Închide meniul

El este arbitrul delegat la FCSB – Farul. Din cauza lui, Gigi Becali anunța că se va retrage din fotbal

Alex Ioniță Publicat: 1 februarie 2024, 19:20

Reclamă
El este arbitrul delegat la FCSB – Farul. Din cauza lui, Gigi Becali anunța că se va retrage din fotbal

Detaliul exploziv din procesul în care Gigi Becali a învins statul român la CEDO şi cere 9 milioane de euro

Gigi Becali / Hepta

El este arbitrul delegat la FCSB – Farul. Oficialii Comisiei Centrale a Arbitrilor au făcut o delegare surprinzătoare pentru duelul dintre vicecampioana României și actuala campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și Farul Constanța este programat pe data de 5 februarie, de la ora 20:00. Derby-ul din etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1, care se va juca pe Arena Națională, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

El este arbitrul delegat la FCSB – Farul. CCA l-a ales pe Horațiu Feșnic

Potrivit informațiilor oferite de orangesport.ro, Horațiu Feșnic va conduce brigada de arbitri care vor oficializa partida dintre FCSB și Farul Constanța. Acesta a arbitrat și duelul dintre Rapid și FCU Craiova, încheiat cu scorul de 4-3.

A arbitrat-o ultima dată pe FCSB în luna aprilie a anului 2023, în cadrul unui duel din Giulești, cu Rapid. La momentul respectiv, acesta a provocat un adevărat scandal, din cauza deciziilor luate din timpul meciului.

Atunci, acesta a provocat o reacție dură din partea lui Gigi Becali, care anunța faptul că se va retrage din fotbal, din cauză că este victima arbitrajului.

Reclamă

„Din cauza lui Feşnic am făcut 16 tensiune. I-am dat şi lui mesaj, că i-am luat telefonul (n.r. – numărul de telefon). Dimineaţă la 7 cu el în cap, că mă sculam cu rugăciunea eu. De unde? M-am sculat cu Feşnic în cap.

I-am dat mesaj şi lui Feşnic (n.r. – dă de înţeles că nu i-a răspuns, dar îşi imaginează discuţia) <<Nea Gigi, iartă-mă, am greşit>>. Ştii ce îi spunem? <<Bine, tată, ţi-ai cerut iertare, înseamnă că chiar ai greşit>>. Cum să primeşti atâtea mesaje şi (n.r. – să nu răspunzi)… Nimic! Bă, după ce distrugi oameni, iartă-mă să nu zici? Şi gata ai scăpat, de mine ai scăpat! Iartă-mă şi gata, mă, Feşnic ai scăpat, că ţi-ai cerut iertare.

Nici măcar asta! Nimic. Îţi dai seama? Va pierde de 30 de ori mai mult faţă de ce a făcut (n.r. – la Rapid – FCSB). Nu pot spune că e corupţie sau bani, că nu ştiu ce e, dar va avea de pierdut de 30 de ori mai mult”, spunea Gigi Becali, după meciul respectiv.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte și l-a făcut praf pe Horațiu Feșnic, după Rapid – FCU Craiova 4-3

Managerul general al celor de la FCSB a remarcat faptul că arbitrul a judecat în mod eronat două faze care îl aveau în „centrul atenției” pe Onea. Este vorba despre intrarea menționată anterior, atunci când jucătorul giuleștean „l-a făcut praf” pe Florinel Coman, și despre un fault al aceluiași jucător, din meciul cu FCU Craiova.

”Onea a primit galben cu FCU Craiova pentru o intrare la începutul meciului. Arbitrul a judecat-o cu galben, la fel ca atunci la Onea cu Florinel Coman.

Îmi aduc aminte de o fază din thriller-ul Rapid cu FCU. Îi dă galben lui Onea. Feşnic i-a dat galben lui Onea şi la meciul cu noi. A considerat că este aceeaşi intensitate. Este ireal cum poate să facă aşa ceva”, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și