Închide meniul

Mihai Stoica l-a corectat pe Dan Şucu! Ce i-a transmis oficialul FCSB patronului Rapidului, înainte de derby-ul de sâmbătă

Bogdan Stănescu Publicat: 8 martie 2024, 9:27

Reclamă
Mihai Stoica l-a corectat pe Dan Şucu! Ce i-a transmis oficialul FCSB patronului Rapidului, înainte de derby-ul de sâmbătă

Mihai Stoica l-a corectat pe Dan Şucu! Ce i-a transmis oficialul FCSB patronului Rapidului

Mihai Stoica şi Dan Şucu / colaj Profimedia Images

Mihai Stoica l-a corectat pe Dan Şucu! Oficialul FCSB-ului i-a transmis patronului Rapidului că adevăratul „Derby de România” este cel dintre FCSB şi Dinamo, şi nu cel dintre Rapid şi FCSB, aşa cum a susţinut Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – FCSB se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica l-a corectat pe Dan Şucu! Ce i-a transmis oficialul FCSB patronului Rapidului

A spus domnul Şucu cu 50.000, doar că a greşit când a spus că e ‘Derby de România’, că ăla e cu Dinamo. Nu putem muta denumiri. ‘Derby de România’ e Steaua (n.r.: FCSB) – Dinamo, acum FCSB – Dinamo. Că are un grad de interes superior, e indiscutabil la momentul ăsta, că Dinamo e unde e. Dacă Dinamo ajunge prin play-off revine ‘Derby de România’ cu cel mai mare grad de interes.

Vor fi aproape 50.000 de spectatori şi e important pentru fotbalul românesc, iar meritul îi revine Rapidului şi lui Dan Şucu”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

„Este sold-out” Mihai Stoica a transmis câţi suporteri ai FCSB-ului vor fi în tribune la derby-ul cu Rapid!

Mihai Stoica a transmis câţi suporteri ai FCSB-ului vor fi în tribune la derby-ul cu Rapid! Oficialul „roş-albaştrilor” a anunţat că situaţia s-a rezolvat în privinţa numărului de bilete alocate fanilor FCSB-ului.

Reclamă

FCSB şi Rapid s-au contrazis în privinţa numărului de bilete alocate fanilor echipei lui Gigi Becali. Daniel Niculae declara că Rapid le-a oferit o peluză întreagă fanilor FCSB, dar Mihai Stoica şi liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, susţineau că fanii „roş-albaştrilor” primiseră doar 5.400 de bilete. În cele din urmă, lucrurile s-au lămurit, iar fanii FCSB vor beneficia de o peluză întreagă.

S-a rezolvat. Da, sunt fericit. S-au ţinut de cuvânt. Peluza destinată suporterilor noştri are 12.815 scaune. De regulă, când oaspeţii beneficiau de o peluză întreagă, cu zonele tampon care sunt exagerat de mari în opinia mea, numărul de bilete alocat oaspeţilor era de 8.600.

Ni s-a trimis o schiţă cu o zonă tampon, mult prea mare faţă de cea obişnuită pentru meciurile astea, şi erau 5.400 de locuri. Am zis: ‘De ce daţi toată peluza dacă sunt doar 5.400?’. După am înţeles care a fost explicaţia: ‘Întâi să se epuizeze aceste bilete, apoi se deschid sectoarele adiacente’. Este sold-out peluza noastră!

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă suporterii noştri vor reciprocitate, vor face asta”

Până la urmă vor fi 8.600 de suporteri de-ai noştri în peluze. Ce se vor mai strecura în alte zone vor fi oameni care nu vor avea însemne.

(n.r.- De unde au pornit divergenţele între suporteri?) La primul meci în Giuleşti, anul trecut, cei de la Rapid au spus că ne vor da toată peluza şi reciproc. Ai noştri au pregătit coregrafia pe toată peluza, după care am înţeles că nu ştiu cine a decis ca în loc de toată peluza să fie doar 600 de locuri. Normal că suporterilor noştri le-a picat foarte rău şi au spus: ‘Bine, 5 la sută ne-aţi dat, cinci la sută va dăm!’.

Rapid a venit cu propunerea să dea peluza întreagă şi reciproc. Ce se va disputa în play-off rămâne de stabilit între liderii suporterilor. Noi nu decidem peste capul suporterilor noştri. Dacă ei vor reciprocitate, vor face asta. Noi facem exact ce spun ei.

Nu putem să le spunem: ‘Voi faceţi asta, noi facem altceva!’, pentru că vor spune să venim să cântăm noi în peluză, ceea ce nu se poate”, a spus Mihai Stoica pentru sursa citată.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și