Închide meniul

Eduard Radaslavescu, împrumutat de FCSB la FC Botoşani! Gigi Becali a plătit 850.000 de euro pentru a-l transfera de la Farul

Bogdan Stănescu Publicat: 3 septembrie 2023, 12:18

Reclamă
Eduard Radaslavescu, împrumutat de FCSB la FC Botoşani! Gigi Becali a plătit 850.000 de euro pentru a-l transfera de la Farul

Eduard Radaslavescu, împrumutat de FCSB la FC Botoşani!

Eduard Radaslavescu, într-un meci cu Rapid / Profimedia Images

Eduard Radaslavescu, împrumutat de FCSB la FC Botoşani! Gigi Becali şi-a dat acordul ca jucătorul de 19 ani să evolueze timp de un sezon la echipa patronată de Valeriu Iftime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Radaslavescu este cotat de site-ul transfermarkt.com la 550.000 de euro. În vara anului trecut Gigi Becali îi plătea 850.000 de euro lui Gică Hagi pentru a-l transfera pe Radaslavescu.

Eduard Radaslavescu, împrumutat de FCSB la FC Botoşani!

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali şi-a dat acordul pentru ca Radaslavescu să meargă la FC Botoşani. Mai trebuie ca jucătorul să stabilească ultimele detalii ale contractului cu jucătorul de 19 ani.

Şi site-ul stiri.botosani.ro a scris că Valeriu Iftime s-a înţeles cu Gigi Becali pentru împrumutul lui Radaslavescu.

Valeriu Iftime a confirmat interesul pentru Eduard Radaslavescu. „Îl vrem, dar în condițiile noastre. Radaslavescu n-ar necesita un efort financiar mare, dar cei de la FCSB doresc să pună o clauză legată de numărul de meciuri, ceea ce noi nu suntem de acord. Băiatul își dorește o echipă unde să joace, iar noi îi putem oferi această oportunitate. Vedem dacă ne înțelegem sau nu cu domnul Becali. Astăzi, după slujbă, cred că definitivăm tot”, declara Valeriu Iftime pentru gsp.ro.

Reclamă

Jucătorul remarcat de Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „A fost extraordinar”

Jucătorul remarcat de Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 3-0 a fost nimeni altul decât Siyabonga Ngezana (26 de ani), care a fost pentru prima oară titular la roş-albaştri într-un meci oficial.

Ngezana i-a plăcut foarte mult lui Gigi Becali, dar latifundiarul din Pipera a subliniat că Universitatea Craiova nu i-a pus prea mari probleme în apărare FCSB-ului.

Ngezana mi s-a părut extraordinar, deși Craiova a fost o echipă prea slabă. Eu credeam că ne batem cu ei la titlu. Eu mi-am dat seama după, i-am văzut cu Iașiul, puteau avea probleme, cu Farul, iar.

Reclamă 4 / 0/3

Erau conduși cu 2-0 și ei nu făceau pressing deloc”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu un scor de neprezentare, 3-0. Darius Olaru a înscris o „dublă”, marcând în minutele 13 şi 45. Celălalt gol al echipei lui Gigi Becali a fost marcat de Risto Radunovic în minutul 21.

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Aşa făceam şi cu Borcea!”

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru, după ce FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 3-0. Patronul roş-albaştrilor a declarat că l-a ironizat pe acţionarul din Bănie, ca urmare a rezultatului derby-ului din Ghencea.

FCSB a obţinut o victorie categorică în duelul cu Universitatea Craiova, scor 3-0. Darius Olaru, cu o dublă, şi Risto Radunovic, i-au adus toate cele trei puncte echipei lui Elias Charalambous.

Gigi Becali a dezvăluit că a fost sunat de Mihai Rotaru, după o victorie obţinută de Universitatea Craiova cu FCSB. Astfel, după derby-ul din această rundă, câştgat de roş-albaştrii cu 3-0, patronul vicecampioanei i-a întors „favorul” acţionarului din Bănie, şi l-a sunat pentru a-l ironiza.

Becali a amintit de dialogurile pe care le avea şi cu Cristi Borcea, după derby-urile dintre Dinamo şi FCSB, din urmă cu mai mulţi ani.

„I-am zis lui Rotaru că i-am dat ruşinică”

Pe de altă parte, Becali s-a declarat surprins de prestaţia foarte modestă a Universităţii Craiova. Acesta a declarat că îi considera pe olteni adversari în lupta la titlu, însă după derby-ul din Ghencea, s-a răzgândit.

Reclamă

„Rotaru m-a sunat când ne-au bătut ei în trecut, cu 1-0. Mi-a zis „Ti-am dat-o!” Şi eu l-am sunat acum şi i-am zis la fel. I-am zis că i-am dat şi ruşinică. La fel îi ziceam şi lui Borcea, miau, miau, miau.

Am jucat cu o echipă prea slabă. Credeam că ne batem cu ei la titlu. I-am văzut cu Iaşiul, aveau probleme, cu Farul la fel. O echipă e condusă cu 1-0, 2-0, şi ea nu face pressing deloc”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și