Închide meniul

Elias Charalambous, siderat de declarațiile lui Kyros Vassaras: „Am fost surprins! Este prea mult!”

Cosmin Olteanu Publicat: 29 aprilie 2023, 13:31

Reclamă
Elias Charalambous, siderat de declarațiile lui Kyros Vassaras: Am fost surprins! Este prea mult!”

Elias Charalambous, mesaj clar după FCSB - Rapid 1-5

Elias Charalambous / foto FCSB TV

Elias Charalambous a fost siderat de declarațiile lui Kyros Vassaras, în cazul problemelor de arbitraj de la derby-ul Rapid – FCSB, 1-0, care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la FCSB au criticat în termeni duri arbitrajul lui Horațiu Feșnic de la Rapid – FCSB. „Centralul” partidei a sancționat doar cu „galben” două intrări brutale ale lui Răzvan Onea și Dragoș Grigore asupra lui Florinel Coman, respectiv Andrea Compagno.

Elias Charalambous, siderat de declarațiile lui Kyros Vassaras

Elias Charalambous este ferm convins de faptul că Onea și Grigore trebuiau eliminați. Acesta s-a declarat surprins de explicațiile aduse de Kyros Vassaras pentru cele două faulturi, la care Horațiu Feșnic a arătat doar cartonașul galben.

„Nu-mi place să vorbesc despre arbitraj. Iau informaţiile de la colegi, dar cred că măcar după meci, trebuia să spună cineva că a fost o greşeală. În meci, poate că nu au văzut ce am văzut şi noi. Eu am văzut un fault dur. După meci, au continuat să spună că este cartonaş galben. Cred că este prea mult. Dar bine, nu este treaba mea, e a lor. Dar noi vrem să jucăm corect cu toţi.

(N.r. despre declaraţiile lui Kyros Vassaras) Am fost surprins. Din punctul meu de vedere, a fost cartonaş roşu. Nu putem schimba nimic, e prea târziu. Dar sunt suprins de declaraţiile lui.

Reclamă

Vreau să văd dacă în meciul din această etapă vom avea aceleaşi faulturi şi se va da tot cartonaş galben. Dacă vor da tot un cartonaş galeben, voi fi din nou surprins. Dacă faulturile acestea sunt doar de cartonaş galben, va fi periculos pentru jucători”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali, hotărât să renunțe la FCSB

În urma înfrângerii suferite în fața Rapidului, 0-1, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1, Gigi Becali a anunțat că o va părăsi pe FCSB.

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Reclamă 4 / 0/3

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și