaţia s-a rezolvat în privinţa numărului de bilete alocate fanilor FCSB-ului.

FCSB şi Rapid s-au contrazis în privinţa numărului de bilete alocate fanilor echipei lui Gigi Becali. Daniel Niculae declara că Rapid le-a oferit o peluză întreagă fanilor FCSB, dar Mihai Stoica şi liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, susţineau că fanii „roş-albaştrilor” primiseră doar 5.400 de bilete. În cele din urmă, lucrurile s-au lămurit, iar fanii FCSB vor beneficia de o peluză întreagă.

S-a rezolvat. Da, sunt fericit. S-au ţinut de cuvânt. Peluza destinată suporterilor noştri are 12.815 scaune. De regulă, când oaspeţii beneficiau de o peluză întreagă, cu zonele tampon care sunt exagerat de mari în opinia mea, numărul de bilete alocat oaspeţilor era de 8.600.

Ni s-a trimis o schiţă cu o zonă tampon, mult prea mare faţă de cea obişnuită pentru meciurile astea, şi erau 5.400 de locuri. Am zis: ‘De ce daţi toată peluza dacă sunt doar 5.400?’. După am înţeles care a fost explicaţia: ‘Întâi să se epuizeze aceste bilete, apoi se deschid sectoarele adiacente’. Este sold-out peluza noastră!

„Dacă suporterii noştri vor reciprocitate, vor face asta”

Până la urmă vor fi 8.600 de suporteri de-ai noştri în peluze. Ce se vor mai strecura în alte zone vor fi oameni care nu vor avea însemne.

(n.r.- De unde au pornit divergenţele între suporteri?) La primul meci în Giuleşti, anul trecut, cei de la Rapid au spus că ne vor da toată peluza şi reciproc. Ai noştri au pregătit coregrafia pe toată peluza, după care am înţeles că nu ştiu cine a decis ca în loc de toată peluza să fie doar 600 de locuri. Normal că suporterilor noştri le-a picat foarte rău şi au spus: ‘Bine, 5 la sută ne-aţi dat, cinci la sută va dăm!’.

Reclamă

Rapid a venit cu propunerea să dea peluza întreagă şi reciproc. Ce se va disputa în play-off rămâne de stabilit între liderii suporterilor. Noi nu decidem peste capul suporterilor noştri. Dacă ei vor reciprocitate, vor face asta. Noi facem exact ce spun ei.

Nu putem să le spunem: ‘Voi faceţi asta, noi facem altceva!’, pentru că vor spune să venim să cântăm noi în peluză, ceea ce nu se poate”, a spus Mihai Stoica pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și